Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwi mnie że mój mąż zachwyca się bliźniakami swojej siostry

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie to, uważacie że to normalne?? My jeszcze nie mamy swoich dzieci, a on prawie codziennie dzwoni do siostry spytać się jak się czuje ona i dzieci :-S Traci w moich oczach. Miałyście tak??

Witaj to nic dziwnego dzieciaczki są fantastyczne i dają wiele radości powinnaś się cieszyć bo prawdo podobnie będzie z niego wspaniały ojciec ,a to że dzwoni do siostry to dobrz wolała byś żeby go nie interesowała

Gość gość
A wg mnie taki facet to ciapa nie facet.

Gość gość
A według mnie jestes toksyczna zazdrosna babą.

Gość gość
A dlaczego ma się nie zachwycać? To przecież jego siostrzeńcy, rodzina. Uważam, że to normalne. Zazdrość ci przysłoniła świat.

Gość gość
Bliźniakami zawsze wszyscy sie zachwycają. Wiem bo jestem z blizniaczek jednojajowych.od małego każdy jak nas spotkal musial stanąć popatrzeć raz drugi uśmiechnąć sie. Nie często spotyka sie bliźniaki ludzie nie mogą się napatrzeć, ze można aż tak byc podobnym do drugiej osoby.a jak się w rodzinie trafia to juz w ogóle podwójne wyzwanie z wychowaniem, wiec często reszta rodziny ciekawa jak to jest,jak się taka dwójkę da rade wychowywać . Czy to inaczej niż jak wychowuje się jedno.

Gość gość
Masz problem wiesz? Przecież te dzieci to jego rodzina. Miałabyś się czym martwić, gdyby twój mąż zachwycał się waszym szwagrem.

Gość gość
Albo szwagierką,a ty pewnie nie możesz mieć dzieci i jesteś już zazdrosna!!!