Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna kobieta kończy się na 60 kilogramach, grubsze to już lochy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 16:25 aż tak sobie nie dodawajsmiech.gif X To ja czekam na teoj opis. Skoro jestes perfekcyjna to podziel sie tym. :)

Gość gość
Twoj*

Gość gość
Oj ex anora, obecnie spaślak - chciec to ty sobie mozesz:D

Gość gość
Ani za chude nie wygląda dobrze ani za grube...Popatrzcie tylko np.na Anie Rubik czy nie wygłądałaby lepiej i bardziej kobieco gdyby miała 5 kg więcej...Według mnie tak, bo teraz to taki trochę wieszak i buzia by nie była taka zapadnięta. I nie. nie mam ani 1kg nadwagi

Gość gość
gość dziś gość dziś To wklej sobie po kolei nazwiska, które wypisałam. poszukaj zdjęć wykonanych przez paparazzi i wtedy zobacz ich krągłości. Bo wiele z tych pań ma właśnie niedowagę i nosi rozmiar 34-36. I możesz myśleć o Renacie co chcesz (mi też się nie podoba), ale faceci uznali ją za seksowną. Deal with it cool.gif X Jacy faceci z redakcji? Wiadomo wybieraja tylko z tych znanych a takie same lub ladniejsze chodza po ulicy jednak one sie nie liczą :) tu chyba tez chodzi o to kto jest na topie?

Gość gość
Ta od rankigu nie może sie pogodzić że jednak faceci nie lecą tylko na tłuste obwisłe cyce i wielkie du/py

Gość gość
16:39 to podaj ten swoj ranking najseksowniejszych,skoro ten nie jest ci na rękę. Czekam

Gość gość
gość dziś Oj ex anora, obecnie spaślak - chciec to ty sobie mozesz X Wg bmi moja waga jest od 46 do 64 takze jestem po srodku. Wiec nie widzę tu spaslaka, pani idealna. Powinnas byc w tym rankingu z ckm :D

Gość gość
gość dziś Ta od rankigu nie może sie pogodzić że jednak faceci nie lecą tylko na tłuste obwisłe cyce i wielkie du/py X Akurat ja mam duze powodzenie :)

Gość gość
gość dziś No przepraszam - ja się nie podpierałam tym: "Szkoda tylko ze najseksowniejsze kobiety swiata nie sa chude tylko maja te twoje tak znienawidzone kobiece ksztalty ". To jakie w końcu mają być te najseksowniejsze? Wymieniłam niektóre polskie wg rankingu pisma z gołymi babami, wymieniłam dwie światowe, które zdobyły tytuł najseksowniejszych żyjących kobiet (Mila Kunis, Dakota Johanson), ktoś jeszcze dodał Lopez i Beyonce (które mają kształty, ale tylko dolne). To nie.... wszystko źle, konkurs popularności, nie tak jak chcesz. To jakie są te jedyne prawidłowe, najseksowniejsze kobiety?

Gość gość
gość dziś Wiesz, Tess Holliday też ma :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Ta od rankigu nie może sie pogodzić że jednak faceci nie lecą tylko na tłuste obwisłe cyce i wielkie du/py X Akurat ja mam duze powodzenie usmiech.gif xxxxxx A ktoś powiedział, ze nie masz? Chodzi mi tylko o to, ze wg ciebie faceci powinni zachwycać się tylko puszystymi, a tu zonk. No ale wiem, wiem ranking do dooopy

Gość gość
gość dziś gość dziś Wiesz, Tess Holliday też ma smiech.gif X No przeciez wazac 55kg to jestem taka jak ona hehe :) taka zabawna jestes :)

Gość gość
od dlugosci stop sie odczep , ja przy 170 wzrostu mam rozmiar nogi 41 :D i na wage tez patrz pod innym katem, bo sa dziewczyny o roznym wzroscie i tak dla przykladu moja koleżanka 180 wzrostu przy 60 kg wygląda jak szkielet, a przy 70-75 normalnie i nawet ma kraglosci takze wiesz

Gość gość
Wg bmi moja waga jest od 46 do 64 takze jestem po srodku. Wiec nie widzę tu spaslaka, pani idealna. Powinnas byc w tym rankingu z ckm smiech.gif BMI akurat już dawno zostało obalone, poczytaj o tym. No ale jeśli juz koniecznie chcesz go uzywac jako argumentu, to ja tez sie w nim mieszczę. Więc jeśli obydwie w nim jesteśmy i ty możesz mnie nazywac wychudzoną, to ja mogę ciebie spaślakiem:D:D:D

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Ta od rankigu nie może sie pogodzić że jednak faceci nie lecą tylko na tłuste obwisłe cyce i wielkie du/py X Akurat ja mam duze powodzenie usmiech.gif xxxxxx A ktoś powiedział, ze nie masz? Chodzi mi tylko o to, ze wg ciebie faceci powinni zachwycać się tylko puszystymi, a tu zonk. No ale wiem, wiem ranking do dooopy X Jakimi puszystymi? Cos ci sie pomylilo bo ja nadwagi nie propaguje.

