Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna kobieta kończy się na 60 kilogramach, grubsze to już lochy

Polecane posty

Gość gość
I jeszcze taki cytacik A na metce ma być to, czego tam szukamy - optymistyczne 38, które może znaczyć właściwie wszystko. Bo na przykład w H&M umowne 38 ma wymiary 88/72/96 cm (biust/talia/biodra) i jest eską, zaś w Reserved 38 to M i mierzy 92/72/98. Natomiast 38 marki Zara to 90/70/98.

Gość gość
gość dziś Xx Cos z toba nie halo.. :o fajna mam rodzine bo nie zaakceptowali mojego wygladu? ALE ty jestes chory/chora na glowe. Wlasnie mnie kochaja i chca dla mnie jak najlepiej. Jak bym chodzila nie myla wlosow to tez sa zli ze mi powiedza ze wygladam gorzej niz kiedys? Waze 55kg a Ty sie rzucasz jakbym miala otylosc. Ja nawet nie mam nadwagi i nosze zazwyczaj rozmiar angielski 8. Kurde to o jakich walach tluszczu Ty mowisz? Potem dopisalam ze bylam chora na anoreksje przez 3 lata i gdy sie w miare uregulowalo to wazylam 47 ale nadal slabo jadlam. Teraz waze 55 i wygladam super! Ja pierdziele co za ludzie tu sa. Nie zdziwie sie jak masz zaburzenia odzywiania i wszystkim starasz sie wcisnac swoje cudowne poczucie piekna ale ja juz jestem daleko od tego i mnie to nie jara. Nara :o

Gość gość
Nastolatka ważąc 46,47,48 kg wygląda dobrze, ale kobieta mając 35 lat i ważąc tyle samo wygląda źle!

Gość gość
180cm i 65 kg...oj slonica ze mnie :P :P :p

Gość gość
Czyli oni byli fajni gdy nie akceptowali cie gdy byłaś "za chuda", ale my mówiące że jesteś gruba juz jesteśmy be i takie nietolerancyjnepechowiec.gif Taka to właśnie pokrętna logika grubasów. Xx Serio to jest mega chore co napisalas...w sumie tylko ty uwazasz ze wazac 55kg jestem gruba :D :D jezdze na lyzwach wiec o moj celullit to ty sie nie martw heh.. :D

Gość gość
Głupia Autorko, po pierwsze oprócz wagi jest też wzrost, a zwiększona waga to niekoniecznie tłuszcz, bo grube kości i mięśnie też ważą. Kobieta, która waży 80 kg może wyglądać zgrabniej od Ciebie, ważącej mniej, bo może mieć po prostu wymodelowane na siłowni ciało. Poza tym co komu do czyjejś wagi?

Gość gość
gość dziś Oni sobie tu leczą komplekty i wyzywają normalnych ludzi od grubasów. Nie potrafią pojąć, że każdy ma inne ciało.

Gość gość
gość dziś gość dziś Xx Cos z toba nie halo.. pechowiec.gif fajna mam rodzine bo nie zaakceptowali mojego wygladu? ALE ty jestes chory/chora na glowe. Wlasnie mnie kochaja i chca dla mnie jak najlepiej. Jak bym chodzila nie myla wlosow to tez sa zli ze mi powiedza ze wygladam gorzej niz kiedys? Waze 55kg a Ty sie rzucasz jakbym miala otylosc. Ja nawet nie mam nadwagi i nosze zazwyczaj rozmiar angielski 8. Kurde to o jakich walach tluszczu Ty mowisz? Potem dopisalam ze bylam chora na anoreksje przez 3 lata i gdy sie w miare uregulowalo to wazylam 47 ale nadal slabo jadlam. Teraz waze 55 i wygladam super! Ja pierdziele co za ludzie tu sa. Nie zdziwie sie jak masz zaburzenia odzywiania i wszystkim starasz sie wcisnac swoje cudowne poczucie piekna ale ja juz jestem daleko od tego i mnie to nie jara. Nara pechowiec.gif XXXXXXXxx Ale ja nie mam żadnych zaburzeń odżywiania:D W przeciwieństwie do ciebie, bo raz nie żresz a raz żresz za dziesięciu. Wiem, ze każdy sądzi według siebie, ale nie wszyscy mają tak zryty beret jak ty zeby się głodzić:D Oj chyba jednak rodzinka i znajomi się nie udali skoro popadłas w anoreksję. Wiadomo, ze głowym powodem anoreksji jest poczucie braku akceptacji wsród najbliższych.

