Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pandatryn

Gdzie mogę znaleźć kobietę która che mieć 5 albo 6 dzieci ?

Polecane posty

Gość Pandatryn

mam 33 lata zarabiam całkiem sporo, chciałbym założyć rodzinę i mieć dzieci najlepiej więcej niż 5, problem polega na tym ze nie każda kobieta tego chce, nie jestem mizoginem i nie zamierzam przymuszać do tego nikogo.

Gość gość
w emiratach poszukaj znajdz uchdzca płci żeńskiej urodzi ci stado terrorystów

Gość gość
My z moim misiem chcemy tyle mieć ale jestem zajęta ;D a tak na serio to dzieci są super słodkie :D :*

Gość gość
Serio żadna tyle nie chce ? Jestem w szoku sama mam 4 :)

Gość gośćgość1
ja bym chciała mieć dużą rodzinę, ale mi to nie jest pisane :(

Gość gość
ja bym chciala :)

Gość gość
Polki czy ogólnie Europejki raczej na to nie namówisz. Nie próbuj z muzułmanką , bo narazisz ją i siebie na zemstę klanu. Ale sądzę , że jakbyś znalazł sobie fajną, młodą Azjatkę , to mógłbyś zrealizować swoje marzenie o licznej rodzinie. Moja żona jest Wietnamką i jest zachwycona , że mamy 3 synów i córkę .Śmieje się, że skoro najmłodszy poszedł już do szkoły , to przydałyby się jeszcze ktoś , by pomagał nam na starość. Taka rodzina to duże wyzwanie , ale też wiele radości i śmiechu w domu.

Gość gość
Azjatke? ? Azjatów jest dużo ale teraz tam panuje niż Japończycy Koreańczycy chinczycy wogole nie chca mieć dzieci bo azjaci maja w tradycji fundowac życie swoim pociechom i zabezpiczac im byt Ci którzy nie mogą dzieci nie robią , wietnamczycy też mają 1- 2 więc ta twoja wymyślona zonka to sciema

Gość gość
Tu juz jedna taka jest na forum co namawia innych na wiecej dzieci i twierdzi,ze jedynaki to zlo.Mozesz "spiknac sie" z nia.

Gość gość
No jak szukasz w gronie pięknych wygodnych damulek to pewnie że nie chca bo im się jeszcze nie daj Bóg wspaniała figura (w ich mniemaniu) popsuje , weź poszukaj między fajnymi skromnymi rodzinnymi dziewczynami a nie blacharami w garsonkach które lecą na facetów z kasą

Gość gość
Dużo kobiet chce mieć dużą rodzinę ale raczej N prowincji w mieście chcą jedno albo wcale

Gość Pandatryn
Post o azjatkach wygląda na podejrzanie prowokacyjny, ale poruszył ważną kwestie ze duża rodzina to jest wyzwanie, dlatego szukam kobiety która jest świadoma wyrzeczeń i trudów posiadania sporej rodziny. Pieniądze u mnie nie są problemem i jak już wspomniałem nie jestem mizoginem i nie hamowałbym ambicji zawodowych zony, które wbrew obiegowym opinia można pogodzić, ważne by była świadoma wyzwania jakim jest spora gromadka dzieci tzn by ta chęć nie była podyktowana emocjami, tylko głębokim przemyśleniem. kojarzenie rodzin wielodzietnych z imigrantami, czy religijnymi lub konserwatywnymi fanatykami to bardzo głupi stereotyp.

Gość gość
Gościu z 19.47 Moja żona nie jest wymyślona. Przyjechała do Polski na studia , tu poznaliśmy się i pokochaliśmy. Razem pokonaliśmy wietnamską machinę biurokratyczną , żebyśmy mogli legalnie wziąć ślub i żeby jej rodzina w Wietnamie nie miała z tego powodu nieprzyjemności ( ze strony komunistycznego reżimu).Bardzo pomogły nam polskie służby dyplomatyczne z ambasady w Hanoi. Kilkanaście lat temu bardzo trudno było przeprowadzić to formalnie. Obecnie mieszkamy w Polsce , żona czuje się Polką wietnamskiego pochodzenia a dzieci mogą śmiało o sobie powiedzieć , że są narodowości polskiej. To tyle niedowiarku.

