Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w prawdziwosc tematow 'mezczyzni narzekaja w pracy kolezankom na zony"

Polecane posty

Gość gość
"Ja tez nieraz słyszałam. Mówią żeby się przypodobać typu ale ty się fajnie ubierasz i czeszesz a moja to mi się niepodoba, jakiejś takie dziwne ubrania kupuje, nie ma gustu i wogole źle gotuje " Facet który tak gada jest totalnym półmózgiem albo ma za półmózga babe z którą rozmawia. No bo zwróćcie uwagę jaka to jest głupia sytuacja dla takiej kobiety która tego słucha, bo widzi że facet jest ujem i męską gnidą i w życiu by nie chciała być jego żoną, miałaby ochote nawet i wygarnąć "ty uju", ale powstrzymuje ją to że musi z nim pracować. No i mówi jej komplementy i o ile nie są zboczone to na to raczej nikt nie odpowiada atakiem czy agresją, przynajmniej ja tego nie widuję.

Gość gość
gość dziś Albo ta baba zwyczajnie jest półmózga. Bo o ile zwykły komplement "Ale ładny kolor, pasuje Ci", "O zmieniłaś fryzurę? Fajnie" raczej leży w zwyczajnych relacjach koleżeńskich. Ale już jak facet zaczyna przesadnie komplementować+porównuje swoją żonę na niekorzyść to na boga - nie trzeba wcale być niegrzecznym by to przerwać. I wystarczy raz zachować się asertywnie i już facet wie "aha, do niej tak nie mogę, ona się nie daje". Chyba, ze to ja jestem posrana, że włącza mi się solidarność jajników, a powinnam zachwycona kokietować sobie z zajętymi.