Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
Koles pojechal jej konkretami i dziunia spiertolila,

Gość gość
no wlasnie

Gość Tak się goli FRAJERNIE
Zbióka na seicento zakończona, autor zbiórki znikł, nowego seicento nie ma :D :classic_cool:

Gość gość
Odurzona, napiszesz nam coś o życiu w Warszawie? Jak to jest być znawczynią ulicy Belwederskiej? :D

Gość gość
Jak to się stało, że tak dobrze poznałaś ta ulicę? Spacerowałaś tam w majowe popołudnia rozmyślając o żołnierzach wyklętych? :)

Gość gość
A może na Belwederskiej zrozumiałaś mechanizm kanapkowego puczu? Ile razy Tusk wszedł ci bezczelnie w drogę na ulicy Belwederskiej? :)

Gość gość
Ma męża rodowitego Warszawiaka,to jak ma nie znać kretynie? :)

Gość gość
To co, już z automatu zna cała Warszawę i życie w tym mieście i moze innych pouczać? :D

Gość gość
Ja się nie czuje pouczany. :)

Gość gość
otulona_snem wczoraj {ględzenie a PO tez to robilo jest śmieszne i zarazem żałosne. miala byc DOBRA ZMIANA a jest ... smutas.gif} o sam jestes zalosny czlowieku,ile razy tobie trzeba mowic,ze nie oceniaj,jak nie jestes z Warszawy,nie zyles w Warszawie i po niej nigdy nie jedziles,od 89r r na ulicy Belwederskiej tak sie dzieje,i bedzie sie dzialo w Warszawie,w tym stanie prawnym.. :D:D:D

Gość gość
A ja się czuję, bo jakaś białostocka alkoholiczka mówi innym jak jest na Belwederskiej :)

Gość gość
To Twój problem kolego. :)

Gość gość
Belwederska,to jedna z bardziej znanych ulic w Warszawie,ale to się wie gdy się tam mieszka. : )

Gość gość
szmatyn zaloguj się,

Gość gość
Pracują coraz mniej, a pensje im rosną - informuje na pierwszej stronie "Fakt". Jak podaje gazeta, od stycznia sędziowie Trybunału Konstytucyjnego zarabiają jeszcze więcej. Podwyżkę sobie i pozostałym członkom TK przyznała prezes Julia Przyłębska. X dobla zmiana

Gość gość
Prezes TK dała 1182 zł podwyżki sobie (zarabia teraz 28 937 zł miesięcznie); sędziemu Markowi Zubikowi pensja wzrośnie o 985 zł (do 24 114 zł za miesiąc); a sędzia Stanisław Biernat zarobi o 1116 zł więcej (czyli w sumie 27 329 zł) -

Gość gość
dobra zmiana ale dla kogo ? po 10 latach olewania jakichkolwiek wyborów poszedłem z rodziną na drugą turę prezydenckich i zagłosowałem na dudę a potem na pis. głosowałem na pis ale teraz powiedziałem koniec , żadne wybory mnie już nie interesują!!!!!!!!!!!!!! to są tacy sami chciwi kasy i koryta jak poprzednicy!!!!!gdzie jest ta przyzwoitość i solidarność z wyborcami !!!!!!!! ich pierwszą decyzja powinno być obniżenie pensji, skasowanie nagród i przywilejów. ale oni nie po to rwali się do władzy. napisze więcej - prawdziwość zeznań szydło odbije się na polsce. dlaczego to napisałem ? otóż wczoraj byłem świadkiem przejazdu jakiejś kolumny samochodów uprzywilejowanych ciemnozielonych. pewnie tych co kasę przewożą ? spostrzegłem je w odległości 100 m gdy zbliżały się do ronda bo włączyły sygnały dźwiękowe. potem już ich nie słyszałem. oto polska właśnie. coś podobnego jak ci co się na tym samolocie casa rozwalili wracając z konferencji bezpieczeństwa lotów. idiotów nigdy nie brakowało w tym kraju. naiwnych i cwaniaków wszelkiej maści też nie brakuje .

Gość gość
SKÓR pis WY pis SYNY pis :classic_cool:

Gość gość
Emerytom 22 zł a pani z TK 1100 zł podwyżki ! To były ostatnie wybory na których zagłosowałem na PiS!!!

Gość gość
Kaczynski wasik zapuści i będziecie mieć rase panow.:D

Gość gość
uwagi dobre, ale tak samo aktualne były za Rzeplińskiego, a ten był bogiem dla hołoty. Rzepliński mimo obowiązku z KP nie korzystał z urlopu i wziął 200 tys. odprawy. Urlopy miał za pieniądze TK: USA, Chiny, Arabia, pracował na 1/4 gwizdka, w 2016 wydał 3 wyroki w innej sprawie niż TK i miał 4 letnie zaległości. 3/4 gwizdka szło na prywatę : wykłady na uczelniach i inne zlecenia. W identyczny sposób pracowali pozostali koledzy baletmistrza ( chciał za 1 mln mieć swój bal). TK za gudłaja kosztował nas 70 mln rocznie.

Gość barwy Wolaka
gość dziś Pracują coraz mniej, a pensje im rosną - informuje na pierwszej stronie "Fakt". Jak podaje gazeta, od stycznia sędziowie Trybunału Konstytucyjnego zarabiają jeszcze więcej. Podwyżkę sobie i pozostałym członkom TK przyznała prezes Julia Przyłębska. > No proszę, a tak niedawno wolaki opluwali TK i oburzali sie na holendarnie wysokie wynagrodzenia. Co się stalo, że dzisiaj wolaki dają sobie podwyżki? Czy dlatego, że dzisiaj TK to atrapa?!!!

Gość gość
_iftar_ wczoraj Co istotne, żaden z nich nie był świadkiem zdarzenia, znali je tylko z relacji prasowych i zdjęć. x czyli tak jak ty. wypowiadasz się na temat o którym nie masz zielonego pojecia :(

Gość barwy Wolaka
otulona_snem dziś > Tak masz rację, to Rzepliński dał Wolakom z TK podwyżki :-D Widzę niestety, że propaganda Wolakow zrobiła tobie wodę z mózgu!

Gość gość
blondyna chyba znowu zagląda do kieliszka.

Gość polskie barwy
otulona_snem dziś Rzad Olszewskiego chcial to powstrzymac to go wysadzili z siodla,po Nocnej Zmianie i podsluchiwali oraz kontrolowali do 2015r x W kwestii formalnej to przypominam tobie, że Kaczyński byl przeciwny tworzeniu rządu przez Olszewskiego . A tak na marginesie to PiS miał okazję dwukrotnie naprawić wyrządzone krzywdy Olszewskiemu i Narodowi Polskiemu! Dlaczego Kaczynski tego nie zrobił? Ma i mial większość w Sejmie, więc co stoi i co stało na przeszkodzie ;)

Gość gość
czy Borys Budka to wnuk Gomułki?fizjonomia , ruchy, gesty i styl mowy niemal identyczny.

Gość gość
A ta rozklapciala psiocha znowu wszedzie widzi Shatyna :D

Gość gość
A gdzie ona napisała o shatynie kretynie? :D:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś gwoli scislosci to niejaki Rzeplinski zalatwil taka "konstytucyjna" mozliwosc podwyzek,taki "prezencik" x Oczywiście to nie kto inny tylko Rzepliński w zmowie z PO-PSL zalatwili możliwośc podwyżek dla PiSowskich sedziow w TK :-D :-D :-D