Gość gość
No właśnie ta twoja zonka azjatka powiedziała że chce mieć jeszcze jedno dziecko DO POMOCY , Azjaci traktuja dzieci nie jak własną wolę a jako darmowa służbę i opiekę na Stare lata , Azjaci abortuja dzieci z różnymi wadami bo nie będą przydatne żeby na nich robić na starość , w Azji wszystko jest biznesem , taka podniosła miłość i wiara w człowieczeństwo to się tylko przyjęło u białych

Gość gość
ty to chyba nie masz pojecia o wychowaniu 5 czy wiecej dzieci.myslisz ze jak teraz zarabiasz tyle kasy to zawsze tak bedzie?a zreszta sama kasa przy tylu dzieciach to nie wszystko.to robota gorsza niz w kamieniolomach.daj spokoj

Gość gość
Gościu z 20.09 Niewiele wiesz o Dalekim Wschodzie czy Indochinach lub nałykałeś się stereotypowej papki medialnej. W Chinach był państwowy nakaz posiadania jednego dziecka , to prawda , w innych krajach tego regionu każde dziecko witane jest z radością.Dzieci tam bardzo pomagają rodzicom , to prawda , szczególnie w regionach rolniczych czy górskich , ale to przecież tak jak w Polsce , z tym że tam wciąż nie ma tyle maszyn i jest dużo ręcznej pracy. Dzieci są bardzo kochane i dużą wagę przywiązuje się do ich kształcenia.Ludzie starzy są bardzo poważani i otoczeni szacunkiem. Zniekształcony obraz przywożą ludzie z wycieczek do Tajlandii, która jest bardzo skomercjalizowana. My świadomie decydowaliśmy się na dużą rodzinę , bo tak chcieliśmy oboje i uważamy , że jesteśmy w stanie zapewnić im miłość rodzicielską i start w życie. Jeśli w żartach czasami mówimy o następnym, to nie dlatego, że miałoby na nas pracować , lecz dać poczucie , że jeszcze dłużej będziemy komuś potrzebni i przedłuży naszą młodość. Temat dużej rodziny to temat rzeka , każda sytuacja jest inna i niepowtarzalna.

Gość gość
idz na zapisani sobie pl i tam załuz taki temat a wielodzietni org maja tam nawet po 13 dzieci ale srednia to 5,6 dzieci

Gość gość
ja nie chce,bo po 2 mogę mieć dość a ty będziesz chciał realizacji planu

Gość gość
autorze szukaj na wsi w zyciu bym sie nie zgodzila na wiecej niz 1 dziecko

Gość gość
autorze, chcesz zony niewolnicy ktora bedzie rodzic dzieci co roku, sprztac na blysk i gotowac jak w 5 gw. restauracji do tego by musiala tolerowac twoje liczne kochanki a nawet zapraszac na kawe do domu.ale jak jestes nieziemsko przystojny i zarabiasz kokosy to pewnie sie znajdzie troche kandydatek na to stanowisko

Gość gość
5 to dużo pomyśl o tej kobiecie , to już nie są czasy gdzie kobiety były twarde jak głazy , teraz po 5 ciążących to może umrzeć przy którejś

Gość gość
Ja bym chciala tyle dzieci gdyby ciaze i poród dzielić z facetem. Tj. Ja rodze 3 i ty rodzisz 3. Jestes mizoginem bo poród niszczy zdrowie kobiety i urode. Ale poszukaj jakiejs grubrj paszteciary to ona chetnie posluzy za inkubator. Dla takiej o biodrach 100cm i wiecej porod to jak robienie kupy.

Gość gość
Nie przesadzaj , po ciąży można schudnąć tylko trzeba chcieć :) i nie nazywaj kogoś paszteciara , widać ze jesteś menda która za grosz empatii nie ma

Gość gość
Menda? Prawde mowie. Co innego kobieta szczupla i piękna przed ciaza np Vicky Beckham, to nawet po 6ciazach wyglada wciaz pieknie i zgrabnie. Ale taka pieknosc to tylko dla bogacza i piłkarza. Zwyklak dostanie co najwyzej grubaske ktora juz przed ciaza jest gruba i leniwa bo kocha zrec

Gość gość
Ja jestem szczupla i wysoka ale nie czuję potrzeby poniżania osób otyłych :) wylaza z Ciebie kompleksy zawiść i nienawiść , może ktoś jest chory ? Albo zajada problemy bo go ludzie ponizaja ? Jeśli podnieca Cię obrażanie ludzi otyłych to dla mnie jesteś robalem

Gość gość
Ja mam meza Azjate i mam tylko jedno dziecko z nim. Ni ma wiecej !!! Kur** ! Nie bede jakims inkubatorem !