Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się "naturalność"

Polecane posty

Gość gość
Prawdę mówiąc nasze babcie używały nie tylko dużej ilości makijażu, ale też był duzo gorszej jakości - bardzo ciężki. Kto kojarzy przypalanie kredki do oczu? Albo tusz do rzęs w który się pluło?

Gość gość
Prawdę mówiąc jeżeli chodzi o ilośc produktów jakich używam to moja skóra pewnie musi znosić mniej niż ta kobiet które malują się "tylko trochę" :P

Gość gość
gość dziś JA TEZ TAK MAM :) Makijaż mnie oszpeca , nie wiem czemu ale mam delikatną urodę i jak za bardzo wymaluję rzęsy czy brwi to źle wyglądam. Pudru też jak nałożę to gorzej :)

Gość gość
A Irina Shayk? Wygląda dobrze z i bez makijażu.

Gość gość
jeżeli makijaż cię oszpeca to nie umiesz się umalowac, nie zwalaj tego na urodę :P

Gość gość
gość dziś wyluzuje szpare , nie trzeba dużo wysiłki aby sobie ryjek pomalować, chcesz być dziwką spod latarni to idź i się sprzedawaj , tam nie widziałam żadnej naturalnej :P

Gość gość
"Leniwe kobiety się nie malują " raczej ładne kobiety się nie malują a pasztety z sieczka zamiast mózgu tak , u mnie w klasie najgorsze glaby są zawsze wymalowane a te z bardzo dobrymi stopniami nie

Gość gość
gość dziś gowno wiesz , maluję sie starannie ale jak za mocno wytuszuję rzęsy czy podkręslę brwi to wygladam źle i tapeta w moim wydaniu jest gorszym zlem poniewaz mam idealną cere.

Gość gość
starannie nie znaczy dobrze...ale jak uważasz, moim zdaniem po prostu nie potrafisz się umalować, nie musisz umieć, ale to nie wina urody. Zastanawia mnie czmeu te wszystkie "naturalnie" piękne kobiety w tym temacie są takie wulgarne i chamskie. Do ludzi na co dzień też odnosicie się per "g****o wiesz" jak się z wami nie zgodzą i porównujecie do prostytutek spod latarni?

Gość gość
Żadna inteligentna i mądra kobieta nie zrobi z siebie k*rwiszona.

Gość gość
uskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm Warto poczytac, co fundujemy naszej skorze.

Gość gość
Ani nie będzie posługiwać się takim językiem w dyskusji z innymi. Sama sobie w stopę strzelasz.

Gość gość
malują się tylko te lampucery co muszą coś ukryć i nie były by w stanie pojawić się na ulicy bo przechodnie głównie niewinne dzieci by przed nimi uciekały,moja miłość jak by mi się wymalowała to z całą pewnością bym się zrzygał,won klaunom z konieczności i klaunom z wyboru,naturalny ryj bez maski to jest to!!!

Gość gość
Niestety taka prawda że naturalność i ładność rzadko idą w parze , raczej przeciętność częściej. A te co bez mocnego makijażu żyć nie mogą to jakie są? Pasztety.

Gość gość
No właśnie dlaczego najczęściej puste panny sa wymalowane a studentki na ścisłych kierunkach nie ? Bo inteligentne kobiety tego nie potrzebują , a głupie tak bo skoro nic w głowie nie mają to chociaż wymalowana geba poświęca

Gość gość
Zauważyłem, że im kobieta jest ładniejsza tym mniej potrzebuje makijażu, aby przyciągać wzrok, wtedy mocny makijaż wręcz maskuje jej urodę i wygląda mniej korzystnie. A jak jest naprawdę brzydka to potrzebuje naprawdę tony tapety aby wyglądać "w miarę".

Gość gość
Prawdę mówiąc kiedy sama miałam zajęcia rano to też najczęsciej chodziłam bez makijażu bo po prostu mi się nie chciało. Makijaż nie ma nic wspólnego z inteligencją.

Gość gość
Wasz problem chyba polega na tym, że skupiacie się za bardzo na potrzebie "przyciągania uwagi", zwłaszcza męskiej. Zapominacie, że dużo osób nie traktuje zainteresowania facetów jako czegoś ważnego i kompletnie nie biorą tego pod uwagę siadając rano przed lustrem.

Gość gość
podoba mi się ten makijaż, nie wiem i nie interesuje mnie czy wyglądam w tym atrakcyjnie

Gość gość
Bo pewnie wcale taka inteligentna nie jesteś , ja nie mowie o przeciętnych a o naprawdę piekielnie inteligentnych myslicielkach które studiują na bardzo dobrych uczelniach najczęściej na ścisłych kierunkach , widzialam sama po mojej klasie te które były wymalowane przychodziły tylko do "przystroju " do szkoły a w główce siano a te z 5 ze wszystkiego miały tylko pomalowane rzęsy

Gość gość
Te niemalujące sie z tego tematu nie sa do końca normalne. Niby akceptują swój wyglad , "nie potrzebują" , ale na czyjś makijaż sie patrzą i najchętniej by chciały, zeby żadna sie nie malowała :D skoro sa tak pewne siebie w swoim naturalnym wyglądzie to czemu interesuje je makijaż innych kobiet?

Gość gość
luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm dla inteligentnych

Gość gość
wybacz, ale ciężko się nie uśmiechnąć kiedy ktos kto cię nie zna stwierdza, że nie jesteś inteligentna bo się malujesz. To stwierdzenie jest tak idiotyczne, ze ciężko potraktować cię poważnie

Gość gość
no i na czym to polega że pasztet co najwyżej osiąga widmo baleronu to niech żyje makijaż ╭∩╮(ο_ο)╭∩╮

Gość gość
No właśnie jesteś dowodem na to ze malujace się nie są zbyt lotne umysłowo bo nie potrafisz nawet wysunąć odpowiedniej tezy i jej wybronic tylko się głupio nasmiewasz , kończę dyskusję no rozmowa do kamienia była by bardziej wciągająca

Gość gość
ja myślę, że to są po prostu prowokanci. Normalne, zdrowe psychicznie osoby w ten sposób się nie wypowiadają