Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny jak na codzien utrzymujecie szczupla sylwetke wasze sposoby

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jak na codzien utrzymujecie szczupla sylwetke wasze sposoby

Gość gość
Patrzę na to co jem... Staram się jeść regularnie, małe porcje, dużo warzyw, owoców, mało smażonego, słodycze do minimum, nie piję soków czy coli, ciemne pieczywo.

Gość gość
usuń gluten z diety to schudniesz

Gość gość
Ale bzdury piszesz.

Gość gość
Mam bardzo ciężka fizycznie prace i mogę jeść bez ograniczeń.

Gość Mama 1 plus 2
Ja po prostu zmieniłam nawyki żywieniowe i nie dość ze waga spada to i duzo lepiej sie czuje. Na sniadanie jem najczesciej owsiankę z chia i suszonymi owocami albo omlet z warzywami, czasem kanapki ale z ciemnym pieczywem, sałata, dobra wędlina, rożnymi serami i warzywami. Do tego zielona lub biala herbata. Na obiad robię sobie salatki z najróżniejszymi składnikami, rożne miesa, czasem z łososiem, duzo warzyw i z dodatkiem owoców. Kolacja zawsze jakaś lekka, najczesciej koktajle ze szpinakiem lub jarmużem i owocami. W ciagu dnia na przegryzke to albo owoce albo orzechy, ewentualnie jogurt, ostatnio w biedronce sa bio jogurty z super składem. Do picia woda, szklanka soku do obiadu. Czasem oczywiscie pozwalam sobie na cos słodkiego albo pizzę na mieście z kolezanka ale na codzień wybieram zdrowe jedzenie, patrze na składy, unikam ziemniaków, smażonych rzeczy, białego chleba i tej najbardziej przetworzonej żywności. Po prostu nie kupuje syfu wiec go nie jem. A juz na pewno zero chipsów, coli i kebabów. :D

Gość Mama 1 plus 2
A i oczywiscie jedzenie do 18, max 19 jak sie nie wyrobie no i teraz 2x w tygodniu chodzę na fitness i raz na basen a jak pogoda pozwala to duzo spaceruje i jeżdzę na rowerze.