Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Aga Cosmetic Candy Pawianowa

Polecane posty

Gość gość
16:17 Gdzie Twoje suby kochana?:) masz juz z 500 ?:))

Gość gość
Lala teraz syraszyc zaczeła.Wulgarna jest az niemozliwe. Agnieszko pamietaj ze oglądają cie mieszkancy uk ktorzy uczciwie pracuja i placa podatki a ty te podatki wyłudzasz w postaci zasiłkow. Nikt tu nie obraza twoich widzek tylko komentuje twoją przemiane z sympatycznej dziewczyny w wyrachowaną,wredną i wulgarną zołze do tego wyłudzaczke zasiłkow.pozdrawiam z uk

Gość gość
Odwaliło jej na maxa Jest juz tak wulgarna i prosta ze az mi za nią wstyd Córka do mamy jak do starszej koleżanki Ona myśli ze jest pępkiem świata w ich domu Fabian dyma na boku a pózniej wraca do mamusi a ona wtedy taka obojętna udaje rekompensuje sobie jego skoki w bok prezencikami ja tak ja odbieram

Gość gość
Kiedys myslalam ze z niej sympatyczna babka,moze doswiadczona przez zycie ale mila i życiowa.Dzis uwazam ze to cwaniara/przebiegle babsko.Fabian partycypuje w kosztach utrzymania (chocby dzisiejsze zakupy do lodowki a bylo ich wiele)wiec powinna zglosic ze sama domu nie utrzymuje.Ja to sobie juz od dawna zgrywam te jej wypociny i do home office zgłosze.Żeby ona jeszcze umiar miała a jej sie juz wogole w głowce poprzewracało.Ja tu mieszkam, ,pracuje lubie ten kraj i nie życze sobie zeby mnie ktos taki okradał. Ona ma tylko długą liste wymagań ,od siebie nie daje nic .Ani Uk ktore ją przyjelo ani rodzinie ani widzowi jej beznadziejnych filmikow.Jak sobie przypomne te zasiuwki w drzwiach u dzieci i te wigilie u zdeklarowanej,niepraktykującej katoliczki to az mi słabo.Ta baba żadnych wartosci dzieciakom nie przkaze procz zakupochlizmu,konsumpcjonizmu i bezczelnosci. Wygladu nie kom.bo dzis to juz tragedia pomimo zrobionych piersi. Acha.... Dama ma pretensje ze na kafe jest pisane Moze przestan blokowac wpisy pod filmikami to nie bedzie o czym pisac na kafe.Ta sama dyskusja bedzie pod twoim filmikiem.

Gość gość
Akurat ten watek jest szczery I kulturalny.

Gość gość
Agusia sie juz reklamuje na innych Kafe hahahahah Ile ona ma subow ze ukrywa ?:)

Gość gośćjajajajajajajja
Dlaczego np Candy, Miszmaszowa itp uważają, że dziewczyny z kafe to TYLKO ZAZDROŚNICE I ŚWINIE? Nie przychodzi im do głowy, że może oprócz bezczelnie wypowiadających się dziewczyn, piszą tu też osoby, które wyrażają swoje zdanie, np. o Candy, niekoniecznie pochlebne? Jest mnóstwo kanalów, które nie podobają mi się, wtedy już do nich nie wracam, np. Miszmaszowa, nie piszę o niej, nie komentuje bo po co? Ale..Candy... to się po prostu nie oglądnąć i nie skomentować, a ze akurat komentarz nie byłby pozytywny to piszemy tu. Candy, jesli to czytasz, nie jesteś kolejną zwykłą nudną jutuberką nagrywającą o niczym jak np. Miszmaszowa czy Barabetka, obie mdłe jjak flaki z olejem. Candy, Ty jesteś ewenementem na skale KAFETERII. Zrozum to, upokarzasz się dziewczyno, być moze masz kilka wiernych widzek, ale większość uważa Cie za nic... I to nie zazdrości!! Ogądam na bieząco czołowe jutuberki, z setkami tysięcy subów i milionami odsłon, one mają 100x więcej kosmetyków, kasy i ubrań od Ciebie. Wcale im nie zazdroszcze bo sobie na to ZAPRACOWAŁY, tak, Candy, miały na siebie pomysł. Z przyjemnością ogląda się ludzi z pasją, którzy się dorobili czegoś. Ty jesteś złodziejką benefitów, rozwódką? żoną? narzeczona? kim? Czego tu zazdrościcć? Twój facet nie jest w moim typie. Twoje ubrania? Kosmetyki? Candy ja tez je mam bo pracuje. Nie masz swojego domu/mieszkania/samochodu/ nawet na tampony żulisz z socjala, nie wstyd Ci? Czego tu zazdrościc? Wakacji w Hiszpanii u byłego męża? Candy Candy... teraz większość ludzi stać na wakacje. NO czego, czego tu zazdrościc? Obudź się Candy, uświadom sobie, że jestes niziną społeczną i mentalną... przepraszam jesli Cie uraziłam ale taka prawda,,,,