Gość gość
Ale grubasy się pompują, sikam hahaaaaa "normalne kobiety, kobiece kształty" i koniecznie każda, która waży mniej od nich ma zaburzenia odżywiania:D jesteście słodkie w obronie tej swojej "PUSZYSTOŚCI"

Gość gość
Kwestie anoreksji itd pominę, ale odnośnie obżerania się myślę, że tej osobie chodziło o coś innego. Faktem jest 1kg masy ciała (stały kg, czyli nie woda :P ) przelicza się na 7 tysięcy kalorii (albo nawet do 8ty). Więc by przytyć 10kg musimy zjeść NADPROGRAMOWO (czyli więcej niż zużywa nasze ciało zarówno na procesy podstawowe jak i na aktywność fizyczną) 70 000 kalorii. Zakładając, że jemy zazwyczaj tyle by utrzymać wagę a chcielibyśmy przytycie osiągnąć jedząc np. 2 porcje kurczaka dziennie więcej (2x92kcal - dane ze strony ilewazy) to zajmie nam to 380 dni. Więc jeśli ktoś w krótkim czasie przytyje np. 5kg tzn. że pochłonął nadprogramowe 35 000 kcal (ponownie - nie ma tu mowy o zaburzeniach gospodarki wodnej). Równowartość 120 pączków z lukrem.

Gość gość
178/73 fajne cycki fajna pupa ;-)

Gość gość
Ale ja nie mam żadnych zaburzeń odżywianiasmiech.gif W przeciwieństwie do ciebie, bo raz nie żresz a raz żresz za dziesięciu. Wiem, ze każdy sądzi według siebie, ale nie wszyscy mają tak zryty beret jak ty zeby się głodzićsmiech.gif Oj chyba jednak rodzinka i znajomi się nie udali skoro popadłas w anoreksję. Wiadomo, ze głowym powodem anoreksji jest poczucie braku akceptacji wsród najbliższych. X Lecz się na leb :D a zresztą karma wraca, żebyś czasem kiedyś też na coś nie zachorowała... Ja mam stała wagę od 8 lat. Uprawiam sport wiec raczej moja sylwetka jest ladniejsza od twojej. Ja wiem ze ty leczysz swoje kompleksy bo zdrowo myslacy czlowiek takich bzdur nie pisze. Ekspertka sie znalazla co wie jak wyglada zycie innych ludzi. :D Baw sie dalej trollu ze swoim zapewne skinny fat :)

Gość gość
gość dziś Ale grubasy się pompują, sikam hahaaaaa "normalne kobiety, kobiece kształty" i koniecznie każda, która waży mniej od nich ma zaburzenia odżywianiasmiech.gif jesteście słodkie w obronie tej swojej "PUSZYSTOŚCI" X Szkoda tylko ze najseksowniejsze kobiety swiata nie sa chude tylko maja te twoje tak znienawidzone kobiece ksztalty :D no ale co ma powiedziec taka co ma z przodu i tylu deske :D ja mam biust 70 H i tyleczek o ktorym kazdy facet mi mowil ze jest niesamowity. Dalej stawaj w obronie swoich WYSTAJAYCH KOSCI i DWOCH DESEK :D

Gość gość
15: żyj dalej w matrixie:D

Gość gość
15:30 żyj dalej w matrixie:D

Gość gość
Ostatnio najseksowniejszą była bodajże Mila Kunis. https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/jAdNZFTNqKMBtSIK540jWDqvCa8/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2012/08/33/1/192/1922398/c3f32f1a1759de2c_106210872/i/Mila-Kunis-showed-off-her-legs-May-2009-Spike-TV-Guys-Choice.jpg :D Czy teraz będziesz się wykręcać, że o inne uznane na świecie najseksowniejsze Ci chodzi?

Gość gość
Beyonce i Jeniffer Lopez tez są w rankingu najseksowniejszych:O wielkie udziska i doopy, a cycki znikome. Dziękuję za takie kobiece kształty

Gość gość
wszystkie kragle dzisiaj za kilka lat a juz bankowo za 10, beda jak wieloryby

Gość gość
Albo zobacz ranking 50najseksowniejszych Polek 2016 wg CKM. - Anja Rubik, Marina Łuczenko, Maffashion, Sandra Kubicka, Kinga Duda (piate miejsce, sic!), Aleksandra Hamkało, Monika Jagaciak, Anna Lewandowska, Julia Kamińska, Renata Kaczoruk, Weronika Rosatti. No Ci faceci w CKM w ogóle nie wiedzą co im się powinno podobać, bo jak widać mnóstwo bardzo szczupłych kobiet umieścili w swoim rankingu. A przecież one są fee?

Gość gość
Chciałabym sie odnieść do pani z 15:30. Szczupła osoba lub nawet chuda nie równa sie brak biustu, tak samo jak osoba z nadwagą wcale nie musi mieć dużego biustu. pracowałam z dziewczyną, której waga wahała sie od 40 do 42 kg i jej piersi były nieziemskie, mówię serio - każdy facet w pracy sie do niej ślinił, mimo, że tyłka brak, nogi jak patyczki i zapadnięta na maksa twarz. Ja mam 4 kg nadwagi i biust bardzo mały. I moich koleżanek i kobiet w rodzinie tez to różnie bywa, więc nie wiem skad wzięło sie to przekonanie. Przeciez biust to nic innego jak tkanka tłuszczowa i to wszystko zależy od tego jak sie rozkłada na naszym ciele. jeśli ulokowała sie akurat w piersiach, to zarówna szczupła jak i grubsza może miec fajny biust. serio nigdy nie widziałaś osoby z nadwagą, która ma mały biust?

