Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna kobieta kończy się na 60 kilogramach, grubsze to już lochy

Polecane posty

Gość gość

i prosiaki jakieś, nie oszukujcie sie, baba co wazy 70-80 kg jest jak CHŁOP, BABOCHŁOP jak baba moze wazyc 80 kg ? masakra, tyle co przeciętny facet? przeciez to obrzydliwe tak jak polskie nastolatki z rozmiarem buta 41-44 , to ohydne

Gość gość
Moja waga to 63 przy 169 wzrostu i uwierz, że jestem szczupła.

Gość gość
mam nadzieję że hejtu nie usłyszę ale ja waże trochę za dużo bo mam 164 wzrostu i waże 68 czyli cztery kilo za dużo staram się schudnąć.

Gość gość
o, takich loch to ci zaraz wyjedzie na wiosnę na ulicę, ja to się dziwię chłopom jak to takiego opaślucha pieprzy, przecież to sama slonina

Gość gość
ja waze 76kg, ale mam 189cm wzrostu. gram w siatkówkę i gruba na pewno nie jestem :D

Gość gość
14.04 ja mam 160 cm i waga 62, też się staram zrzucić bo najlepiej się czułam ważąc 56-58 kg. Ale jestem już blisko 40-tki i metabolizm już nie ten :( Ale się nie poddam, nie żrę słodyczy od pół roku, ćwiczę - zrzuciłam tylko 2 kg ale figura się zmieniła raczej na plus. Działam dalej.

Gość gość
14:19 oszukuj sie dalej

Gość gość
ość dziś mam nadzieję że hejtu nie usłyszę ale ja waże trochę za dużo bo mam 164 wzrostu i waże 68 czyli cztery kilo za dużo staram się schudnąć. XXXXXXXXXX Mylisz się, musisz zgubić 14 a nie 4. To mit, ze trzeba ważyc tyle i wynosi końcowka wzrostu. Końcówka wzrostu minus 10 kg i wówczas jest dobrze.

Gość gość
Hehe ten rozm buta mnie rozwalil . Rozumiem ze maja sobie uciac pół giry :)

Gość gość
Wzrost -10? Ja mam 158 i wazac 48 kg wygladalam jak podlotek, nie kobieta. Idealna waga dla mnie to 53-55 kg.

Gość gość
Nie pojmuje dlaczego kobiety silne, piękne i mądre żyją pod dyktando stereotypów że każda z nas ma być szczupła, wysoka i wysportowana? Ja jestem niska 158 cm i ważę 57 kg nie mam większych kompleksów ale jak to kobieta lubię i chce ładnie wyglądać lecz nie mam zamiaru podporzadkowywac swojego życia i wyglądu bo " tak należy wyglądać ". Każda z nas jest piękna wystarczy w to uwierzyć.

Gość gość
Ja kiedyś ważyłam 95kg (170wzrostu), no otyła byłam bardzo. Schudłam na 65kg. Teraz znowu się odchudzam, obecnie ważę 61 mam nadzieje, że już nigdy się tak nie zapuszczę...

Gość gość
o, tu proszę kilka kobiet co sie nie dają, a o na to te opaśluchy co wyjdą na wiosnę na ulicę, obcisłe leginsy, o nie, kuźwa, masakra

Gość gość
Co za bzdura przecież to zależy od tego jaki ma wzrost.

Gość gość
Ja mam 158 i kiedyś ważyłam poniżej 50 kg i wyglądałam źle. Każdy mi to mówił, miałam zapadnięte policzki. Gdy mam około 55kg wtedy ludzie mowią że wyglądam najlepiej nawet jak było 60kg. Nie każda kobieta wygląda ładnie gdy jest chuda. Ja wyglądał najbardziej sexy gdy mam kobiece kształty i moja twarz jest wtedy najładniejsza. Nie ma czegoś takiego jak waga ideala dla wzrostu bo każdy ma inną budowe i inną urode. :)

Gość gość
Gośc 14:45 a ty naiwna uwierzyłas ludziom. Ludzie zazdrośni wmawiaja szczupłym, ze źle wyglądaja tylko po to aby przytyli i wyglądali tak jako oni lub gorzej, broń Boże lepiej. I już widze te twoje kobiece kształty z taka waga i tym wzrostem. Grube uda z cellulitem, ulana doopa, otłuszczone ramiona i opona na brzuchu, drugi podbródek...to są właśnie te urojone kobiece kształty grubych kafeterianek. Szkoda, że tak mało was na ulicach widać. Nie chowajcie tych swoich pięknych kształtow, chwalcie sie nimi bo chciałabym was w końcu zobaczyć.

