Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wściekła

Polecane posty

Gość gość

Moja córeczka 2 l i 7 miesięcy już zaczęła ładnie wołać i sikać do nocnika jak byłam na urlopie .Zdarzają jej się wpadki ale prosiłam teściową żeby nie zakładała małej już w dzień pampersa. Moja teściowa nie posłuchała mnie założyła pampersa, efekt moje dziecko po 2 tygodniach wołania i sikania na nocnik znowu sika w pampersa. Mam już dość :(

Gość gość
TRZEBA BYŁO NIE ZOSTAWIAĆ DZIECKA TEŚCIOWEJ.

Gość gość
Blisko trzyletnie dziecko juz od jakiegos czasu powinno wołać. Jeśli musisz zostawiać dziecko pod opieką innych osób, to tak jest że mogą cos spieprzyć. To koszt Twojej swobody. Inaczej musiałabys zrezygnować z pracy.

Gość gość
Jak jesteś wściekła to proponuję się zaszczepić! Nie żartuj, dziecko już co najmniej od roku i siedmiu miesięcy powinno sikać samodzielnie. W tym wieku to już powinno siedzieć na kibelku podkładając mu jedynie dziecięcą deskę sedesową.

Gość gość
Te, gosc z 18:49 : wrzuc na luz ;) Przypuszczam ze dziecko autorki od urodzenia sika samodzielnie. A twoje teorie na temat tego co dzieeko "powinno" i w jakim wieku zostaw sobie dla siebie ... Masz prawo byc niezdowolona, autorko. Pogadaj z tesciowna na spokojnie, bez nerwow, jesli zostawilas jej pod opieka dzicko chyba masz do niej zaufanie i wiesz ze niedorozwinieta i nienormalna nie jest... powinna zrozumiec.

Gość gość
to po co zostawiasz z teściową?

Gość gość
Tu autorka . Zostawiam dziecko z teściową bo muszę pracować. nie mam wyjścia . nie stać nas na nianię. Chcę ją do przedszkola od września dać ale nie wiem kiedy ona opanuje to sikanie :(

Gość gość
Cos za cos. ty musisz pracowac ale twoja tesciowa nie musi szarpac sie z twoim dzieckiem. Moze poprostu nie chce sie jej wkolko przebierac i prac po twoim dziecku.

Gość gość
Autorka . No właśnie przez to że jej się nie chce to mała nigdy się nie nauczy , i jak ja ją do przedszkola dam. Musi iść do państwowego bo na prywatne nas nie stać a w państwowym nie ma mowy o pampersie

Gość gość
Do ktorej ty pracujesz?

Gość gość
do 16. Mam teraz przerwę

Gość gość
Troche dlugo. Przyjdziesz do domu to odrazu zdejmuj pampersa i moze ci sie uda.