Gość gość
Z tego rankingu polskiego to Rosatti ma niezłą figurę. Widziałam ją latem na plaży w Sopocie...tyłek jak marzenie, na zdjeciach w prasie tego nie widac i biust tez fajny.

Gość gość
Jak nie propagujesz nadwago skoro ją masz:D

Gość gość
Ta anorektyczka jak się rzuca, pluje sie jak głupia. Fizycznie to może i ona się wyleczyła( aż nadto) ale psycha wciąz jeszcze mocno kuleje. Szkoda tylko, ze tego nie widzi

Gość gość
Ideał to szczupła sylwetka i duże cycki . No ale kto tak ma :D wszystkie KAFETERIANKI hahaha

Gość gość
17:13 no jak kto? Anorektyczka od rankingu:D plus siano we łbie

Gość gość
No sorry ja mierze 182 cm. Tak to moj ogrooomny kompleks ale tego nie zmienie i nic nie poradze. Ale wyobraz sobie jak wygladabym wazac np 55 kg. Teraz mam 70 i wierz mi wyadam szczuplo.

Gość gość
gość dziś Wg bmi moja waga jest od 46 do 64 takze jestem po srodku. Wiec nie widzę tu spaslaka, pani idealna. Powinnas byc w tym rankingu z ckm smiech.gif BMI akurat już dawno zostało obalone, poczytaj o tym. No ale jeśli juz koniecznie chcesz go uzywac jako argumentu, to ja tez sie w nim mieszczę. Więc jeśli obydwie w nim jesteśmy i ty możesz mnie nazywac wychudzoną, to ja mogę ciebie spaślakiemsmiech.gifsmiech.gif X Lekarze wciaz uzywaja BMI a zreszta to malo istotne. Zrozum ze jeżeli bysmy mialy taka sama wage i wzrost to mozemy wygladac calkowicie inaczej. Jesli Ty wazysz ponizej 50 i podobasz sie sobie to super i nic mi do tego a ja za to sie sobie bardziej podobam z waga obecna. Nie bede sie odchudzala bo ktos mi na kafe napisal ze jestem za gruba i wiecej rozmiaru 6 nie chce nosic 🖐️

Gość gość
gość dziś Jak nie propagujesz nadwago skoro ją maszsmiech.gif X Mam nadwage nosząc rozmiar 8? ;)

Gość gość
Faktycznie, ranking gdzie m.in ta pani jest uznawana ze sexbombę o ponętnych kształtach jest dużo wiarygodniejszy od tego z Kaczoruk. http://e5.pudelek.pl/0512d39028083860e2d2ccc3c64ebad72b9916a6.jpg PS. Cycki to implanty. x Tak się wykłocano tutaj, że każdy różnie wygląda, że waga to nie wszystko, a jednak odmawiacie niektórym bycia uznawanym za seksowne. Więc jak to jest, Ambrosio i Kaczoruk mogą być dla kogoś super ponętne i seksowne czy jednak nie? Chyba samo "wychudzenie" też jest terminem niejasnym bo ta Weronika Rosatti ma wymiary 86-66-89 i jest cacy. A inne z takimi sa od szkap wyzywane.

Gość gość
Tak się wykłocano tutaj, że każdy różnie wygląda, że waga to nie wszystko, a jednak odmawiacie niektórym bycia uznawanym za seksowne. Więc jak to jest, Ambrosio i Kaczoruk mogą być dla kogoś super ponętne i seksowne czy jednak nie? Chyba samo "wychudzenie" też jest terminem niejasnym bo ta Weronika Rosatti ma wymiary 86-66-89 i jest cacy. A inne z takimi sa od szkap wyzywane. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Temat temat ogólnie jest do d**y. A 66 w pasie to wcale nie jest tak mał, żeby od szkap wyzywać.

Gość gość
Bo grube są nieobiektywne

Gość gość
Chudy, gruby? A jakie to ma znaczenie? Ważne jest co innego i też higiena bo u polaków z tym problem. Niech każdy żyje własnym życiem bo oglądacie się za innymi, obgadujecie albo zazdrościcie a życie przelatuje. Naturalnie rozumiem, że dla części kafeterian to styl życia, hobby. ;)

Gość gość
Boże... Ile wy macie lat?