Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża po okresie?

Polecane posty

Gość gość
Masakra.

Gość gość
Ty zadajesz w kolko te same pytania a potem piszesz ze naszym komentarzom nie mozna wierzyc bo... przeczytalas jeden komentarz ze ktos tak zaszedl (ktory zreszta moze byc sciema zeby Cie nakrecic). Wiesz, to jest taki brak szacunku dla tych uzytkowniczek ktore probuja Ci odpisac powaznie, skoro i tak zakladasz ze my nic nie wiemy to po co nas pytasz? Oczywiscie ze mozna zajsc w kazdym momencie cyklu, jednak jest to malo prawdopodobne, ale wszystko jest mozliwe - o czym pisalam. Zgaga a gula w gardle to 2 inne rzeczy, gula jest z nerwow o czym pisalam... W ciazy wg mojego doswiadczenia sluz sie nie zmienia, chyba ze przy infekcji, ale nie na ciagnacy, plodny, o czym tez pisalam nie ja jedna... Ciaza to nie uwypuklenie, zlituj sie, po prostu brzuch rosnie rownomiernie, a nie ze roznie Ci guz na brzuchu, o czym tez pisalam... Juz uwierzylas ze to nie ciaza a jednak dalej wymyslasz... Nawet przyszla ginekolog nie jest w stanie Ci wytlumaczyc. Ale na bete nie pojdzie bo nie ma sensu, heh.

Gość gość
Proszę chwile poczekać bo nie pojawiają mi sie odpowiedzi żadne, ostatnia ta z 20:25..

Gość gość
Uwypuklenie na brzuchu we wczesnej ciąży. Masakra. :D

Gość gość
Lat mam 20 Dominiko, a nie widzę sensu iść do gin gdyż u mnie jest bardzo droga wizyta, ale jeśli będzie mus to będę musiała iść. A czy w ciąży temperatura ciała pod pacha tez sie podnosi? I powiedzcie mi zgaga to jest co? Bo byc może ją mam ale nie wiem gdyż nigdy tego nie miałam..

Gość gość
Zgaga to takie palace uczucie, ja miewalam ostatnio po jablkach to czulam jakby mi wracalo to jablko palacym przykrym wspomnieniem, az mi niedobrze bylo. Glownie sie nasila po jedzeniu. Uprzedzam, nawet moj maz miewa zgage, w ciazy raczej nie jest. Zrob chociaz ta bete, ja cie prosze juz, zrob to dla tych z nas, ktore ci towarzysza od tych... 2 tygodni juz?

Gość gość
Ja mam tak, ze jeśli cos zjem albo wypije to mi na jakiś czas przechodzi. Jak sie ma zgage to tez tak jest?

Gość gość
Napisalam ze sie nasila po jedzeniu. Teraz bedzie zgage wymyslac? To nie jest ani grozne ani nie swiadczy o ciazy wiec sie uspokoj. Zgaga pali w przelyk. Gula w gardle sie robi ze stresu, uwierz mi, nie od ciazy.

Gość gość
Jak zaszłam w tym 5 dc. U mnie zaraz było widać zmiany w wyglądzie piersi. Zaraz jak nie dostałam @ to zrobiłam test i był pozytywny.

Gość gość
Autorko, nie mierzy się temperatury pod pachą! Widać że gdzieś przeczytałaś o wyższej temperaturze i teraz mierzysz chociaż o metodzie objawowo - termicznej nie masz bladego pojęcia. Podejrzewam że to samo tyczy się tej guli w gardle i uwypukleń które nie występują na tym etapie ciąży!! Żyły pewnie miałaś zawsze widoczne ale teraz sobie wkręciłaś że to objaw ciąży. Dostaniesz okres i żyły będziesz mieć dalej. Jeśli nie stać Cie na wizyty prywatne to zapisz się na NFZ. Autorka postu o 5 dc napisała że test był pozytywny. U Ciebie ani beta ani test (POWTARZAM TO W KAŻDYM POŚCIE) nie wskazują na ciąże BO W NIEJ NIE JESTEŚ. Przestań szukać objawów na internecie bo zaraz sobie znajdziesz kolejne schorzenia. Masz wątpliwości, idź do lekarza. Moja wiedza w dziedzinie ginekologii jest duuuużo większa niż Twoja ale Ty masz swoje racje i ciężko mi jest Cię przekonać. Nic więcej zrobić nie mogę. Dominika.

Gość gość
Witam rano byłam na becie przed chwila dzwoniłam o wyniki poniżej 2. Dziękuje za pomoc ,temat uważam za zamknięty ;)!

Gość gość
Ale beta może wzrosnąć. Nie ogladalas "Ciąży z zaskoczenia"? Kobiety mimo badań były w ciąży.

Gość gość
o matko weź teraz ty daj spokój!!

Gość gość
Gość 17:23 nie śmieszne stale :D Byłby to juz 8 tydzień wiec daruj sobie :D

Gość gość
Kiedyś w laboratorium pomylili moje wyniki.

Gość gość
Do zagniezdzenia mogło nawet trzy tyg po stosunku!!!! Dowiedzialam sie o ciazy w czwartym miesiacu, bo mialam okres, a wyniki, ktore zrobilam byly w porzadku. Trzymam za ciebie kciuki autorko.

Gość gość
Ale jaja

Gość gość
Wylaczam juz powiadomienia bo nie chce mi sie juz słuchać waszych bzdur, pozdrawiam ;)!