Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
W tym sklepie miejscowi sami się obsługują, jak Kisielowej w nim nie ma.. A tą lodówkę to w jaki sposób do niego wtargali? Zośka zostawiła im i Andrzejkowi klucze pod wycieraczką..?

Gość gość
Sklep nadal należy do dzielnej strażniczki prawa, nieustraszonej Natalki, tylko Zocha traktuje go jak swój własny..

Gość gość
Z jednej strony z Franka zrobią kretyna i dupka bo zostawi Natakę dla Justyny, ale z drugiej, nie zrozumcie mnie źle. Od początku dziwiłam się co leśniczy w Natalce widzi, ona nie ma absolutnie żadnych zalet. Nie dość, że uroda dużo poniżej średniej, chyba nie ma brzydszej kobiety od niej to jeszcze zachowanie poniżej czegokolwiek a robienie z niej policjantki ociera sie o śmieszność. Wpadła w nastoletnim wieku, wcześniej też podejrzewała ciążę z innym (nauczycielem!!!), jest nudna, mdła, męcząca, nie ma nic do zaoferowania. Szkoda, że jej postać zostanie a Justyna, która wydaje się ciekawsza razem z Frankiem wyjedzie hen. Natalka, Teresa, Magda to pierwsze postacie, które bym wywaliła a zostaną pewnie na długie lata bo aktorki słabe, nie mają innych propozycji.

Gość gość
gość dziś Ja Cię doskonale rozumiem.

Gość gość
gość dziś Dzięki; mignęły tak szybko że nie zdążyłam się dobrze przyjrzeć.

Gość gość
Postać Natalki jest tragiczna, od zawsze jej nie lubiłam, taka memła życiowa z niej.

Gość gość
Malo tego,ja czasami nie rozumiem co ona mowi...Czy to glos w moim tv nawala? ;-D

Gość gość
Natalka w roli policjantki słabo wypada. Kolejna postać bez tzw ikry, tzn bez życia. A tak w ogóle, to ten Franek i ona to taka para, w której trudno było się dopatrzyć jakiegokolwiek uczucia. Rzeczywiście dwie takie"memeje".

Gość gość
Młoda dziewczyna a taka bez energii, ciekawe czy w zyciu prywatnym tez taka jest.

Gość gość
ja też jestem młoda i bez energi:(

Gość gość
Do 14.38 A widziałaś starą dziewczynę?

Gość gość
Natalia mnie drażni, ale nie tak bardzo jak Justyna. Wredna żmija.

Gość gość
Czy to znaczy,że w Bieszczady Franek zabierze Justynę?

Gość gość
te justyne frankowa powinni wywalic a nie ze lesnik bedzie skakac z kwiatka na kwiatek, tomek powinien wrocic powinni dorobic scenke podczas tomografu gdzie mowi doktorze wie pan kim jestem chcemy wywabic tego co to zrobil (w wyjasnianiu asi) ale czy jasni hrabia zechce wrocic do serialu skoro mu grafik sie nie podobal to ciekawe jak to bylo jak chodzil do szkol jak sie ksztalcil jak to sobie dawal wtedy rade podporzadkowac grafikowi zajec, z iza bym postapil tak samo no ale list bym przeczytal, bedac marcinem spuscilbym lomot w masce temu bylemu izy, ten robert bilski byl mini dobry ale za malo go gangsterki pokazali z dobrem dla wszystkich dobrych aktorow, olek mial fajna d.. no serialowa ale zawsze

Gość gość
Gość wyżej: Boże co za bełkot. Gdzie interpunkcja i duże litery ?

Gość gość
belkot? to ma sens po prostu trzeba bylo chodzic do szkoly po cos np by czytac ze zrozumieniem

Gość gość
Czy lucek juz umarl?

Gość gość
Jeszcze nie, "zapakowali" go do szpitala..Mało kto o nim wspomni, nawet ci z "najbliższej" rodziny..Kiedyś gdzieś napisali, że uśmiercą serialowego Lucka w 1329 odc. Ale samego pogrzebu nie będą pokazywać.

Gość gość
Serio? To Tomka pogrzeb pół odcinka zajął, a Lucjana nawet kawałka nie pokażą? Dno i brak szacunku całkowity

Gość gość
Tęsknię za Lucjanem, mógłby pośmiać się z Zosi, randek z nieznajomym, nawet kuchni nie pokazują często, Basia nie będzie tam wiecznie siedzieć, nie ugotuje dla niego obiadu, dzieci mają swoje życie takie życie

Gość gość
Witold Pyrkosz tyle lat gral w tym serialu i smierc serialowego Lucjana, bedzie taka o? Bez wyrazu, emocji? Az przykro jak tak go zniewazyli. Tomka to oplakiwali 5 odcinkow..

Gość gość
Lucjan napisze list pożegnalny dla Basi, prosi, żeby nie płakała i odejdzie we śnie

Gość gość
M.Rożniatowska i T.Lipowska mówiły w wywiadach, że pogrzebu Lucjana nie pokażą. Barbara dostanie telefon ze szpitala z info o jego zgonie. Wg Rożniatowskiej ma to być jednak wzruszający odc... Może i tak będzie, ale po tym, co w tym sezonie serwują, wcale mnie nie zdziwi, że zrobią to po łebkach. Niby jeden pogrzeb Tomusia, z tzw "pompą" już pokazali, to następnego nie chcieli już "kręcić"..

Gość gość
Na pogrzeb Lucjana musieliby ściągnąć bohaterów którzy już w serialu nie występują, a znali Lucjana (np. Stefana i Simonę). Może też rodzina pana Witolda poprosiła żeby nie kręcić pogrzebu...nie wiem...

Gość gość
Nie przesadzajcie z tym pogrzebem.To nic ciekawego-nawet w filmie!

Gość gość
Co tu kręcić, na pewno będą mówili, żal zawsze gdy ktoś odchodzi, ale takie jest życie, na każdego przychodzi czas. Wynika, że Lucjan umrze we śnie, świadom wcześniej, że to juz ostatnie chwile, w sędziwym wieku. Mogą pokazać jego grób, cmentarz i Basię oraz jego dzieci, ale po co pogrzeb?

Gość gość
Jak po co pogrzeb? A Kim byl niby Chodakowski zeby tak przezywac jego smierc? Wedlug mnie wiekszy szacunek nalezy sie p. Witoldowi Pyrkoszowi, ktory nota bene, naparawde nie zyje i gral w serialu od poczatku niz jakiemus Mlynarczykowi.

Gość gość
To nie jest kwestia szacunku tylko fabuły :/ pogrzeb Tomka miał swoje odniesienie w fabule bo był postacią aktualnie bardzo rozbudowaną i wokół której działo się najwięcej, dlatego pokazali jego pogrzeb, tym bardziej dlaczego mają pokazywać drugi w tak krótkim czasie? Zresztą Hanki pogrzebu też nie pokazali, Norberta o ile pamiętam też, tak wyszło. Przestań w końcu gadać o tych zasługach bo traktujesz to jak sprawę wagi państwowej a to tylko głupia telenowela

Gość gość
Kuzwa, to moj pierwszy post w gym temacie, wiec raczej ciagle o tym nie pisze.

Gość gość
Tomek zmarł MŁODO I TRAGICZNIE, osierocił trójkę dzieci i młodą żonę, więc trudno nie przeżywać jego śmierci. Takie osoby długo się opłakuje.