Gość gość
Sto procent racji !!! Ale ona jakby sie miała do tego przyznać to by w lustro do końca życia nie spojrzała dlatego powie ze jej zazdrościsz pozakłada 3 lewe konta i sama bedzie sobie pisała komentarze u udawała ze nic sie nie dzieje Bo prawda dla niej jest zbyt okryta Takie pośmiewisko jak z siebie zrobiła to mało kto widział wiec bedzie szła w zaparte ze jest super wyluzowana dupa ;)

Gość gość
Do gośćjajajajajajajja dziś Jedno sprostowanie.Ten pan do ktorego jezdzi na wakacje to ojciec Olivi a nie byly mąż Candy. A tak poza tym znacie kogos kto profesjonalnie robil paznokcie a sam sobie doklejane robi:-D Szkoly tez zadnej nie ukonczyla,nie to ze musiała ale klamala ze ukonczyla.Poźniej podpita sie wygadala. I niestety Candy nie kupujesz za swoje pieniążki bo ich nie posiadasz.Kupujesz za zasiłkowe wyłudzone i Fabianowe.I nie to ze ci ktos w porymonetke zagląda.Sama o tym mowisz.

Gość gość
Sama pokazała swoje prostactwo ostatnio, wyzywając wszystkie osoby z kafeterii. Piszę tu komentarze, owszem, ale nigdy nie użyłam żadnego brzydkiego słowa w stosunku do Kendi albo kogoś z jej rodziny. Po prostu wyrażam swoją niepochlebną opinię, ale z zachowaniem wszelkich zasad kultury i dobrego smaku, podobnie jak wiele osób tutaj. Nie wiem, dlaczego najeżdża się od razu na wszystkie osoby korzystające z kafe. Nie odpowiadam za jednostki, które nie potrafią się zachować i wyzywają. Karolina Myśliwiec też się nie popisała i zachowała się prostacko. Dlaczego Youtuberki oczekują od innych kultury słownej, a same nie potrafią krytykować na poziomie? Uważam za bardzo słabe wyzywanie całej kafeterii od debilek, idiotek i innych (nie przytaczam słów Kendi, bo odczuwam zażenowanie na samą myśl). Proszę, nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Przychodzę wyrazić krytykę dotyczącą Candy, bo na YT ACC siedzi i wszystko natychmiast blokuje, jeśli jej się nie słodzi i nie zachwyca jej osobą. Także szanowne Panie jutuberki, proszę nie oczekiwać od innych czegoś, czego same nie potraficie.

Gość gość
Z tym piciem to żałosne jak mozna w takim stanie nagrywać filmiki Czy ona ich pózniej nie przerabia zabim wrzuci na YT ze nie widzi jak placze sie jej język

Gość gość
Chyba jest zbyt prosta aby ogarnac filmiki jak jest pod wplywem?

Gość gość
To co mówiła w ostatnim filmiku 11.50min., wskazują na to, że nie mogłaby wyłudzać zasiłków, jak co poniektórzy jej tu zarzucali. Przecież jeśli dopięłaby swego, to ktoś mógłby ją nieźle urządzić jeśli sama byłaby na bakier z prawem. Także musi pobierać wszystko legalnie, tak przynajmniej z tego wynika. Nie sądzę aby kręciła bicz na siebie.

Gość gośćjajajajajajajja
gość 2017.02.22 Ale ona nie wyłudza zasiłku. Ona w socjalu tak przedstawiła swoją sytuacje, że jej ten zasiłek przyznali. Ale: jaka z niej samotna matka, której były mąż funduje kosmetyki i powiększenie biustu? Zrobiła urząd w balona i kasiorka wpada coraz. ZASIŁEK- jaka sama na zwa wskazuje jest to ZASILENIE, pomoc doraźna, w ciężkiej sytuacji. No tak, brak n-tej paletki to drama, TRZEBA ZASIŁKU NA TO :p

Gość gość
Ale ona sama kiedyś mówiła, że pobiera. Widocznie nikt jej jeszcze nie sprawdził.

