Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się "naturalność"

Polecane posty

Gość gość
18;39 ni w pięć ni w 10 musisz raczy dużo nakładać żeby ci brak inteligincyjum nie wyłaził z buta

Gość gość
dziś zajrzyj na strone nad twoja wypowiedzia i powiedz, czy nadal uwazasz sie za inteligentna stosujac na swoja skore kosmetyki zawierajace toksyczne zwiazki

Gość gość
Ale jaką mam tezę przedstawiać osobie która pewnie już wyobraziła sobie może życie od momentu narodzin? Studiuję na bardzo dobrej uczelni, mam świetne wyniki (zawsze miałam) i nie przeszkadza mi to w zamiłowaniu do artystycznego makijazu tak jak nie przeszkadza mi to w malowaniu w czasie wolnym.

Gość gość
Nie trzeba się malowac, nikt nie zmusza, ale jak ktoś lubi to co wam do tego? Nic nie trzeba, nie trzeba się ładnie ubierać ani drogo wystarczy kupić dwie pary prostych spodni i chodzić w nich kilka lat, kilka szarych bluzek i buty jedne na zimę, jedne na wiosne po co się ładnie ubieracie?? :) Po co ładny samochód, można wziąć jakikolwiek byleby jeździł, po co ładnie urządzać mieszkanie itp. PO CO? W ogóle nudne życie musi mieć ktoś zastanawiający sie nad czyimś makijażem :D

Gość gość
no bo co inteligencję zaczniecie mierzyć grubością makijażu??? jeszcze tu tego nie było bo tu bywały dużo gorsze excesy

Gość gość
Gdzie na tej stronie mogę znaleźć badania potwierdzające szkodliwość tych substancji u osób które nie mają wrażliwej skóry i alergii?

Gość gość
"Rozmowa do" :D Maluję się sporadycznie ( wolę inwestować w kremy i zabiegi ), ale nie mam nic do tych, które to robią. Żałosne są te przepychanki.

Gość gość
SZUKEJ MIĘDZY NOGAMI

Gość gość
a poczytalas dokladnie czy tylko po lebkach ?

Gość gość
Ja bez makijażu jestem po prostu brzydka.. Poza tym makijaż ukrywa wszelkie objawy zmęczenia które nie znikają po wyspaniu sie. Chciałabym być ładna żeby nie musieć sie malować ,to moje marzenie, ale co zrobić. Chce czuć sie dobrze to używam podkładu( cerę mam najgorszą) tuszu i linera. Rzęsy mam kiepskie. Bez makijażu wyglądam jakbym była chora na grype.

Gość gość
jak widzę wybejcowaną pinde to bym ją najchętniej z...............

Gość gość
Prawdę mówiąc po łeblach bo nie widzę żadnych dowodów na szkodliwośc tych substancji w ilościach jakie znajdują się w kosmetykach. Np. tam gdzie mowa o konserwantach autor napisał, ze te składniki wywołują reakcję alergiczną tak jakby to był fakt, żadnych dowodów, żadnych badań, żadnych informacji na temat potrzebnego stężenia substancji. Niby są jakieś "linki", ale wszystkie nieaktywne lub prowadzące do zupełnie innych stron. Az strach klikać bo nie wiesz która będzie wirusem.

Gość gość
Ja właśnie nie rozumiem takich osób, które się przypieprzają o makijaż, ciuchy, wystrój domu itp. Wiadomo, że ludzie są różni, jedna lubi naturalność, inna delikatny makijaż, a jeszcze inna ostrą tapetę. Mnie to nie przeszkadza, gdyby każdy był taki sam, świt byłby nudny.

Gość gość
18.46 "" Większość składników preparatów kosmetycznych przenika do krwi i wywiera działanie ogólne "" a teraz poczytaj dalej..

Gość gość
18.51 prwdopodobnie ktoregos dnia staniesz sie dowodem.. wtedy przestaniesz sie malowac :-)

Gość gość
18;49 i to jest wyjaśnienie które pochwalam choć osobiście wolał bym tu mądrą osobę która potrafi o siebie zadbać a nie musi tuszować lenistwa i nieumiejętności wykorzystywania praw natury swojej elokwencji mądrości i roztropności a nie zamiatania problemów pod dywan brawerrroooooo

Gość gość
no czytam, ale nie widzę dowodów. Pewnie, że większość tych substancji zaszkodzi przy duzym stężeniu, ale nawet banany są trochę radioaktywne ;)

Gość gość
18:52 dokładnie.

Gość gość
to jest wyjaśnienie w ktore po prostu wierzysz i ci odpowiada. Myślę, że gdybym miała problemy z cerą o zamiast malować starałabym się o nią bardziej zadbać, ale nie mam więc nie muszę się tym przejmować.

Gość gość
a tu już są młode z wyboru podstarzałe pudernice które miast głowy używać wolą żyć wg.zasady chorej ,,kole szyi breweryii kole doopy rachciachciach,,

Gość gość
nie mam pojęcia co miał znaczyć ten komentarz

Gość gość
dziś szkoda, ze ciagle do ciebie nie dociera, ze regularnie stosowane kosmetyki maja zly wplyw na stan twojego ogolnego zdrowia. Czlowiekowi , ktory uwaza sie za inteligentnego naprawde nie potrzeba przedstawiac zadnych badan. Zycie to kwestia wyborow: ty jesz banany i uzywasz kosmetykow :-)

Gość gość
ciężko żeby docierało do mnie coś na co nie przedstawiono mi dowodów

Gość gość
miał znaczyć to że jak baba o się dba to ni musi się maskować a i tak jest apetyczna

Gość gość
a ty dalej od jednym, czy pomyślałeś kiedyś, że nie chodzi o bycie apetycznym dla takich ludzi jak "mężczyźni" w tym temacie?

Gość gość
tu autorka - niedługo wychodzę za mąż więc etap przejmowania się tym czy inni faceci czują się oszukani moim makijażem mam dawno za sobą

Gość gość
jakbys zobaczyła naturalnie piękną to by ci się spodobała

Gość gość
nie przeczę, że by mi się spodobała, co nie znaczy, że spodobałby mi się jej styl :)

Gość gość
I co z tego że niepodoba ci się natuarlność ,mi nie podoba się fałsz.

Gość gość
skoro tak do tego pochodzisz, nie rozumiem ludzi którzy makijaż uważają za fałsz. Przecież ubrania też nosisz ;)