Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakis dziwny wqrw mnie wzal na tescia

Polecane posty

Gość gość

Wyszlam dzis z pracy, dochodze do ptzystanku autobusowego i mija mnie tesc autem w srodku mial szwagierke( corke) z dwojka dzieci odwozil ich do domu, szwagierka mieszka pare domow ode mnie . Lekko przyhamowal i po chwili nie zatrzymujac sie ruszyl i pojechal dalej. No nic pewnie w ostatniej chwili przemyslal ze jest za ciasno w aucie bo dzieci, foteliki, zakupy i tp a ja autobus mialam dislownie za trzy minuty wiec nie powinien byc to problem ale jakos tak do mnie ditarl caloksztalt ze tesciowie cale zycie mieli mnie ggdzies i moje dzieci, nic od nich nie dostalam ani materialnie ani zainteresowania . Szwagierka sobie wraca z salonu zabaw i on ja odwozi a ja autobusami do pracy zapi...lam zeby zylo sie nam ( w tym ich synusiowi) lepiej i zero zainteresowania czy moze mnie nie odwiezc choc dobrze wiedza ze maz chwilowo wyjechal a ja nie mam prawa jazdy

Gość gość
Wspolczuje takiego tescia

Gość gość
Zrób sobie prawo jazdy i nie gderaj. Albo niech Twój ojciec Cię wozi.

Gość gość
Prawa jazdy nie moge miec ze wzgledow zdrowotnych a ojciec nie zyje-to tak dla wyjasnienia

Gość gość
Tak to jest, ze córka i wnuki od córki sa ważniejsze od synowej i wnuków od syna. Tak było tak bedzie. Jestem synową i zawsze wszystko było dla córki i jej dzieci. Do tego stopnia, że dziadkowie składaja zyczenia imieninowe i urodzinowe tamtym wnukom, a o naszych nigdy nie pamietali.

Gość gość
gość dziś to logiczne, od corki masz pewne wnuki; dzieci synowej to moga byc kukulcze jaja

Gość gość
19 32 u mnie tak samo . Jak dzieci byly mniejsze i jeszcze sie do konca na nich nie poznalam to zapraszalam ich na przyjecia, zawsze przychodzili z jakims bzdetem za 3 zl nazarli sie, tyle zarcia mi szlo ze mama musiala mi pomagac przygotowywac i zawsze z garami przyjezdzala zeby mi bylo lzej szarancze wykarmic a ja glupia jeszcze im do domu po pol blachy ciasta i innego jedzenia, jeszcze sie zalowalam ze to biedni schorowani ludzie kasy nie maja a jak powiedzialam DOSC to tez nawet nie pamietaja czy to gwiazdka czy dzien dziecka nic 19 52 troche ponizej pasa ten twoj wpis