Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis widzialam auto z naklejka z napisem dofinansowane z 500plus

Polecane posty

Gość gość

gosc oplaca rate czesciowo z tytulu 500+. Mercedes najwyzszej klasy. PiS rozdaje jelopom na samochody, a w kraju bida, okret tonie.

Gość gość
piewprzone pispowce , oby ich szlag trafił, a starym po 50, którzy nie dostawali 500+ karzą za grosze pracował do 60 lat mając przy tym po 40-50 lat pracy

Gość gość
18:04 doklanie.moja mama nie moze odejsc na wczesniejsza emeryture bo nie ma "lat", zostalo jej 7 lat na tym ugorze, a emerytura bedzie 1600 zl albo 1400. smiech na sali. nie moze byc z wnukami bo nie moze isc na emeryture. a chce ****awic.

Gość gość
a ja mam 38 lat pracy i dalej zapieprzam, a brakuje mi jeszcze ponad dwa lata, i codziennie przeklinam pisowców,

Gość gość
cholerne pisowce

Gość gość
czyli jak rządziło PO to nie musiałyście pracować a to nie PO podnosiło co chwilę wiek emerytalny A co do autorki tak myślałam że stara jesteś i po prostu dzieci sobie już nie na pukasz i choj z pincet :-p

Gość gość
Kiedyś sławne było hasło:" A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści". Nie wisieli... Za 40 lat upodlenia narodu. Nie wisieli... Teraz inna opcja polityczna upodla naród. Robi to w sposób podstępny i okrutny! Myślicie że PiSi powisi? Nie powisi...

Gość gość
codziennie sie modę o to aby szlag trafił pisowców za to, że upokarza starych ludzi zabierając im pieniądze z zaoszczędzonych emerytur dając idiotom za pieprzenie się i rozmnażanie 500+

Gość gość
Modlenie się o to żeby kogoś szlag trafił to chyba marny pomysł. Do kogo ty się o to modlisz? Może pomódlmy się rzem do Boga o to żeby ten naród się obudził...? Aczkolwiek moim zdaniem - szkoda słów.

Gość gość
18:07 swoimi bachorami sie zajmuj jak napłodziłaś a nie patrzy żeby matce upchnąć

Gość gość
Ludzie ile w was żółci. .....koleś porostu ma poczucie humoru i sobie taką naklejkę rypnal a wy przeżywacie jak mrówka pierwszy okres

Gość gość
modlisz się wow :-)

Gość gość
ja mam dziecko 6 lat i UCZCIWIE pracuje i nie należy mi się 500plus choć rocznie państwo okrada mnie i męża na ok 30tysięcy. płacimy podatek, ZUSy srusy a w razie potrzeby i tak do lekarza prywatnie bo na NFZ trzeba czekać miesiącami. I choć jesteśmy młodzi (32,40) lat to też tyramy na tych nierobów. maz od 20 ja od 12 lat jesteśmy krojeni przez ten kraj. ale już to co obecne PANY wymyślają to wola o karę z niebios.

Gość gość
A może by tak bagnet na broń? Hmmm...

Gość gość
też uważam, że zacznijmy walczyć, bo pieniądze należą sie za pracę a nie za pieprzenie się i rozmnażanie, a do tego jak dają to wszystkim, cholerne katolickie pieprzone pisowce

Gość gość
Oni nie dają wszystkim. Wszystkim to oni ZABIERAJĄ! Proponuję n.p. zajrzeć do nowej taryfy za prąd. Albo poczekać na fakturę!!!!!!!

Gość gość
wyjdźmy wszyscy co nie dostają na ulicę, walczmy bagnetami i czym się tylko da, bo pisowce trwonią nasze pieniądze, nam za pracę nie dają tylko leniom za rozmnażanie się. W angli najniższa krajowa to ok. 1300 funtów a dodatek na dziecko wynosi 80 funtów, tj. ułamek najniższej krajowej, a u na najniższa krajowa 1200 zł a dodatek 500 zł, prawie, że połowa najniższej krajowej