Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrowym młodym dają za pieprzenie sie 500 plus a chorych maja gdzies

Polecane posty

Gość gość
pieruńskie pisowce, oby ich Bozia pokarała i to porządnie i już, bo za dużo krzywdy wyrządzą chorym i starym

Gość gość
Tam to 500+ nie pomoze, nawet 5500+.Głupa pali ze nie wiedziała ze w ciazy jest,kto pępowine odciął.Odstawili wiaderko i nie zauwazyli ze dziecko jest.Nie na próżno matke wsadzili do aresztu.Toć tam syf ze tragedia,co tam po 500.

Gość gość
Niektore naprawde macie porządnie z deklem na tle tego 500+,co sie nie dzieje to wina 500+.A co ma 500+ do tego reportazu?

Gość gość
a bo to stare kijem już nawet nie szturchnie nikt ubogie plebs to się tu wypierdzi :-)

Gość gość
do gość dziś - 500+_ ma się to do tego cholerna małpo, że nie ma pieniędzy na pomoc dla ludzi chorych i starych, bo ci ludzie winni dostać asystenta rodziny, a żeby mieć wystarczającą ilość asystentów to trzeba zwiększyć zatrudnienie, a na to nie ma pieniędzy, bo cholerne pisowce płaca młodym zdrowym za pieprzenie sie i rozmnażanie

Gość gość
i co niby ten asystent ma za nią chodzić jak za suką w ruii i pilnować czy zaszła czy nie bo ona wie jak d**y dać a nie wie jak mały człowiek wygląda tak k***a nie wierzę i i ona i stara powinny do pierdla trafić

Gość gość
do gość dziś - jaka ty jesteś pieprznięta, przecież to jest cała rodzina chora, ona wymaga pomocy psychologa, asystenta rodziny który pokazałby im jak się robi proste rzeczy w domu tj. pranie, sprzątanie, malowanie. Do tego asystent poszedłby z nią do lekarza po leki antykoncepcyjne. Do są chore osoby małpiszone a wam zdrowym jak wuj rodzicom za pieprzenie sie dają 500+_ to jest dobrze, patafianie cholerny. Osoby chore i stare wymagają pomoc, a was młodych i zdrowych pały i do roboty jak żeście sobie napieprzyli dzieci

Gość gość
Oglądałam. Ci starzy rodzice też napieprzyli sobie dzieci i co??? Kto im kazał?

Gość gość
Czytałam wywiad z minister Rafalską ,powiedziała że "nie spodziewali się tak dużego przyrostu urodzeń, że to przeszło oczekiwania, że nie szacowali iż urodzi się tak dużo dzieci." Boję się że to ty tego nie wytrzyma.Dzieci rodzi sie coraz więcej.

Gość gość
jak starzy napieprzyli, tylko mają dwoje, a tu masz mają po 4-8 i nie pracują pomimo, ze są zdrowi, bo kuźwa urodzić tyle dzieci to trzeba mieć bycze zdrowie

Gość gość
* że budżet tego nie wytrzyma.

Gość gość
do pierdla to winny trafić młode, zdrowe barany za to, że napieprza dzieci i wyciągają łapę po pieniądze na ich utrzymanie od podatników

Gość gość
Ale depil post .Za zlo calego swiata odpowiada projekt 500 plus. Gratuluje inteligencji. A swoja droga twoje dzieci ktore napieprzyles tez kiedts napieprza i wezma kase. Ale kretyn....

Gość gość
Żenada umysłowa a la pincet plus. :D zazdrość zrobiła jej dziury w mózgu.

Gość gość
nie ma pożytku z chorych i starych

Gość gość
Bzdury autorko piszesz, tą rodziną powinien się zająć MOPS a 500+ jest zasługą PIS a nie mopsu, więc ten program nie ma z tym nic wspólnego.

Gość gość
Ludziom to już w ogóle na dekiel siada z tym 500plus. Mama Madzi też brała 500plus? Od zawsze były przypadki takie jak te wyżej i nikt nie mówił,że to wina zasiłku. Bez przesady. Wiele rodzin(normalnych) w mojej okolicy bardzo skorzystało na tym zasiłku a jakoś nie słyszałam by rozmnażała się tu patologia. Co jest teraz za czasów 500plus było i będzie i bez tej kasy. Kto myśli,że te pięćset złotych aż tak zawróciło we łbie takim ludziom to naprawdę ma chyba nierówno pod kopuła. Winą tej patologii jest bezstresowe wychowanie moi drodzy. Młodzi robią co chcą i myślą,że wszystko im ujdzie na sucho bo zawsze tak było. Pozdrawiam rodziców,którzy wychowują normalnie swoje dzieci.

Gość gość
20 57 nie odpisuj mi suko w taki wulgarny sposób bo znajdę Cię i będziesz miała problem a uwierz mam możliwości wybadać twoje położenie :-) Ja tu napisałam swoje zdanie i kropka pincet tu nie ma nic do rzeczy Dodam że jak zawsze rodzina jest upośledzona na tyle że wynieśli 4 kilowe dziecko w wiaderku do sieni ALE NIE NA TYLE CHORA UMYSŁOWO ŻEBY NIE WIEDZIEĆ JAK DUPĄ RUSZAĆ już w to uwierzę ona 9 miesięcy nie ma okresu i się tym nie dziwie , ale dziwi się że dziecka jej oddać nie chcą tak tak A Ciebie to chyba naprawdę zgłoszę i zacznę szukać bo mam dość tych twoich wulgaryzmów suko na nas matki no ilę można tylko pincet i pincet nie każdy podnieca się takią marginalną kwotą

Gość gość
Ale generalizujecie z tym 500+.Zapewne sa przypadki,gdzie 500+ pobieraja nieroby co naplodza dzieci,ale mam kolezanke z dwojka dzieci,ktora dostaje 500+,ale ona i jej maz normalnie i uczciwie pracuja.

Gość gość
Jeszcze nie słyszałam, aby płacono za seks. Płacą na dzieci, nowych obywateli, z których Państwo będzie miało pożytek. Z chorych niestety Państwo nic nie ma, więc nie ma interesu, by płacić. Przestańcie pluć jadem, że tym płacą, tamtym nie, bo w cywilizowanym państwie powinna być na odpowiednio wysokim poziomie polityka prorodzinna jak i wsparcie dla chorych, biednych, starszych itd A dlaczego nikt nie zorganizuje jakiegoś strajku dla emerytów, którzy są na głodowych emeryturach? Wiadomo,że sami o siebie nie zawalczą. Zawsze, niestety zawsze interesujemy się sprawami grupy społecznej, do której sami należymy. Jeteśmy chorzy, chcemy wsparcia dla chorych, mamy dzieci, chcemy 500 plus itd. Pańtwo powinno troszczyć się o wszystkich.