Gość gośćjajajajajajajja
Dokładnie, mowiła, że bierze zasiłki i jeszcze dodała, że " nieba jej ten zasiłek nie spada" :) cięzko na niego pracuje, siedząc w domu i kręcąc na YT :D

Gość gość
Ma dom od państwa, dlatego oficjalnie z Fabianem nie jest ani nie mieszka i czasem coś napomknie, że "Fabian jedzie do siebie" albo "Fabian jedzie do nas". Proste.

Gość gość
Musiała ściemniać że coś pobiera, ja osobiście nie słyszałam że tak mówiła. Z Fabianem wiadomo że jest, bo tego nie ukrywa, filmowane wspólne wypady, randki, nawet określa go mianem "mąż". Stąd dziwnym by było gdyby pobierała zasiłki, na pewno nie na samotną matkę. Poza tym nie sądzę by w takim układzie pokazywała mnóstwo hauli, czy chwaliła się że "mąż" sprawia jej drogie prezenty, bo przecież wiadomo czym jest zasiłek.

Gość gość
Pryznano Jej benefity na swoje dzieci plus council house I council benefit ,proste I nie ma CO dywagowac

Gość gość
Na cokolwiek by nie brala to jest typową polska leniwą babą w uk. 37 lat, odchowane dziec****elnosprawna i nie pracuje zawodowo. Za to nagrywa mnoooostwo filmow na yt, w ktorych opowiada o wszystkim, w tym o zasilkach ktore bierze "bo sie jej naleza". Candy: biore zasilki. Widzka "dobra": o super, bierzesz zasilek no pewnie. Widzka zla: dlaczego bierzesz zasilki? Czemu nie pracujesz? Candy wszoku: a co cie to?? Moja sprawa, moj zasilek. Z kafeterii jesteś. Widzka zla: przeciez sama o tym mowisz, nie patrze ci w dokumenty. CANDY: hejterki, suki, itd... tak wyglada schemat "prywatności" jutuberek, one chyba sa upośledzone jesli nie wiedza, ze po drugiej stronie ekranu moze byc KAZDY

Gość gość
No właśnie też nie rozumiem. Zawsze te mniejsze kanały mają bóle tyłka o prywatność. Najpierw same pokazują i mówią o wszystkim, a potem wyzywanie od hejterów i płacz, że harpie z kafeterii interesują się ich życiem. A już w ogóle pokazywanie dzieci we vlogach to dla mnie chora sytuacja. Dziwne, że jakoś duże kanały nie mają takich idiotycznych problemów. RLM, maxineczka, HaniaDG - nie mają takich akcji, bo po prostu nie wywlekają swoich spraw prywatnych przed kamerą. Jak widać jednak się da, tyle że ludzie pokroju ACC, Karoliny M. i Miszmaszowej nie mają pomysłu na kanał, bo na niczym się nie znają. Teraz ogólnie zrobiła się jakaś dziwna moda, że znudzone mamuśki siedzące w domu z dzieckiem biorą kamery i "vlogują". O niczym. Pokazywanie życia prywatnego to jedyna rzecz, jaką mają do zaoferowania. Coraz więcej tego na YT i coraz więcej żali, że źli ludzie się wtrącają do ich życia. Przecież same się podkładają... O co pretensje?

Gość gość
A co z Anita z kanału no to jestem ? Ona w filmach mówi o wachaniu swoich kotow po skroniach WTF ????

Gość gość
Nie lubię Candy

Gość gość
w czym problem? jest jej adres na kanale, można zgłosić do hmrc

Gość gość
Martwie sie o Candy, drugi dzien bez filmu.

Gość gość
Ktoś jeszcze ogląda te jej smęty? Bo mi się już nawet dla śmiechu nie chce.

Gość gość
Ja juz dawno temu powiedzialam, ze nie bede Jej wejsc nabijac. Bojkot

Gość gość
Kto to kendi :D. Nie oglądam koszczewy :D

Gość gość
Widzę, że temat stanął. A Candy zaczyna biegać po malutkich kanałkach dając jakieś bzdurne rady. Usiłuje uzyskać suby i chyba nowych znajomych. Znalazłam ją nawet pod kanałem laski która wrzuca filmy z rysowania. Chyba ze dwie czy trzy Y-tuberki tam miała zrobione i jakieś inne rzeczy, serio maleńki kanałek. jednak Ta się tam już w komentarzach rospisała...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować