Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
W życiu mój mąż nie poniżał by się jak Artur wczoraj to on powiedział że powinien ją kopnac w dupę i nie pozwalać nigdy wracać gdy tamten ja wyroluje

Gość gość
Artur już dawno powinien tak zrobić, kopnąć Marychę w 4 litery. A teraz ten brodaty fagas będzie wokół niej skakać, tzn sunąć na tym wózku. Za jakiś czas ten też cudownie ozdrowieje z tej miłości do tej kretynki. Ona nie zasługuje na przyzwoitego faceta.

Gość gość
Stara Mostowiakowa to po kolei każdego faceta swoich córeczek uważała za ulubionego zięcia. Do czasu, kiedy pojawiał się następny..Gangster Bilski też się jej podobał, to i Starskiego zaakceptuje i polubi.To tylko kwestia czasu , a raczej roboty scenarzystek. Nie zdziwi mnie, jak doktorkowi znowu wykombinują jakąś kobitę, a ze Starskiego zrobią chodzącego świętego.

Gość gość
Baśka córki ma dorosłe,więc nie ma nic do gadania.Zrobiłaby sobie z nich wrogów,bo wiadomo każde pokolenie jest najmądrzejsze.

Gość gość
gość dziś Ja się 16-tu doliczyłam.

Gość gość
A Marek, oprócz obu swoich żon, to jeszcze z trzema kobietami sypiał.

Gość gość
Marek za młodu się wyszalał, wypił co miał do wypicia, trochę trawki wypalił, a przy tych swoich 3 siostrach to jest teraz najporządniejszy ze wszystkich dzieci Mostowiaków.

Gość gość
Ciekawe jak długo będzie taki porządny..

Gość gość
Ale największe rekordy w "cip-cip-cip" to chyba Paweł pobił.

Gość gość
To fakt, kudy do niego temu lovelasowi Marcinowi.

Gość gość
To dziś nam dowalą ślub Izki i tego psychopaty ostatnie chwile prokurator Agi w serialu powrót Zośki i ojca Play no i nowe przysposobione dziecka Asi nieślubne dziecko Wargas ja podziwiam te scenarzystki tyle wątków w jednym odcinku...

Gość gość
Ale przynajmniej coś się działo!

Gość gość
Wiecie co, ale wstyd bo serial oglądalnością bije wszystkie inne programy w tv, jest bardzo popularny a ich "nie stać" aby zmienić czołówkę :/. Wstyd coś takiego puszczać przed serialem, zupełnie niezgodnego z aktualną fabułą. Jeśli od września się nie zmieni to uznam, że serial robią kompletne matoły.

Gość gość
No to mamy Pan Skalski zamienia się w bestie raz niewiernej narzeczonej wybaczył zdrady jakiej dopuściła się z Marcinem drugi raz nie daruje jej tego. Czyli chcąc niechcąc biedna Iza musi siedzieć z Psychopatą bo inaczej jej dziecko odbierze Agnieszka boi się gangsterów czyli pewnie będą chcieli ją skrzywdzić w przyszłym sezonie . Zośka spazme zrobiła na widok tego pisarza

Gość gość
żal mi Izy ale to wszystko ma na własne zyczenie -----jako pani kurator powinna umieć rozmawiać z ludzmi, a jej ulubione powiedzonko w rozmowie z Marcinem to -tyle masz mi do powiedzenia -------to co ją spotkało to tylko na jej zyczenie, ostatnio Marcin jej pisał mówił , że wie że ona sie boi, że jej pomoże to ona brneła w to wszystko, a szczytem jej głupoty było że jak już podsłyszała rozmowę o fałszowaniu badań i w sądzie sad powiedział ,że ojcem jej Artur to nic z tym nie zrobiła tylko siedziała cicho, chyba żadna z nas nie chciałaby mieć takiego faceta , ale łomot jej sie należał

Gość gość
Łomot jej się należał?! Zastanów się co piszesz. Przecieram oczy ze zdumienia

Gość gość
Ona powinna Artura wypierniczyć z domu, w końcu to jej dom, dostała w spadku. Skoro w kwestii Mai nie ma sobie nic do zarzucenia, to czego się boi? Chyba wszelkie badania przeszłaby pozytywnie. Na ślub się nie zgadzać i już. Chociaż z drugiej strony może faktycznie Artur byłby skłonny nawet ją zabić? Kiedyś to on ją faktycznie kochał. A teraz ją bije. Nie wyobrażam sobie, co ona musi czuć, uwikłana w takie coś. Zaraz zabierze jej telefon i zabroni wychodzić na spacery.

