Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiądz wyprosił płaczące dziecko z kościoła. OTO PRAWDZIWY KATOLICYZM

Polecane posty

Gość gość
Pewnie dziecko niewinne,tylko matka durna e takie małe ciągnie.a wyjec niczego nie oczyści tylko w****i swoim wyciem,jakby taki wyjec wył na mszy to bym wyszła

Gość gość
Co za idioci...wycie niemowlaka oczyści serca.......:D:D:D Ja p*****le...moherowe zapalenie mózgu lvl hard:D

Gość gość
temat lewactwa a wy się na to łapiecie, nie zamierzam tu już nic pisać!

Gość gość
To po co piszesz ?

Gość gość
''przytłoczyła mnie myśl w jakiej kondycji są kobiece umysły i serca ,'' A kondycja takich katoliczek jak tu cie nie przeraza? Won wyjca z kosciola bo mi uszki puchna od tego wrzasku i moze jeszcze wszami mnie zarazi! (nieznaczna przesada celowa)

Gość gość
niespecjalnie szczerze mówiąc,takie czasy że dobrze że w ogóle chcą iść na mszę ,chociaż ja nie katoliczka :-)

Gość gość
Dzieci sa nie winne to matki maja puste łby. Jak trzeba jechac na zakupy czy cos zalatwic czy na impreze to jest gdziie bachora zostawic ale jak do kosciola to juz nie ma zkim go zostawic.

Gość gość
Nie martw sie autorze w moim miescie nikt nie chodzi,zostaly tylko r babcie ktore grzeją ławkę reszta to p******i

Gość gość
dokładnie to nie jestem za wypraszaniem bo może taka kobieta się zrazi jako niechciana ksiądz powinien z nią porozmawiać ,uważam że powinna sama wyjść ,oceniam po sobie,co ja bym zrobiła

Gość gość
Do kosciola maz albo zona moze pojsc w sobote wieczor a w niedziele drugi wspolmazonek.albo oboje w niedziele na inna godzine ida i ktos zawsze zostanie z dzieckiem w domu.

Gość zakonnica nieprzebrana
Debilem to Ty jesteś, skoro nie widzisz, że nabijam się z tych wszystkich świętojebliwych inaczej. ;) :P

Gość gość
Ja bym o.......ł klechę.

Gość gość
zakładając że ta wyproszona jest wrażliwa,ale skoro sama nie wyszła to chyba nie jest wrażliwa ani uważna ,zresztą ostatnio pokazano mi że kobiety są twarde i pełne pogardy dla miłości ,więc już nie wiem czy wierzę w ich wrażliwość

Gość gość
Czy placzace dziecko rozumie tekst ewangelii czytanej na mszy?

Gość gość
Czy matka ktora idzie z placzacym dzieckiem na msze po powrocie do domu pamieta o czym byla ewangelia i kazanie?

Gość pozwolcie dzieciom przychodzic
''dokładnie to nie jestem za wypraszaniem bo może taka kobieta się zrazi jako niechciana '' Faktycznie. Niech wypraszaja, im wiecej matek i dzieci zniecheconych, tym szybciej padnie jak nie ta cala wstretna religia, to chociaz jej pozycja w Polsce. Juz sie nie bede czepiac.

Gość gość
Do kosciola sie idzie zeby odhaczyc obecnosc czy zeby sie czegos nauczyc? Czego sie nauczy niemowlak na mszy?

Gość gość
''Do kosciola maz albo zona moze pojsc w sobote wieczor a w niedziele drugi wspolmazonek.albo oboje w niedziele na inna godzine ida i ktos zawsze zostanie z dzieckiem w domu'' Chyba nie masz dzieci, jesli uwazasz, ze rodzice niemowlakow maja czas i energie na takie wygibasy zeby do kosciola pojsc.

