Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
I co z tego, ze taki portal? Nie tylko psychole i zwyrole tam siedzą. Poza tym ona lepsza skoro siedzi na tym portalu? Przynajmniej facet od początku wie czym się ona zajmuje. Niech pozna byle kogo, kto nie będzie się nad nią znęcał, a będzie dobrze. I tylko o to chodzi.

Gość gość
gość dziś I co z tego, ze taki portal? Nie tylko psychole i zwyrole tam siedzą. Poza tym ona lepsza skoro siedzi na tym portalu? Przynajmniej facet od początku wie czym się ona zajmuje. Niech pozna byle kogo, kto nie będzie się nad nią znęcał, a będzie dobrze. I tylko o to chodzi. x Dokładnie, Inaccessible89 pisze, jak by ona była księżniczką Sissy. Przecież ten Wojtek pewnie tam tylko oglądał, a to ona się sprzedawała za kasę. Chociaż jak koleś jej płacił za wymiona, to to od początku będzie chora relacja, że klient i prostytutka zostali parą i ona może jakoś go jeszcze wykorzysta przez to, że on jej płacił. No ale w sytuacji Noxelii niemożliwe jest stworzenie normalnej relacji z tą chorobą psychiczną i prostytucją na koncie, ważne, żeby jej nie bił.

gość dziś A co powiedziałem? Normalny facet nie wejdzie w związek z Noxelią. Nie w takim stanie. Najgorsze jest to, że jak sama przyznała, gdyby nie to, że go utrzymuje z renty i pomocy od rodziny, on to tylko wykorzystuje. A teraz zamierzam przestać gadać na temat Ani.

Gość gość
jak ukryć wszystkie posty na fb, jak ustawić tylko dla znajomych?

Gość gość
prostytutki też zakładają rodziny i są szczęśliwe, oczywiście wcześniej rezygnując z takiej formy zarobkowania nie każdemu facetowi przeszkadza przeszłość kobiety może sam też jest po jakiś przejściach, przestępcy też znajdują partnerów, nie ma reguły

Gość gość
Anka, musisz wszystko poprzestawiać na publiczne, tylko szybko, bo ten troll wyśle co trzeba...

Gość gość
Piszesz post i potem zanim go opublikujesz, obok masz taką zakładkę Znajomi, klikasz tam, potem dajesz Więcej opcji, Ustawienia niestandardowe i tam masz opcję Nie udostępniaj tego i w tej opcji możesz wpisać osoby, którym nie chcesz pokazać postu.

Gość gość
to wiem z nowymi tak robię ale chciałabym ukryć całą oś czasu

Gość gość
Noxa, a jesteś pewna, ze w znajomych nie masz jakiegoś trolla, który zrobił fejkowe konto? Znasz te wszystkie osoby, które masz w znajomych? Jeśli kogoś nie jesteś pewna to go wywal ze znajomych.

Gość gość
Aniu, czyli jednak spotkasz się z Wojtkiem, dodam, że pomogłem ci i Wit już wie o Wojtku i ma wszystko na mailu, więc zakończyłem tę chorą relację za ciebie. Lepiej włóż klucz od wewnątrz. Tylko nie zapomnij opisywać tutaj waszego życia. Aha i odbierz Witowi kartę albo ją zablokuj w banku. On i tak zarobił na tobie już kilkadziesiąt tysięcy przez te lata. :)

Gość gość
Najgorzej jak tego Wojtka poznała na czacie i on nie wie w jakie piekło i bagno się z nią pakuje...

