Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muusia

sierpniowe mamy 2016 cz. III

Polecane posty

Gość Ancia1000
RZSowa udanej i smacznej posiadowki;-) U nas mały robi pare kroczków raczkujac do przodu a później rozkłada się, chyba brak mu sił:-D Nocka tfu tfu by nie zapeszyc spokojna, zjadł koło 3 i lulu do 6. Normalnie wyspałam się i jakoś dziwnie mi z tym :-D

Rzosowa biorac pod uwage pierwsze imieniny po ur to jedtem.lutowa . 13 luty

No i post sie nie pojawil wiec moja00 tez jest strasznie nerwowa i niecierpliwa jak glodna. Jak mleko robie to smoczka juz wypluwa. Kleczy przy moim tacie jak piesek zeby dal jej ziemniaka czy chleba. Teraz jest upierdliwa bo jeszcze sama nie wstanie a chce stac.

Gość RZSowa
Dziewczyny dziękuję za życzenia! Juz po gościach, ogarnelam kuchnie i juz leze w łóżku. Corka u dziadków a maz do pracy poszedł. Zmęczona jestem jakby juz północ byla. Malwa roboty duzo nie bylo. Wczoraj wieczorem pokroiłam warzywa i ugotowalam makaron na sałatkę a dzis dopiero polaczylam z majonezem. Jajka do faszerowanych tez wczoraj guotowalam. I kapustę tez posiekalam wczoraj. Raz dwa. A dzis rano ugotowalam zrobiłam nadzienie do jajek i farsz do papryki. Pojechaliśmy na obiad do moich rodziców. A jak wróciliśmy to zapieklam papryki i zrobiłam schabowe i pomidorki z mozarella. Ciasto upiekla mama bo lubi to robic. A mięso kupuje juz zmielone tzn pani mieli mi na miejscu. Ale fakt ze leze juz w lozku znaczy ze jestem zmęczona. Aga fajnie ze twój juz tak pelza. Przynajmnie będę wiedziała ze nie tylko ja sie tu tak męczę z raczkującym urwisem.

Gość gość
Xcg

Gość monika900
Kurcze Muusia Twoja juz chce stać a Moj dalej nie raczkuje ani nie garnie sie to wstawania. Jak go chwycilam za raczki pionowo to ma zgięte nóżki wiec więcej tego nie robię RZSowa cieszę sie ze u Ciebie sa juz spokojniejsze nocki

Gość Muusia
Monia nie martw sie i ciesz sie jeszcze chwila spokoju bo potem to naprawde trzeba pilnowac i uwazac jak sie placze pod nogami. Rzosowa to fajnie ze impreza sie udala. Duzo mialas gosci? Moja wczoraj wstala o 4:40 potem moala e drzemki i usnela ok 21 by dzis obudzic sie o 5!!! Teraz chyba usnie ale ja juz nie pospie. Cdn

Ja u rodzicow od cze. Wczoraj tu moj kuzyn z rodzina przyjechal . Malabu jazddgo na kolanach siedziala. Byla ogolnie w centrum zainteresowania. Ciocia nawet ja uspila. Dzis do domu wracam. Jutro moj m weaca. Jutro znowu swieto. Trzdba dzis male zakupy zrobic.

Gość monika900
Moj całe szczęście tez juz coraz lepiej reaguje na obcych, uśmiecha się i da sie ponosić. Chyba minął ten okres ze sie bal i płakał Dziewczyny byłam dzisiaj w lidlu i sa super bodziaki z organicznej bawełny. Bardzo miłe w dotyku i fajne bo nie z jakimiś tam pstrokatymi obrazkami tylko jednokolorowe albo w paseczki

Gość gość
Monika900 te Bodziaki w akcji były jakieś 2 tygodnie temu. Tylko szkoda, że u mnie ludzie jak się rzucili to zostało parę najmniejszych rozmiarów. I bardzo się wtedy zdenerwowałam na Lidla,bo kolejka była aż na drugi koniec sklepu,a Pan kasjer powiedział,że nie ma kto otworzyć drugiej kasy ponieważ kierownik robi zamowienie. Część ludzi zostawiła zakupy i po prostu wyszła. Sywierdziła,że już nie będę chodzić tam na zakupy bo są wiecznie gigantyczne kolejki i jedna kasa czynna. Malwa