Gość gość
W moim mieście są pełne kościoły, na każdej mszy. Wiem, bo bywałam na mszach w różnych kościołach. Natomiast w moim kościele jest msza dla dzieci, i rodzice przychodzą z niemowlętami w wozkach, maluchami i troche starszymi. Jest kącik dka dzieci, gdzie mogą sobie rysowac, malowac, w trakcie mszy. Msza dziecięca jest krótsza, w swobodniejszej konwencji. Panuje niepisana zasada, że na inne msze dorośli przychodzą bez małych dzieci, by mozna bylo w spokoju i skupieniu przeżyc mszę. Moi znajomi z 1,5 roczna córeczką przychodzą albo na dziecięcą mszę , albo każde na inną godzinę, bo ktoś z rodziców zostaje w domu z dzieckiem. Czasem podrzucą babci, sasiadce małą, i wtedy przychodzą razem. Nie wierzycie, nie chodzicie do kościoła, ale wiecie najlepiej?:)

Gość gość
Jezeli dzieciak innym przeszkadza na mszy,odwraca uwage,dekoncentruje ze polowa ludzi ze maszy po powrocie do domu nie pamieta czytania z Pisma Sw.,nie pamieta Ewangelii i kazania to ma pojsc jeszcze raz na msze tego samego dnia?bo niby po co byl na mszy skoro przez dzieciaka niczego sie nie nauczyl?!

Gość gość
Bo zeby zrozumiec czytania,kazania,ewangelie i zapamietac to trzeba sie skoncetrowac tak jak w szkole.

Gość gość
zbliżacie się do rozwiązania :-) tak matka wyproszona może mieć uraz,ale też nie tylko ona może się zrazić ,inni mogą się zrazić że nie słychać że płacze i też wychodzić bo nie mogą się skupić dokładnie modlić?,złoty środek? kościół już go ma ,są msze dla dzieci :-)

Gość gość
20:04 a jak jedziesz do sklepu po zakupy to masz sile na wygibasy?

Ja prdl. :O Ile ten ksiundz czyta wam tego Pisma? Jak ględzi o polityce czy odczytuje list świętego biskupa a la Kalisz w sukience o uj wie czym, to wam nie przeszkadza. :( Wiem, bo bywałam na wielu mszach. Powiadam Wam Bracia i Siostry, czytajcie samodzielnie Pismo, a Duch Święty poprowadzi Was do zrozumienia. :P Bachor na dziecko. :O Bachor nie rozumie-to po co chrzcicie? Zero jasnych odpowiedzi, prócz tych, że ksiundz ma kasę. :( Tacy z was chrześcijanie. :P 🖐️ A niewielu ksiundzy potrafi fajnie poprowadzić mszę dla dzieci. Byłam już na takich mszach dla dzieci, gdzie obowiązywała ta sama powaga i nuda, co na mszach dla dorosłych. Niewielu kapłanów potrafi przyciągnąć wiernych. I niewiele babć potrafi śpiewać. :D

Gość gość
a czy ty przypadkiem nie jesteś świadkiem jehowy zakonnico? ja jestem za tym co wspólne ,nie lubię gnoić innych za różnice ,nie lubię gdy jedno uważa się za lepsze,moja religia ma racje ",to zawsze było niebezpieczne

Gość pozwolcie dzieciom przychodzic
20:08 Zmartwie cie, ale 'polowa ludzi ze maszy po powrocie do domu nie pamieta czytania z Pisma Sw.,nie pamieta Ewangelii i kazania' tak czy inaczej, bez pomocy wyjacego bachora. Taki urok kosciola. Na szczescie duzo nie traca :)

Gość gość
i wykorzystujesz incydent z niemowlakiem by pognoić katolicką religię ?

Gość gość
Ta co tak krytykuje te którym nie podoba sie zabieranie niemowlaków do kościoła i twierdzi że wyjec w kościele oczyści innym serca to zapewne jedna z tych co jak był temat o dzieciach w restauracjach histeryzowała jak ktoś napisał zepowinien byc zakaz zabierania niemowlaków do restauracji,i pewnie najchętniej w tej restauracji czy kościele zmieniałaby mu jeszcze osraną pieluchę,bo niemowlę najważniejsze,a jak komus sie nie podoba to jest niedojrzały albo ma zatwardziałe serce

Jestem jakby to powiedzieć za filozofią deizmu, antyklerykalem oraz przeciw oszołomom religijnym. :( Plus przeciw ludziom bez poczucia humoru. :D I przeciw samodzielnie niemyślącym. :(

gość dziś prawdziwy chrześcijanin. Ja jestem przeciwna tylko psom w restauracjach. :( :P