Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna kobieta kończy się na 60 kilogramach, grubsze to już lochy

Polecane posty

Gość gość
" i co mi zrobisz? pobijesz mnie na ulicy? oplujesz? no ? " Nie, po prostu jak większość ludzi odwrócę wzrok z niesmakiem.

Gość gość
Mam 165cm i wagę 49-50 kg.wcale źle nie wyglądam! Naprawdę żeby mieć zapadniete poliki i wyglądać chuda to trzeba mieć z 40kg.nie opowiadajcie że waga 65 jest ekstra bo to guzik prawda

Gość gość
Juz myslalam agresorko internetowa, że bijesz ludzi na ulicach:D a potem uciekasz na tych swoich chudych, wysportowanych nogach:D

Gość gość
do 15:59 Ty kaleczysz moj zmysł estetyki w kwestii wypowiedzi. mogłabyś "popatrzyc" do słownika i zobaczysz wtedy, że można popatrzeć i coś mądrego przeczytać.

Gość gość
PATRZYĆ? Spoko:O

Gość gość
gość dziś Widać sądziłaś po sobie :) Zetrzyj jad z papy, bo jeszcze przyda Ci się na polowaniu na codzienną krowę na obiad :P

Gość gość
gość dziś "Mam 165cm i wagę 49-50 kg.wcale źle nie wyglądam! Naprawdę żeby mieć zapadniete poliki i wyglądać chuda to trzeba mieć z 40kg.nie opowiadajcie że waga 65 jest ekstra bo to guzik prawda" Im nie przetłumaczysz i zraz nazwą się wieszakiem żyjącym jednym liściem sałaty dziennie

Gość gość
gość dziś ale jaki kochana jad? przecież ja jadem nie pluje:) ani do grubych, ani do szczuplych, ani do niepełnosprawnych i brzydkich:) szanuje każdego człowieka:) nawet ciebie

Gość gość
16:05 :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
gość dziś Brakuje racjonalnych argumentów, więc czepiamy się pisowni. Klasyka. Prawda kole w oczy. Ale zawsze możesz poćwiczyć trochę, ujędrnić galaretę, zmniejszyć cellulit.

Gość gość
Przecież ona jest szczupła;) nie musi być mądra(pisownia).

Gość gość
ja z 16:03 akurat źle trafiłaś bo ja waze 46kg przy 163cm wzrostu więc ja raczej do tych wieszakow się zaliczam, a ze biegam codziennie 5km, to ciało mam w porządku, także-pudło.

Gość gość
Nie da rady szanować drugiego człowieka? Bez podziałów na grube, chude, ładne, brzydkie? Nie da się w tym kraju, prawda? Trzeba sie wzajemnie opluwać :o ech POLKI WSTYD

Gość gość
także można być i mądra i szczupłą jednocześnie, ale komuś kto ma tak wielkie kompleksy, że musi innych wyzywać od grubasow to się w głowie nie mieści. widzisz mi nie przeszkadza jak kto wygląda, ale analfabetyzm wśród piszących mnie irytuje, bo jest oznaką głupoty.

Gość gość
16:14 Czyli jak rozumiem teraz ludzie powinni się Ciebie czepiać bo nie używasz znaków diakrytycznych? :classic_cool:

Gość gość
15:56 Ładna tylko co zrobic jak chudnąć do 50 kg traci kobieta kilka cm w biuście, zostaje jej 85 cm. No to może mieć takie ciało jak ona i połowę mniejszy biust?

Gość gość
Ale waga to pojęcie względne np moja siostra i koleżanka mają po 164 gdy obie ważył 55 kg jedna wyglądała szczupła druga grubo, wizualnie wyglądały tak samo gdy jedna ważyła te 55 a druga 49

Gość gość
dwa przecinki zjadłam, ale to jest co innego niż "patrzyc"-bo to, to już jest brak umiejętności wyslawiania się w języku ojczystym.

Gość gość
gość dziś Dobrze, ze Ty wiesz jaką literą rozpoczyna się nowe zdanie. Jak już poprawiasz kogoś to przyzwoitość wymaga, by Twoja wypowiedź była poprawna. A tak wychodzisz na hipokrytkę. I poczekaj aż grubasy przyjdą i Ci zaczną udowadniać, że jesteś szkieletem, który nie może się podobać facetom. Wtedy im powiedz, że powinny Cię szanować bo im nic złego nie robisz :P

Gość gość
Macie coś nie tak z głowami, ja jestem gruba, ale nigdy nie obrażam tych szczuplych;o one za to mnie ciągle, kto wam tak jęczy, że za chude jesteście? matki?

Gość gość
"Gośc 14:45 a ty naiwna uwierzyłas ludziom. Ludzie zazdrośni wmawiaja szczupłym, ze źle wyglądaja tylko po to aby przytyli i wyglądali tak jako oni lub gorzej, broń Boże lepiej. I już widze te twoje kobiece kształty z taka waga i tym wzrostem. Grube uda z cellulitem, ulana doopa, otłuszczone ramiona i opona na brzuchu, drugi podbródek...to są właśnie te urojone kobiece kształty grubych kafeterianek. Szkoda, że tak mało was na ulicach widać. Nie chowajcie tych swoich pięknych kształtow, chwalcie sie nimi bo chciałabym was w końcu zobaczyć. " Taaaak, oszukujecie sie. Ludzie po prostu sa szczerzy, jak jest ktos jest plaski z kazdej strony to co mu maja mowic?

Gość gość
Ojej :o a ja mialam od poniedzialku zaczac biegac- mam nadwage i jezdzic na rowerze:o teraz nie wiem czy nie popsuje estetyki otoczenia paniom z kafe, jakbym jakaś spotkała;/ co robić?

Gość gość
Biegać w nocy .

Gość gość
Jak miałaś zacząć "od poniedziałku" to i tak nie zaczniesz, więc nie masz się co martwić o psucie estetyki. Z takim zapałem Twoje bieganie nigdy nie nastąpi.

Gość gość
Grube jest brzydkie. Sadło nikogo (normalnego) nie pociąga. Jak juz kobieta jest gruba to niech chociaż zakrywa uda a nie zakłada krótkich spódniczek czy bluzki na cienkich ramiączkach. Szpilki tez lepiej sobie darować.

Gość gość
W nocy?:/ Boże jeszcze mnie ktoś zamorduje, zgwałci, zabije;/ jakieś dzikie psy zjedzą, bo mam sadelko i apetycznie wygladam;/ nie chce w nocy boje sie;/ pomóżcie

Gość gość
Tak nie biegasz to co przeżywasz...

Gość gość
jutro jest poniedzialek;)

Gość gość
Nie, no faktycznie planowanie, że zacznie coś "od jutra" to zmienia postać rzeczy :D Dobrze Ci mówią - zacznij biegać, a potem będziesz przeżywać swoją trzęsącą się dupę.

Gość gość
jakbyś nie zauważyła, to w ogóle nie używam wielkich liter. dlaczego? ponieważ piszę z telefonu i jeśli mi czegoś słownik nie poprawi, to nie mam możliwośc***isać z wielkiej litery, bo mam uszkodzony ekran, pech chce, że akurat w miejscu, gdzie zmienia się wielkość liter. nie używam też litery, która jest po o, wiesz jaka to? Tak użyłam jej przed chwilą, bo wybicie dwa razy "oo" daje mi możliwość wybrać ze słownika po. telefon mam do wymiany, ale wybrać się nie mogę. nigdy (a mam 32lata) nikt gruby mi nie dokuczal, że jestem za chuda. skąd Wy bierzecie takie głupie pomysły?