Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
Kownackiemu kompletnie sie pomyszkowało pod kopułką... > to jest ten PAN od widelców ! :-D

Aktorka Julia Wyszyńska, która w kontrowersyjnym przedstawieniu teatralnym „Klątwa” odgrywa m.in. seks oralny z figurą papieża Jana Pawła II, nie będzie już występowała w serialu „Na dobre i na złe” emitowanym w TVP2. Decyzję o tym podjął prezes Telewizji Polskiej Jacek Kurski. x Czytaj więcej na: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/aktorka-julia-wyszynska-klatwa-i-na-dobre-i-na-zle-jacek-kurski#

Gość gość
Ty, obsrane gacie, a co cie tak oburzylo z tym teatrem? Przecież to temat na jeden, gora dwa posty. Akcja chooyowa, będzie jakieś śledztwo, i pewnie wyrok. Świat się nie pali :D

cd... x -- Ta pani sama podjęła decyzję o zerwaniu współpracy z TVP dokonując aktu zbezczeszczenie postaci świętego Jana Pawła II. Takich rzeczy nie można akceptować - uzasadnił Jacek Kurski w rozmowie z wPolityce decyzję o wykluczeniu Julii Wyszyńskiej z obsady „Na dobre i na złe”. x x Jak za komuny... Dokładnie. Ale widać, ze Iftar podoba się ta decyzja...

Przypomnijmy, że równie zdecydowanie władze TVP zareagowały na początku kwietnia ub.r., kiedy wstrzymano emisję odcinka „Pegaza” dotyczącego m.in. spektaklu „Hymn” na temat Polski podzielonej między KOD-owców a PIS-owców. Początkowo dyrektor TVP Kultura twierdził, że przyczyną były problemy techniczne, ale Jacek Kurski niedługo potem na komisji sejmowej wyjaśnił, że nie dopuścił do emisji odcinka, ponieważ jedna z pokazywanych scen „w oczywisty sposób obraża uczucia rodzin smoleńskich”. x x Capi komuną na kilometr...

_iftar_ dziś To co, bedzie bojkot komunistycznych zapędów Kurskiego??? x x I już od dawna jest bojkot bo nikt poważny i normalnym z tym Qrwskim nie rozmawia towarzysko...

_iftar_ dziś Są już pierwsze represja związane ze sprawą. Wybitna aktorka młodego pokolenia, niejaka Julia Wyszyńska, została wyrzucona z obsady Na dobre i na złe. Zapewne teraz, środowisko aktorkie, w ramach solidarnosci z koleżanką i w akcie docenienia jej kreacji, zbojkotuje kręcenie kolejnych odcinków??? x x To jaką wymowe ma ten twój post? Konkretnie poproszę.

_iftar_ dziś Rozumiem, że o wikt u Kurskiego żebrzą same niepoważne odpady aktorskie jak obsada Na dobre i na złe właśnie smiech.gif A teraz i te odpady go porzucą x x Źle rozumiesz.

Gość gość
Aktorka jednak już od pewnego czasu nie pojawia się w serialu. Jak przypomina dziennikarz teatralny "Wyborczej" Witold Mrozek, aktorka opublikowała nawet pożegnalny post na swoim Facebooku. Bohaterka, którą grała w serialu Wyszyńska postanowiła wyjechać za granicę po tym, jak narzeczony zdradził ją dla byłej żony.

Kukiz: "Dla złodziei i aferzystów nigdy demokratyczny nie będę. To samo dotyczy członków mojego klubu" x x Kukiz jest demokratycznie wybiórczy na podstawie własnych ocen które przynależą tylko sądowi... A dwie posłanki go opuściły...

Gość gość
_iftar_ dziś Kup sobie okulary bo ja nigdzie radości nie okazałam. Mam tylko bekę z sytuacji. Xxx Nie okazała radości tylko ma radość :D:D:D

Kempa: Timmermans jest uprzedzony do Polski. Myślę, że wydał naszemu państwu dyplomatyczną wojnę x x Kempa jednak nie powinna myśleć bo to jej zupełnie nie wychodzi...

