Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szpital wojewódzki dziecięcy w olsztynie.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Co sądzicie o tym szpitalu? Czy opieka jest dobra?

Gość gość
Up up

Gość gość
Ja tam bylam z kazdym z 3 dzieci,spalam na krzesle,albo na macie na podlodze. Nie ma opieki,z dzieckiem jest rodzic,latwo zlapac rotawirusa. Bardzo zle wspominam te pobyty....

Gość gość
Ja lezalam tam osobiscie 2 razy,ale to 10 lat temu,na oddziale drugim- tragedia z lekarzami,a z tego co wiem to ordynatorem oddzialu nadal jest ta sama lekarz,zreszta prowadzaca nefrolog naszej coreczki... Z mloda bylam 2 lata temu przez 2 tygodnie na oddziale 4,niemowlecym. Lekarz,pielegniarki super,ale warunki? Przeszklone sciany,zero prywatnosci,lazienka czysty prl,ja spalam na za malym lozku (20 cm nog mi wystawalo). Posilki tragiczne (moja wtedy byla tylko na piersi,ale widzialam co dostawaly inne,roczne dzieci- pol petka najtanszej kielbasy na sniadanie). Na sali brak chociazby czajnika elektrycznego dla rodzicow,wszystko samemu trzeba bylo sobie zalatwic. Ale i tak przestrzegam przed ordynator 2 oddzialu. Odbylysmy kilka wizyt u niej,zawsze nas lekcewazy,rozmawia przy pacjencie o swoim urlopie,sprawach oddzialu,zamiast zajac sie dzieckiem. Z laski wypisuje skierowania na badania moczu czy usg. U mojego kolegi 15 lat temu stwierdzila,ze udaje chorobe,lezal 3 dni u niej na oddziale,po czym wypisala go do domu nawet bez podstawowych badan. Wrocil na oddzial 2 miesiace pozniej,z zatrutym organizmem,do dzisiaj sie cewnikuje.

Gość gość
Dokładnie na oddziale 4 masakra nigdy tam nie chciała bym wrócić. Teraz jak chcesz być przy dziecku to trzeba zapłacić podobno 100 zł za dobę a nie każdego stać

Gość gość
My nie dawno wyszlysmy z tego szpitala i masakra poprostu. Piguły niczym się nie interesują podejrzewam że można by było wejść i zabrać czyjeś dziecko Pani modnisia siedzi i ogląda allegro i ma wywalone na cały oddział.