Gość gość
Aha, Aniu, wymień przynajmniej jeden zamek w drzwiach, bo Wit za twoimi plecami dorobił sobie klucze. :) I zablokuj szybko tę kartę, no chyba że już masz obczyszczone konto. :) Najlepiej zgłoś pobicia, sutenerstwo i kradzieże na policję, zdjęcie fioletowych pleców i braku zęba masz. :)

Gość gość
Tak mam tylko znajomych praktycznie żadnych fejków muszę odciąć zostawić tylko neutralne rzeczy fb ukryć bo zniszczą tu wszystko jak widać nawet tego nie uszanują że w takim stanie pisałam brak słów

Gość gość
Dobre będzie, jak Noxelia nie zablokuje karty i wszystko, co jej w przyszłości matka prześle i zarobi kaczpą na SU Wit sobie wypłaci, hahaha. :D

Gość gość
ok dzięki za info

Gość gość
gość dziś Tak mam tylko znajomych praktycznie żadnych fejków muszę odciąć zostawić tylko neutralne rzeczy fb ukryć bo zniszczą tu wszystko jak widać nawet tego nie uszanują że w takim stanie pisałam brak słów x Ty nikogo tu nie szanowałaś i masz co chciałaś. Siebie też nie szanujesz i masz za swoje. :)

Gość gość
Anka, mam cię w znajomych, nie masz fejków? Przecież w większości masz osoby, których nie znasz w realu. Mam cię w znajomych i zaraz tego Wojtka znajdę jak go masz i mu wszystko wyślę na twój temat, bo szkoda faceta jak on nic nie wie o tobie.

Gość gość
tak? to co udostępniłam wczoraj ?

Gość gość
Ten Wojtek to dla Anki jak wpaść z deszczu pod rynnę. Facet po 30. mieszkający z matką i siostrą, widz "tanich privków", nie jest materiałem na partnera do poważnego związku. Nawet dla Noxelii. Ona pewnie już zdążyła pochwalić się mu, że ma "swoje" mieszkanie i stały dochód, a dla takiego Wojtka do jak dla Wita szansa i żyła złota. Tym bardziej, że wie, czym Noxia sobie dorabia, a rzadko zdarza się, żeby mężczyzna traktował taką kobietę poważnie.

Gość gość
Wczoraj nic, 9 lutego udostępniłaś The Smart Witch

Gość gość
glupia babo lepiej sie rydzkowskiej przyjzyj bo to ona ci kolo piora robi

Gość gość
gość dziś Ten Wojtek to dla Anki jak wpaść z deszczu pod rynnę. Facet po 30. mieszkający z matką i siostrą, widz "tanich privków", nie jest materiałem na partnera do poważnego związku. Nawet dla Noxelii. Ona pewnie już zdążyła pochwalić się mu, że ma "swoje" mieszkanie i stały dochód, a dla takiego Wojtka do jak dla Wita szansa i żyła złota. Tym bardziej, że wie, czym Noxia sobie dorabia, a rzadko zdarza się, żeby mężczyzna traktował taką kobietę poważnie. x Weź już przestań, na nikogo więcej ona nie zasługuje, to i tak dla niej szczęście, że ktokolwiek chce.

Gość gość
Czy nie masz mnie w znajomych bo widzisz tylko to co ogół. A ty tam wyżej nie oceniaj kogoś kogo nie znasz, żeby wszyscy tacy byli jak on to świat byłby lepszy.

Gość gość
Anka, jak już z Witem skończone, to powiedz, czy on wie jak to było naprawdę z Końskim, że sama poszłaś się do niego roochać ledwie parę dni po tym, jak Wita nie było.

Gość gość
Aniu, a Wit już przeczytał screeny o Wojtku i dzwonił z awanturą czy jeszcze nie? A może ma na ciebie tak wywalone, że mu to wisi? :)

Gość gość
Nikt ci lajka nawet nie dal do tej dennej piosenki, smutne :( Hexe hex tez juz nie lajkuje? Ale za to Estera polajkowala tlusta gebe :D no i Izabela schudla a ty co?

Gość gość
gnutek....... z******te nazwisko

Gość gość
Anka tyle cycami machała i marchwią w ci/pie świdrowała, a nawet w góry nie pojechała. :D Anka, a Wit się z tobą raz dziw/czył wtedy na SU z tym analem na smyczy w obroży, czy więcej razy? :D Teraz już możesz wszystko pisać jak nie jesteście "razem".

Gość gość
Przecież ruski ma na nią wyjepane i nie obchodzi go, co ona robi, dopóki udostępnia mu swoje mieszkanie, pieniądze i ciało.