Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój najlepszy przyjaciel jest zdradzany przez swoją partnerkę, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Będzie krótko i na temat. Mam problem, ponieważ podejrzewam, że dziewczyna mojego najlepszego przyjaciela go zdradza. Widziałem ją w tylu dwuznacznych sytuacjach, że brakuje mi w zasadzie tylko twardego dowodu, żeby to potwierdzić, a to akurat nie będzie problem. Problem polega na tym czy mu to powiedzieć i jak to zrobić. To nie takie proste, bo on w swoim życiu został już zdradzony, wybaczył tej dziewczynie, ale ona i tak od niego odeszła. Boje się, że wypnie się na mnie, a przyjaźnimy się od dzieciństwa. On tak ma, jak się zakocha to wybacza wszystko, a mnie najbardziej boli to że ich poznałem... nie miałem na celu ich związku, natomiast ona to taki wampir... wysysa z człowieka wszystko zaczynając od kasy. Nie jeden w jej życiu został przez nią wykorzystany w każdym tego słowa znaczeniu.

Gość gość
Ja bym powiedziała mu tylko wtedy jak bedziesz mial twarde dowody, typu zdjecia jak caluje sie z innym facetem, albo jakies rozmowy, smsy, potwierdzajace, ze spotyka sie z innym w wiadomym celu itd. Bez tego bym sie nie wtracala, bo po co mu psuc nerwy jakimis podejrzeniami i domyslami. Musi byc coc czarno na bialym albo wcale. Inaczej kolega pomysliec moze, ze mu zazdroscisz, albo celowo chcesz im popsuc zwiazek i sie na Ciebie obrazi.