Gość gość
Mamy mój synek już ładnie pełzał do przodu i podciagał się na rączkach so zabawki,a od 2 dni rozkłada ręce jak samolot i krzyczy. Leniuszek pewnie myśli,że ktoś mu poda tą zabawkę. Malwa

Gość Ancia1000
I zaczęła się wszędobylska ciekawość, wszystkie szafki go ciekawią i tylko kombinacje żeby się podnieść. A jak zejdzie z dywanu na panele to się wkurza bo się rozjeżdża, RZSowa rozumiem cię już w 100%, trzeba mieć oczy dookoła głowy żeby malucha teraz upilnować. Monika u nas też minął okres gdzie bal się wszystkich, teraz uśmiech od ucha do ucha jak widzi gości, chociaż do facetów podchodzi trochę z dystansem:-D

Gość gość
Up in

Gość monika900
Malwa te bodziaki ktore byly dwa tygodnie temu to co innego. wiem o ktorych mowisz, takie biale, zolte, rozne wzory i kolory. byly chyba za 15zl za 2 sztuki mi osobiscie nie podobaly sie wzory i rozciagaly sie pod szyja teraz sa inne, w dotyku duzo lepsze i duzo ladniejsze wzory, tzn ja lubie ubierac malego w czarne albo granatowe bodziaki, zalezy co komu sie podoba kosztuja 28zl za dwie pary

Gość monika900
Ania u mnie na odwrot, maly do facetow od razu sie usmiecha a do kobiet podchodzi ostroznie, musi miec chwile czasu zeby się oswoic :) u nas dzis okropna pogoda, nawet na spacer nie mozna wyjsc

Ja zamowilam bodziaki i spiochy z allegro i tez nie jakies obrazki . Pozniej wrzuce link

Gość gość
Up for

Gość gość
Up on

Gość gość
Up on

Gość gość
Up a

Gość RZSowa
Hej a my wczoraj na spacerze i dziś. Wietrznie ale znośnie. Tymcio to jak stoi przy mablach to juz noge zaciąga do góry bo chciałby wejść. Monia a te bociaki to są takie kopertowe bo na stronie lidla takie sa właśnie od dziś. Rzadko kupuje w lidlu, nawet spozywke. A w zasadzie pod nosem mam. U nas tez zawsze duzo ludzi w te dni kiedy cos nowego jest. Stoją zawsze pod drzwiami kilkadziesiąt minut przed otwarciem. Nocki coraz spokojniejsze choc dziś karmieniu znów o 2. Wcześniejszej nocy bylo po 4. Juz nie marudzi. Kreci sie natomiast duzo i nie moze sobie pozycji znalezc do spania czym mnie wybudza. I czy marudził czy sie teraz kreci to i tak nie śpię.

Gość gość
Monika900 widziałam dziś w gazetce te bodziaki fajne,ale nie szłam do sklepu bo na pewno nie było po co. Zostawiliśmy Młodego z dziadkami i poszliśmy z mężem do kina pierwszy raz od porodu. Zwłaszcza,że dziś mija nam 6 rocznica zaręczyn. Fajnie jest tak odpocząć aż z wielką chęcią wracałam do domu i synka. Musimy częściej wychodzić. Relaks to było mi bardzo potrzebne. Malwa

Gość monika900
Oo musia to ja chętnie zobaczę, nigdy nie zamawiałam z Allegro a jak jakaś ciekawa oferta to sie skuszę :) Kurcze Moj mały ostatnio pozno chodzi spać, mam nadzieje ze moze dzis pójdzie wcześniej bo chcemy z mężem oglądać jakiś film i posiedzieć troche

Gość gość
Upup

Gość gość
Up Up Up Up Ip Ipjl Hk Up Ip Up

Gość gość
qaz

Gość monika900
az nie moge uwierzyc, maly usnal po 19 :)

Gość gość
Up Up K K J.j.h.j H B J H V J J J J J J N

Gość gość
Upupup