Gość gość
Gruba pewnie ogląda TVP i myśli że wie co się dzieje na świecie :D

wPolityce: Mocno się Pan zdenerwował podczas dzisiejszej sejmowej debaty. Dlaczego? x Bartosz Kownacki: Dlatego, że jestem przerażony, jak dla doraźnego celu politycznego, uzyskania jednego czy dwóch punktów w sondażach, dewastuje się państwo. A do tego robią to ludzie, którzy ponoszą - czy to się im podoba, czy nie - odpowiedzialność za to, co stało się 10 kwietnia 2010 roku. x x Wreszcie Kownacki przyznał, że to pisiorstwo dewastuje państwo.Co na to naczelniczek?

_iftar_ dziś Nie porzucą Kurskiego??? Nie zrezygnują z tych jego brudnych pieniędzy w imię obrony wolnosci słowa??? x x To nie są pieniadze Kurskiego tylko nasze. A gdzie odpowiedź na moje pytanie?

_iftar_ dziś A od kiedy to kpina czy drwina oznacza radość??? x x Na razie to nie wiemy czy to kpina czy drwina bo sama nie potrafiłaś tego określić...

Gość gość
Ale o czym wy dyskutujecie z samotnym babsztylem który desperacko narzuca się wirtualnie? Przecież dla tego babsztyla Kafeteria to okno na świat :) jej poglądy tylko odzwierciedlają jej umysłowe s******lenie :)

Gość gość
Ja jak "mam beke" to jestem radosny, nie smutny. Ty może i płaczesz.

To zacytuj swój post w którym odpowiadasz na moje pytanie o wymowę twojego poprzedniego postu.

No nasze, nasze smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif reżimowe w reżimowej tivi smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Gdzie patos zawodu aktora, gdzie dramatyczne akty poparcia dla kunsztu i odwagi koleżanki po fachu??? x x Nie reżimowe tylko nasze. To musza być akty poparcia? Skąd wiesz co będzie skoro to dzisiaj zapadła taka decyzja Qrwskiego?

_iftar_ dziś Przykro mi. Nie zrozumiałeś do tej chwili to już nie zrozumiesz. x x Nie mogłem zrozumieć tego czego nie napisałaś co zresztą potwierdzasz brakiem cytatu ze swojego rzekomego postu...

Ten film trwa zaledwie trochę ponad pół minuty. Ale tyle wystarczy, aby udowodnić, jak bardzo PiS zasmakował w przywilejach władzy. Aby Antoni Macierewicz mógł przejść przez ulicę, Żandarmeria Wojskowa zatrzymuje ruch w środku Warszawy! x Całość: http://tiny.pl/gfdvh x x W końcu to "pan"...:D

Radziwiłł odmówiłby recepty zgwałconej kobiecie. Komitet Bioetyczny PAN: klauzula sumienia na to nie pozwala x Troska o własne sumienie daje Radziwiłłowi prawo do odmowy wykonania aborcji czy zabiegu in vitro, ale nie pozwala na niewypisanie recepty. Użycie tabletki dzień po nie obciąża bowiem sumienia lekarza, bo zastosowanie leku "pozostaje całkowicie w gestii pacjentki". Tak zdecydował Komitet Bioetyczny PAN. x Całość: http://tiny.pl/gfdvg

Gość gość
Dla Iftar chyba jeszcze za mało aktorów powiedziało, co sądzi o dobrej zmianie. Albo za mało zrobili, moze powinni odejść z teatrów, albo rzucić się pod pociąg? Ciekawe, że sama iftara pracowała za czasów złego Tuska i nie łazila na tory. No chyba ze jest kobietą sukcesu, biznes Woman mająca w d***e wszystkich i wszystko?

Gość gość
a szmatyn teraz z uporem maniaka udowadnia w innym topiku, że wałęsa jest winny i został wrobiony :D:D:D ależ to jest debil :D

Gość gość
Zacytuj jego posty bo czytam tamten topik i nic takiego Shatyn nie napisał. Łżesz.

Gość gość
Pisowski manipulanci w akcji, a Mirek z Chlorem okazuje się płacą na polskie teatry :D

Gość gość
w którym topiku? :D