Gość gość
gość dziś Ja mam 158 i kiedyś ważyłam poniżej 50 kg i wyglądałam źle. Każdy mi to mówił, miałam zapadnięte policzki. Gdy mam około 55kg wtedy ludzie mowią że wyglądam najlepiej nawet jak było 60kg. Nie każda kobieta wygląda ładnie gdy jest chuda. Ja wyglądał najbardziej sexy gdy mam kobiece kształty i moja twarz jest wtedy najładniejsza. Nie ma czegoś takiego jak waga ideala dla wzrostu bo każdy ma inną budowe i inną urode. usmiech.gif ooooooooooo Ja mam 158 i 48 kg. Nie wyglądam ani chudo ani jak podlotek. Mam plus minus figurę i biust jak Edyta Herbuś, tylko fajniejszy tyłek, bo od poł roku robię regularnie przysiady i pupka jak marzenie. Przy okazji brzuch robi sie mega. Polecam

Gość gość
Zauważyłyście, ze najwięcej grubych kumuluje się w pepco i biedronce?

Gość gość
Bo w pepco mają rozmiary do 42to tam chodzą te wszystkie "plus size".

Gość gość
gość dziś ciesz sie ze grube sa na ulicach przy nich wygladasz ladniej jakby wszystkie schudly bylabys nijaka

Gość gość
Ja nie boje sie bycia nijaką i bardzo chcę tych kobiecych kształtów na ulicach. Zamiast tego wszędzie tłuste baby. No taka prawda

Gość gość
po co ci kobiecie ksztalty na ulicach:d? less jestes czy co? przeciez wiecej grubych rowna sie wiecej facetow i podziwu dla szczuplych jak ty:o totalnie nie rozumiem tematu:o wrecz motywujesz do odchudzania sobie szkodzac:o Tak jakbys pisala - "chce zeby kobiety zarabialy duzo", przeciez wtedy umrzesz z zazdrosci na widok ich wakacji, nowych z******tych butow, ubrań, kosztowności:o czym sie bedziesz wtedy przechwalac? zero racjonalnosci

Gość gość
A kto ci powiedział, ze jestem zazdrosna o inne szczupłe? Na łeb c***adło? Człowiek pewny siebie nie zazdrości niczego innym. Może idź coś zjeść...

Gość gość
oj istotko:) sama coś zjedz;o z glodu wścieklizny dostajesz oczywiscie, że zazdroscisz:D masz to we krwi

Gość gość
ja z 14:19 W czym niby się oszukuje? że jestem szczupła? jestem. A z uwagi ze regularnie uprawiam sport bo póki co z tego żyje to mam ładnie umięśnione ciało. nie generalizuj bo 70kg u kogoś o wzroście 160cm to co innego niż u kogoś o wzroście 180cm.. A sa kobiety które mają 180cm czy więcej wzrostu.

Gość gość
pewność siebie=chamstwo :o cudownie matka wychowala, pewnie jest dumna.

Gość gość
15:52 tylko, że ja sie nie musze głodzić aby miec taka figurę:D

Gość gość
http://ocdn.eu/images/pulscms/OWY7MDMsMCwyZDAsMSwx/42a4c98bfb80a5cae1879e82f79333a0.png A teraz przyjrzyjmy się jak wygląda figura podlotka (u kurdupli ważących poniżej 50kg) :D Pani, która ma podobną figurę szczerze gratuluję :) x Nie wiem jak Wy, ale ja sobie chętnie bym popatrzała na takie ciała na plaży... Przede wszystkim JĘDRNE - a tego bez ćwiczeń nie da się uzyskać. A jak ktoś NAPRAWDĘ ćwiczy z automatu będzie szczuplejszy (nie moje drogie, u kobiet ćwiczenia nie dają nie wiadomo ile mięśni bo nie mamy tyle testosteronu - sory, biologii kłamstwa nie oszukają) niż osoba o******lająca się. Czekam na hejt grubasków na wiecznych dietach i "ćwiczących" :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Jest coś takiego jak zmysł estetyczny. Jak rozumiem Ty napawasz się widokiem g****a bo wyglądasz lepiej od niego? Widzisz, inni wolą patrzyć na ładne rzeczy i atrakcyjne osoby. Dzieci tez tak mają - lubia patrzyć na osoby o ładnych twarzach i patrzą na nie częściej niż na osoby o brzydkich. To jest bardzo naturalne.

Gość gość
ja jestem gruba:) i co mi zrobisz? pobijesz mnie na ulicy? oplujesz? no ?