Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagrać mu na nosie?

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Facet jest podły, bawi się ludźmi, jak mu odpłacić? Czy można takiemu do...bać i jak?

Gość gość
co ci zrobił?

Gość gość
Najlepiej go całkowicie olej. Karma zrobi swoje za Ciebie.

Gość gość
Zj.eb gno.ja ile wlezie i zostaw w uj. Ewentualnie rozkochaj w sobie i kopnij w duuupe.

Gość gość
Dla niego wystarczającą karą jest to, że poznaliście się.

Gość gość
co mi zrobił? Bawi się mną, bezczelnie mna się bawi. Jak odwrócić role? Jak zabawić się nim? Chętnie z tym rozkochaniem i kopnięciem, tylko jak to wykonać?

Gość gość
Autorko, znam również takiego i zastanawiam się jak go poskromić

Gość gość
po prostu go olej,przestan z nim rozmawiac.tez takiego mialam.to sa psychopaci,oni nakrecaja sie tym,ze cie prowokuja

Gość gość
Przyznam ci rację, karmi się tym.

Gość gość
Bawi się ? Może jakiś konkret podasz, o jakiego rodzaju zabawie mówisz ?

Gość gość
12:46 To już nie od Ciebie zależy. Nie wpłyniesz na niego siłą. Ty chcesz go rozkochać a sama się tym samym poniżasz. Zostaw. Odpuść. Niech zmądrzeje. Widać, że jesteś mu kulą u nogi. Mówię: Karma i tylko Karma! Kiedyś w końcu całe zło do niego wróci a wtedy będziesz otwierać szampana z dziką satysfakcją, że los zagrał mu na nosie. Wiem co mówię.

Gość gość
nie wiem ,co powiedzieć i czy karma wróci :( ja też takiego spotkałam i minęło 2 lata i nie wiem czy do Niego to wszystko ,,złe" wróciło .. a nie mogę sprawdzić .

Gość gość
jak się tobą bawił?Może wcale się nie bawił,może tylko ty to tak widzisz,pomyśl.

Gość gość
moim zdaniem jak facet ma wywalone i ma cie gdzies to nic nie zrobisz a karma może raczej wrocic do Ciebie bo chciialas cos zrobić zlego

Gość gość
nie chciał zostawić żony i dzieci zapewne :( i stąd taki zły

Gość gość
to ja z 13:20 nie jestem autorką ,ale chodzi o to że ten koleś nie udzielił mi pierwszej pomocy ...

Gość gość
Karma wraca , zgadzam się z tym ...miałam faceta który też się mną bawił , kręcił na dwa fronty. W końcu nie wytrzymałam i po 5 latach z nim zerwałam... Ja sobie ułozyłam życie i jestem zadowolona a on....no cóż ... ozenił się z tą, którą miał równolegle ze mną i po slubie okazało sie że to alkoholiczka .Życie z nią to męka bo pije na okrągło...spotkała go moja znajoma po latach i wiecie co ? Rozpłakał się mówiąc jaki jest nieszczęśliwy bo to nie życie z taką kobietą która nie trzeźwieje ..

Gość gość
i co mam zrobić odezwać się do Niego?

Gość gość
13:37 Właśnie o czymś takim mówię z tą Karmą. Ty nie musisz Autorko mieć złych intencji, źle mu życzyć. Po prostu odpuść i daj Karmie zadziałać. I nie odliczaj czasu, kiedy coś nastąpi. Co ma być to będzie. Nieważne kiedy. Czas pokaże. Może być tak że Ty ułożysz sobie życie u boku kogoś kto Cię pokocha i kogo Ty pokochasz a tamten zostanie sam jak palec albo będzie się męczył w nieudanych związkach. Jesteś jakąś desperatką że tak tego jegomościa przeżywasz? Tego kwiatu pół światu! Może nawet wcale nie jest Ciebie wart a Ty tak się przed nim płaszczysz... Miej swoją dumę. Czasem lepiej stracić niewiele wartego człowieka a swoją dumę zachować, ocalić. Pomyśl nad tym!

