Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość Myrevin
{Ten film trwa zaledwie trochę ponad pół minuty. Ale tyle wystarczy, aby udowodnić, jak bardzo PiS zasmakował w przywilejach władzy. Aby Antoni Macierewicz mógł przejść przez ulicę, Żandarmeria Wojskowa zatrzymuje ruch w środku Warszawy!} <><><> To jest ulica Belwederska ( na tym filmie ), abstra h u j ą c od tego czy tak powinno być, wiele razy widziałem na własne oczy takie zachowanie za poprzednich obozów władzy. Tak samo np przechodził Belka, na moich oczach, tylko bliżej głównego wejścia na teren Belwederu . I inni politycy. Tylko osobę jadącą tam pierwszy raz taka scenka może dziwić.

Gość thxdelta84
:D wpadłem sobie z sentymentu na Kafe i co widzę? Zagubiony, rozdarty, wściekły "OBYWATEL RP" nadal nadaje. I bardzo dobrze, bo gdzieś tę żółć może wylać, tutaj jest w zasadzie nieszkodliwy. Pewnie łazi na te spędy kodziarskie, ale to tylko wzmaga frustrację. Dłuuuuuuuuuuugo czekałem, żeby ten format człowieka postsowieckiego, rzygał żółcią każdego dnia. I się doczekałem :D Ale będzie jeszcze lepiej ;) Michnik razem ze swoją michnikowszczyzną zaczyna wić się w przedśmiertnych drgawkach. PiS ma olbrzymie szanse wygrać drugi raz, co (jeśli do tego dojdzie, a chyba tak się stanie - wiele na to wskazuje, chociaż jeszcze oczywiście za wcześnie, by to ostatecznie ocenić) gdy nastąpi, najprawdopodobniej przyczyni się do przeorania sceny politycznej i wymusi kapitulację tych, którzy teraz wierzgają, jak koterie sędziowskie i cała reszta tego postPRLu. Mam naprawdę wielką satysfakcję, bo nie raz coś tu wtrąciłem, dwa, trzy, cztery lata temu, że PiS może wygrać i rządzić (nie twierdzę, że robi to na miarę wyzwań, bo w wielu dziedzinach działa za wolno i chaotycznie, ale jest tylko jeden PiS, jako silne ugrupowanie kwestionujące postPRL), to mnie Szatyn wyśmiewał i flekował, jak Niesiołowski panią Stankiewicz :D Wygrajcie sobie wybory :D he he he :D To sobie wygraliśmy :D I sobie robimy jak chcemy, tak abyś się zatruł, razem ze swoimi koderastami, pseudo"obywatelami rp", swoją/waszą żółcią. Taki jesteś ślepy i zajadły, że nie byłeś w stanie dostrzec, że coś się, nie tylko w Polsce zmienia w świadomości społecznej.

Gość thxdelta84
I nadal, nie potrafisz ocenić stanu świadomości społecznej, realiów politycznych, tak aby wysnuć jakiś plan dla siebie korzystny. Jako, że zawsze tutaj twierdziłem, że Szatyn jest po prostu produktem michnikowszczyzny, (rozumianej szeroko i daleko wstecz, jako rewizjonizm wynikły z kwestionowania tzw. realnego socjalizmu, przez głównie środowiska partyjnych inteligentów przejętych i przesyconych importem ideologicznym z zachodnich uniwersytetów, kampusów, który to, w warunkach specyficznie polskich, imitował przyjaźń z KK, tradycyjną inteligencją i patriotyzmem, więc wypracował specyficzną narrację, język którym michnikowszczyzna odurzała, uwodziła, demoralizowała i dewastowała, tych których uznała za przeciwników, czyli konserwatystów, KK, patriotów, środowiska oczekujące rozliczenia rządców PRLu) więc jako taki, nie jest zdolny do myślenia samodzielnego. Przyjął po prostu na wiarę zestaw dogmatów, którymi jako schematami opisującymi rzeczywistość (pozornie opisującymi, czego nie dostrzega!) się posługuje. Jeśli rzeczywistość nie pasuje do dogmatyki, Szatyn popada (lepiej powiedzieć, że szatyny popadają) w stan dysonansu poznawczego i w nim pozostaje. Tak jak pozostaje w tym stanie Michnik i jego załoga. Tak jak trwają w nim peowcy i nowocześni. Coś się na świecie zmienia i nie chodzi tu ani o Orbana, ani Kaczyńskiego, ani Trumpa. Chodzi o to, że po kilkudziesięciu latach (wypada liczyć co najmniej od roku 1968) pochodu przez kulturę, politykę instytucje, nowej lewicy, marksizmu kulturowego, politycznej poprawności jako narzędzia/pałki na konserwatystów, następuje najprawdopodobniej przesilenie. Lewica (ta nowa lewica, nie socjalna, nie komunistyczna) wytraca pęd, bo ideologia prawdopodobnie się wyczerpuje, jako atrakcyjna narracja (starzy jeszcze się tym epatują, młodzi albo wzruszają ramionami, albo rzygają) i narasta powoli, ale zauważalnie opór społeczny (ja nie mam na myśli tylko Polski!! mam na myśli cały ZACHÓD), wobec wizji już nie tylko ideologów paryskiego maja, ale po prostu establishmentu, który z tej ideologii wyrósł i ją stosuje używa jak te szatyny, tutaj i na całym świecie Przykład szatyna, prawdopodobnie płci żeńskiej z USA; https://www.youtube.com/watch?v=DYZvB6TM7dw SŁYCHAĆ WYCIE? ZNAKOMICIE! :D (za dużo wtrętów ale pisane na kolanie)

Gość thxdelta84
p.s. Zatem słychać wycie Szatyna i szatynów na całym świecie. Doskonale :D

Gość gość
ale gufno nie forum

Gość gość
trafil sie jakis pisior- wizioner :D

Gość gość
jesli to 84 w nicku to rocznik, to nie bede zadawac wiecej pytan i cie pograzac :D

Gość niezalogowany Shatyn
ale ten PiS i ble. Pada i pada.