Gość gość
15:59 Akurat wiekszość kobiet ma po prostu biust średni, ale istotnie - jak ktoś już ma pewne predyspozycje to będzie je miał obojętnie ile waży pewne proporcje będą widoczne. Dlatego można spotkać chude gruszki itd.

Gość gość
15:20 ale o co ci biega? Przecież sama w swojej wypowiedz zarzuciłas mi zaburzenia odżywiania, którego nie mam, więc uważaj na tę swoją karmę:D czekam na opis twoich kobiecych kształtów, bo od wczoraj jakoś się ociągasz i mimo, ze juz napisalas kilka postów, to opisu nadal brak

Gość gość
gość dziś Chciałabym sie odnieść do pani z 15:30. Szczupła osoba lub nawet chuda nie równa sie brak biustu, tak samo jak osoba z nadwagą wcale nie musi mieć dużego biustu. pracowałam z dziewczyną, której waga wahała sie od 40 do 42 kg i jej piersi były nieziemskie, mówię serio - każdy facet w pracy sie do niej ślinił, mimo, że tyłka brak, nogi jak patyczki i zapadnięta na maksa twarz. Ja mam 4 kg nadwagi i biust bardzo mały. I moich koleżanek i kobiet w rodzinie tez to różnie bywa, więc nie wiem skad wzięło sie to przekonanie. Przeciez biust to nic innego jak tkanka tłuszczowa i to wszystko zależy od tego jak sie rozkłada na naszym ciele. jeśli ulokowała sie akurat w piersiach, to zarówna szczupła jak i grubsza może miec fajny biust. serio nigdy nie widziałaś osoby z nadwagą, która ma mały biust? X Ja to wszystko wiem ale ja nie pisalam do ogolu tylko do trola ktory uwaza ze majac 55kg i 158 jestem gruba. I niby ma zwały tluszczu icellulit na nogach. :D celulit to zreszta i chude osoby maja. Uprawiam czynnie sport ale widac ekspertka wie lepiej :D kazdy niech patrzy na siebie ile ludzi tyle roznych sylwetek. Ja sie tylko wypowiedzialam ze eazac 47 wygladalam brzydko na twarzy i wole siebie w 55. No ale mam przeciez otylosc i aparycje paczka z lukrem.

Gość gość
gość dziś Albo zobacz ranking 50najseksowniejszych Polek 2016 wg CKM. - Anja Rubik, Marina Łuczenko, Maffashion, Sandra Kubicka, Kinga Duda (piate miejsce, sic!), Aleksandra Hamkało, Monika Jagaciak, Anna Lewandowska, Julia Kamińska, Renata Kaczoruk, Weronika Rosatti. No Ci faceci w CKM w ogóle nie wiedzą co im się powinno podobać, bo jak widać mnóstwo bardzo szczupłych kobiet umieścili w swoim rankingu. A przecież one są fee? X Ja nie mowie o szczuplych tylko o chudych. A ten rankin polski ckm to smieszny jest. Ze niby Renata Kaczoruk? Nie mam nic do tej pani ale nie ma ani figury ani urody nadajacej sie do tego rankingu.

Gość gość
gość dziś 15:20 ale o co ci biega? Przecież sama w swojej wypowiedz zarzuciłas mi zaburzenia odżywiania, którego nie mam, więc uważaj na tę swoją karmęsmiech.gif czekam na opis twoich kobiecych kształtów, bo od wczoraj jakoś się ociągasz i mimo, ze juz napisalas kilka postów, to opisu nadal braklapka.gif X Ja na nic nie musze uwazac a ty to chyba masturbowac sie chcesz przy tym opisie ze tak nalegasz. Az mnie zbiera :o

Gość gość
16:19 a, czyli to pani pisała. Tym bardziej uważam, ze kobieta,która chorowała na anoreksję i bardzo podobały jej się kiedyś te "WYSTAJĄCE KOŚCI" nie powinna obrażac innych za ich wagę. Tamta osoba zdaje sie wazy chyba 47 i niecałe 160 wzrostu, więc to nie jest dużo na taki niski wzrost i jak sama pani pisze u każdego kilogramy wyglądają inaczej i być może nawet wizualnie wyglądacie obie tak samo.

Gość gość
Ja nie mowie o szczuplych tylko o chudych. A ten rankin polski ckm to smieszny jest. Ze niby Renata Kaczoruk? Nie mam nic do tej pani ale nie ma ani figury ani urody nadajacej sie do tego rankingu." A Rubik jest szczupła wg ciebie? Bo wg mnie chuda i mały biust. I widze ,ze jak cos nie po twojej myśli to nagle "śmieszny ranking" Mowisz,ze Kaczoruk nie ma urody....myślisz, ze bycie seksowną to głównie ładna twarz? Nie mam więcej pytań:O

Gość gość
gość dziś To wklej sobie po kolei nazwiska, które wypisałam. poszukaj zdjęć wykonanych przez paparazzi i wtedy zobacz ich krągłości. Bo wiele z tych pań ma właśnie niedowagę i nosi rozmiar 34-36. I możesz myśleć o Renacie co chcesz (mi też się nie podoba), ale faceci uznali ją za seksowną. Deal with it :classic_cool:

Gość gość
16:25 aż tak sobie nie dodawaj:D