Gość gość
gość dziś Chcesz się odzywać do tego symulanta co płacze na zawołanie? Masz w tym jakiś interes, żeby z nim znowu być? Jeśli nie to po co Ci on? Przecież masz faceta i twierdzisz że jesteś zadowolona. Po co Ci wchodzić znowu w to bagno? Myślisz, że się zmienił? Niekoniecznie. Niech on się pofatyguje jeśli mu tak na Tobie zależy. Kolejna naiwna się znalazła.

Gość gość
nie znasz mojej historii :(

Gość gość
Nie wierzę w karmę. Olewa mnie. Ma równolegle pewnie 2 laski. Wkurza mnie to. Rozmów było milion i co z tego. Ostatnio niby mu zależy, niby jesteśmy dla siebie stworzeni, zabiera mnie do swojej rodziny, prosi o podwiezienie. Ja wyjeżdża proszę, żeby po mnie przyjechał na dworzec. Nie odbiera telefonu, nie pojawia się. Wysyłam smsa "dzięki, przykro mi". kolejnego dnia późnym popołudniem odpisuje, że musiał wyjechać, myślał, że wróci, przeprasza. kolejnego dnia sie nie odzywa i zamieszcza na facebooku fotki z dyskoteki. Jest kolejny dzień - przed chwilą wysłał smsa, z pytaniem czy żyję.

Gość gość
To opowiedz to, co możesz. Wiem, że łatwo nam oceniać, stojąc z boku, i nie znając szczegółów. Ale w życiu oprócz serca, warto kierować się też rozumem, i umieć na chłodno przewidzieć konsekwencje swoich decyzji. Zastanowić się, czy aby na pewno warto coś robić, czego po latach można gorzko żałować.

Gość gość
15:32 Największa naiwniaczka. Nie bierzemy z takich przykładu. Z takim żałosnym nastawieniem to nigdy nie doświadczysz jak działa karma, bo to się dzieje nawet po latach, jak już facet dojrzeje i pożałuje, że kogoś stracił, czasem bezpowrotnie. A on ma Cię za nic.

Gość gość
Odkrylaś Ameryke. Jest wystarczająco dojrzały. A tak jestem naiwna, i napisałam, że mnie olewa z pełna tego świadomością.

Gość gość
staram się zrozumieć co dla takiego faceta jest karą, a co nagrodą. Jak myślicie?

Gość gość
do Gość 14.09 To ja pisałam o 13.37 (ne jestem autorką ) i absolutnie nie mam zamiaru wracać do tamtego związku z przed lat , gościu skąd u Ciebie taki pomysł ? Czy dobrze przeczytałaś mój wpis?? On dotyczył Karmy i nie pytałam co mam robić bo życie potoczyło sie dalej i ja już jestem dawno mężatką , mam dorosłe dziecko. Napisałam ten post dlatego by pokazać że w życiu wyrządzone zło wraca w dwójnasób .

Gość gość
16:13 Ok ok, myślałam że to pytanie czy masz się odezwać do niego to też był Twój wpis. :) W każdym razie my doświadczone w kwestii karmy możemy poradzić tym idiotkom (sorry dziewczyny, ale taka prawda), które zapominając o resztkach godności biegają za portkami i dają po sobie deptać jak po wycieraczce do butów.

Gość gość
Daj na niego namiary to przelecę jego żonę/ dziewczynę ;) najlepiej link do fb

Gość gość
15:32 16:05 Jazdę na dwa fronty nazywasz dojrzałością? Masz coś chyba z głową nie tak jak trzeba. Powtórzę się: największa naiwniaczka na tym forum to właśnie Ty. Godności nie masz za grosz, i do tego jesteś mu jak kula u nogi. Na jego miejscu sama bym nie chciała się z Tobą zadawać. Nie dziwię się, że afiszuje się tymi zdjęciami z imprez. Pewnie ma z Ciebie niezły ubaw, bo jesteś naprawdę żałosna. Sorry, ale ja tak to widzę z tego co o sobie wcześniej napisałaś. Typowa kobieta-bluszcz.