Gość gość
I tacy w polandi rozdają karty! Nie dziwie się że kwiczą jak chce się im przyciągnąć cugle,ale już najwyższy czas.To chyba najbardziej skorumpowana kasta,może większa od lekarzy!

Gość gość
Dlatego pis ma takie poparcie do między innymi poszedł na wojne z takimi to oto patologiami drążącymi od lat to państwo.Ludzie to widzą ale nic sami nie mogą zrobić.w tym względzie, jestem za kaczorem na 100%

Gość gość
thxdelta84 - fajnie, że wróciłeś, chyba Cię kojarzę z dawniejszych postów, tylko, że pisałeś pod różnymi nikami. Dobrze i trafnie ukazywałeś głupotę Shatyna ;) Wpadaj tu częściej :)

Gość gość
gość dziś to thxdelta84 . spr. und potw.

Gość gość
to ze ty-szatyn siebie wychwalasz na orange,nie znaczy dziadziu ze wszyscy tak maja.

Gość gość
i pilnuj klienteli bo nic nie zarobisz w weekend,na taryfie. :D:D:D

Gość gość
"gość dziś gość dziś to thxdelta84 . spr. und potw. " x chciałbyś trolliku marny aby tak było, ale fail

Gość avedis
Żandarmeria zatrzymuje ruch, by Macierewicz przeszedł przez ulicę. PO uderza w szefa MON 'Zgłosił się do nas człowiek zbulwersowany tym, co widział w mediach na temat ostatnich wypadków z udziałem kolumn rządowych. Stwierdził, że chce się podzielić nagraniem, które pokazuje, że tego rodzaju ingerencji w to, co się dzieje, na drodze jest więcej. Bulwersuje go to, że politycy PiS zachowują się jak "panowie" – mówi Onetowi Jan Grabiec, rzecznik Platformy Obywatelskiej.'

Gość gość
Wyborcy PiSu jak się teraz czujecie kiedy 'panowie' was olewają szerokim strumieniem

Gość gość
Po PO przyszli nosiciele "dobrej zmiany", słuchający opinii suwerena, siewcy nowych standardów, a ostatnio "rasa panów". I ja się pytam gdzie jest ta "dobra zmiana", na czym polegają nowe standardy, kultura polityczna, dla Platformy podobno niedostępna??? Ta 'dobra zmiana' to Republika kolesiów, wszechobecne lizusostwo i BMW (Bierny, Mierny ale Wierny) jako klucz do kariery... Skaczcie z tymi wrzaskami bo PO, bo Tusk, bo Komorowski ... Czekam na odpowiedzi merytoryczne

Gość gość
Antoni jest dowódcą, pieczę nad nim ma panisko, patronuje im Pan Bóg a nad wszystkim czuwa nieusuwalny Misiewicz

Gość osa bzzzzz
barany tez stworzenia boże :P

Gość gość
avedis dziś Żandarmeria zatrzymuje ruch, by Macierewicz przeszedł przez ulicę. -->  Antos żyje w innej rzeczywistości... w odmiennych stanach świadomości.

Gość polskie barwy
gość dziś Po PO przyszli nosiciele "dobrej zmiany", słuchający opinii suwerena, siewcy nowych standardów, a ostatnio "rasa panów". x Tak teraz mamy DOBRĄ ZMIANĘ czyli TKM Nastały czasy uczciwości i kompetencji, kryształowo przejrzystych procedur , zerwanie z nepotyzmem i kolesiostwem. Symbolami tej zmiany są takie postacie jak Misieiwcze i Piotrowicze, kk, pieniądze dla Rydzyka, Sakiewicza i Ruchu Kontroli Wyborów, prenumerata przez wszystkie instytucje państwowe jakże obiektywnych i niezależnych pism np. w Sieci. Przejawów jest tak wiele, ze od razu lżej sie oddycha pisowskim powietrzem wolności

Gość frannnca
avedis dziś Żandarmeria zatrzymuje ruch, by Macierewicz przeszedł przez ulicę. x Żandarmeria Wojskowa zatrzymuje uliczny ruch, by minister Macierewicz mógł przejść przez ulicę. Na pewno po drugiej stronie ulicy działo się coś ważnego dla bezpieczeństwa państwa, co wymagało natychmiastowej obecności Antoniego Macierewicza - kpi w 3x3 Marek Siwiec, były szef BBN. To nie przynosi chluby ani ministrowi, ani żandarmerii - komentuje Marek Siwiec.

Gość gość
afera taśmowa to pikuś z wyczynami PiSu :-D :-D :-D

Gość gość
oj tam oj tam przecież po drugiej stronie ulicy czekal Miś w pozycji "na pieska" :-D:P

Gość gość
otulona_snem dziś > ględzenie a PO tez to robilo jest śmieszne i zarazem żałosne. miala byc DOBRA ZMIANA a jest ... :(

Gość gość
Same bzdury gościu, wyczyny nawet nie zahaczone.

Gość gość
Pamiętam czasy kiedy to osoby starsze przez ulicę przeprowadzali harcerze. Teraz porąbanego dziadka przeprowadza ŻW. Takie czasy ... :-D:P ps Dobrze, że nie rozlozyli przed Tosiem czerwonego dywanu!