Gość gość
Marek, poza żonami, z trzema kobietami sypiał? Kojarzę tylko Annę, ale przyznaję, że miałam kilkuletnią przerwę w oglądaniu. Była kiedyś jeszcze taka jego koleżanka, brunetka (teraz gra w Barwach Szcześcia), z nią coś kręcił jak był jeszcze z Hanką, ale chyba do seksu nie doszło.

Gość gość
Paweł to faktycznie, nawet tych wszystkich kobiet nie potrafię wymienić. Na pewno była Magda, potem dziewczyna grana przez Weronikę Rossati, Teresa, dziewczyna grana przez Laurę Samojłowicz, Sylwia (ta co potem ze starym Jankiem była), Joanna żona, Ala żona, sekretarka Julka, dziewczyna grana przez Annę Karczmarczyk (nie jestem pewna czy z nią spał), Iza (ta brunetka, która była jego szefową), chyba też Mirka i nie pamiętam kto tam jeszcze. A Piotruś tyle lat z jedną Kingą (poza jednym wyjątkiem na studiach).

Gość gość
z Sylwią to chyba raczej przyjazn tak mi sie kojarzy, tam chyba było tak ze 1 chciało coś więcej a 2 nie może sie mylę, tylko nie pamiętam kto -tez nie pamiętam imienia anny kaczmarczyk ona chciała bo była zakochana w pawle a on traktował ja jak młodsza siostrę, -ale co chłopak miał zrobić do konca życia w celibacie jak każda z tych dziewczyn okłamywała go i puszczała w maliny =Magda ślub z Komarenko- -----Rrosati była zakochana w nim ale on przespał się tylko z nia by zapomnieć o Teresie a pózniej nie chciał sie wiazać z Rosati -Teresa wiadomo ze zostawiła go bo kogoś poznała w sanatorium -jego szefowa Iza-okłamywaała go bo miała meża rodzinę - dziewczyna Laura SAMojłowicz/ nie pamiętam imienia w serialu miał być slub ale zniknęła -Joanna żona zostawiła go bo związała sie z byłym który i tak puścił ja kantem -z Mirką to nie pamiętam czy ich cos łączyło, przypomnijcie mi -Ala wiadomo -z Julką miałby szansę stworzyć udany związek bo dziewczyna w nim zakochana ale teraz bierze ten ślub i tez żle na tym skończy

Gość gość
tak napisałam że łomot jej sie należał, że może przez to przejrzała na oczy, wkońcu coś z tym zrobi

Gość gość
Bohaterka grana przez Laure miała dosyć życia w trójkącie z Magdą, Sylwia była z nim w ciazy, ale poronila, tam też przewijal się ciągle wątek Magdy, więc Pawełek kryształowy nie był nigdy

Gość gość
Do 10:31 Czy Pani też dostaje łomot od partnera, kiedy wg niego na to zasłuży...? No sorry, facet, który leje kobietę wg mnie nie jest w ogóle facetem, tylko damskim bokserem w portkach.

Gość gość
Jeszcze była Ewelina grana przez Maję Bohosiewicz (potem okazała się złodziejką)

Gość gość
Nie zapominając o panienkach poznanych podczas pracy w Oazie, takich na jedną noc.

Gość gość
Z Grazyna (brunetka) Marek mial regularny romans, zdradzal z nia zone. A pierwsza kobieta z ktora sypial byla prawdopodobnie jego pierwsza narzeczona Kasia Wojcik; gdy zauwazyla ze on wypatruje oczami za Hanka, oddala mu pierscionek zareczynowy. Grala ja Ewelina Serafin.

Gość gość
W porównaniu z rozlicznymi mężami i kochankami swoich sióstr, Marek wypada bardzo grzecznie (pomijając romans z Grażyną)

Gość gość
Ckiekawe, jak długo będzie taki grzeczny..Już scenarzystki coś dla Marka wykombinują. Tam trwały związek nie ma racji bytu, teraz już tylko Kinga z Piotrkiem tkwią w jednym rodzinnym stadle.

Gość gość
Kinga będzie w ciąży, może to dziecko kochanka.

Gość gość
serio Sylwia była w ciązy z pawłem , zapomniałam, ale czy oni byli parą tak na serio czy tylko łączył ich sex