Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna kobieta kończy się na 60 kilogramach, grubsze to już lochy

Polecane posty

Gość gość
A mi szczupłej zawsze podobali się panowie z brzuchami i pośladkami, Wojtek Daniel Łukasz. Czemu tak mam? Przez to że rzadko się z tatą widuje?

Gość gość
To mam sie odchudzac ale nie biegac, bo trzesaca dupa:o acha

Gość gość
"To mam sie odchudzac ale nie biegac, bo trzesaca d**a" Na razie jesteś w sferze "od poniedziałku to będę taka z******ta i zacznę biegać" więc Twoje dywagacje są zupełnie bez sensu.

Gość gość
Do tej co ma zamiar biegać -nie martw się nikt cię nie zgwałci, chyba że akurat jakiś fetyszysta będzie w pobliżu. No ale zaciągnąć taki gabaryty w krzaki tez nie tak łatwo więc spokojna twoja tłusta doopa

Gość gość
Typowe kafetrianki wyzywać owszem, ale pomóc, doradzic, podnieść na duchu to nie;o

Gość gość
"spokojna twoja tłusta doopa" I kto tu kogo wyzywa?

Gość gość
To są fakty, a nie wyzywanie. Poza tym sama mówiła, ze ma sadło, więc uspokój się

Gość gość
Ciebie od chudej tyczki nikt nie wyzywa, za to ty grube doopy wszedzie widzisz:o opanuj sie, zjedz snikiersa;)

Gość gość
No z moim wzrostem raczej trudno nazwac mnie tyczką :classic_cool:

Gość gość
Nic dziwnego, ze widzi grube d**y, skoro połowa Polek ma nadwagę. Czyli tylko 50% ma normalną wagę i niedowagę, a reszta jest gruba.

Gość gość
Wy to acie nasrane we lbach, co Was obchodzi,ile kto wazy i jak wyglada. I oczywiscie sie licytuja, ktora piekniejsza... za kompa czy komorki

Gość gość
No ale to akurat prawda, ze widuje sie coraz więcej grubych kobiet. A te osławione kobiece kształty z kafe, to tez deficytowy towar. Chciałabym, zeby ta, która tu pisała, ze je posiada opisała siebie

Gość gość
gość dziś To idź się poprzerzucaj na lepszych tematach czy karmienie piersią jest lepsze, czy poród przez cięcie cesarskie sprawia, ze jest się gorszą matką, albo czy imię Nikola to imię dla patoli :P

Gość gość
Nie ma wcale wiecej grubych kobiet, tylko jest wiecej ludzi z wypranymi mozgami, ktorzy mysla, ze jak kobieta nosi 40-42 to juz jest gruba locha :D Ludzie zostali zindoktrynowani przez projektantow gejow , ktorzy jaraja sie czym innym , ktorzy nie potrafia uszyc ciuchow dla kobiety , ktora ma biust i biodra :P Przeciez kazda kobieta niezaleznie jak ma budowa czyn wzrost powinna wcisnac sie w rozmiach dzieciecy :D Tak, tak drogie szczuple panie roz miar 36 to rozmiar dzieciecy .. Ale , ze to niemozliwe rozmiarowka tez sie zmienia.. by klient byl zadowolony :D Poszukajcie sobie i sprawdzcie jak zmieniala sie rozmiarowka na przestrzeni ostatnich kiludziesieciu lat :P Kazda wie kto to M.M. a czy kazda wie , ze byla gruba locha ? Ten symbol seksu , byl kobieta, ktora nosila rozmiar 42 ! Czy Twiggy byla symbolem seksu ? No, byla ? :D

Gość gość
mam fioła na punkcie kobiet z ciałkiem , chciałbym mieć taką żonkę !

Gość gość
A widziałaś nieretuszowalne zdjęcia M M? No może dla kogoś to był symbol seksu, w końcu fetyszystow nie brakuje.Według mnie tłuste ciało, białe spalone kłaki i karykaturalny makijaż nie ma nic wspólnego z symbolem seksi. Rozmiar 36 powiadasz dziecięcy. ...jakoś dziwnym trafem na dziecięcym dziale nie widziałam takiej rozmiarówki. Wskaż mi sklep gdzie tak jest oznaczona rozmiarów ka. Mówię serio, czekam na twoją odpowiedź.

Gość gość
NieretuszowaNe miało być.

Gość gość
Bo 36 w sklepie dzieciecym to 146 haha.

Gość gość
No chyba jesteś nienormalna. Ja mam 36 i córka mojej siostry nosi akurat ciuchy na 146. Uwierz mi ze nie ma opcji abym weszła w jej rzeczy. Spodnie bym miała 10 cm nad kostką a rękawy od bluzy mocno ponad nadgarstki. Nie fantazjuj już bo ci nie wyszło

Gość gość
36 to 146??? :D sorry ja noszę 36 i mam 163cm wzrostu. czyli typowo dla tego rozmiaru. 34 to 158 cm wzrostu. sprawdź sobie tabelę rozmiarów...

Gość gość
Ja zawsze byłam chuda i wysoka - moja otyła koleżanka czasami wypominała mi kościsty tyłek, itp. Nie jest więc tak, że grubi nie przezywają tych chudych. Teraz, kiedy tak sobie wspominam, to nawet mężczyźni potrafili mi powiedzieć, że jestem za chuda, że mam przytyć:) Ale ok - ja i tak zawsze lubiłam swoją chudość :)

Gość gość
Lochy chciały podkoloryzować rozmiarówkę ale nie wyszło. Ja nadal czekam na podanie nazwy sklepu gdzie dziecięce ciuchy są oznaczane rozmiarami, a nie wzrostem. Chyba się nie doczekam

Gość gość
Grube teraz kończą kolacje przed snem.

Gość gość
Pół świni na raz i napchane po korek mogą iść spokojnie spać bez obawy, że stracą te swoje kobiece kształty :D

Gość gość
ja mam rozmiar 36/38 czyli klasyczna S. I też właśnie jem kolację :D A do pracy prawie codziennie kupuje poczeka z toffi :) gdy go zajadam popijając słodka kawa z mlekiem to żebyście widziały wyraz pyska i wściekłość koleżanki rozmiar XXXXL. ona waży ze 140kg, a ja 44kg... ja mam dwoje dzieci a ona bezdzietna panna... tyle ze poza tymi poznymi klockami które mi się zdarzają raz na ruski rok i poza tymi pączkami które uwielbiam to nie jem innych słodyczy ani fast foodów. jem dużo warzyw i owoców, mało węglowodanów i cukrów.

Gość gość
oczywiście paczka z toffi i kolacjami a nie klockami-słownik coś zmienił..

Gość gość
Masz 36/38 i 44 kg? Nieee. Ja ma 34/36 i ważę 47 kg.W rozmiarze 38 się topie. Może ważysz 54?

Gość gość
waze 44kg ale mam 166cm wzrostu więc spodnie noszę 34 a bluzki na ogół 38 bo inaczej rękawy mam jak po młodszej siostrze :D

Gość gość
spodnie noszę 36 miało być...