Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Dorota

kobitki ktorej sie udalo po CLOSTILBEGYT??? Cz 2

Polecane posty

Gość gośćAla
Kkk i Just, dajcie znac co tam wyhodowałyście w tym cyklu :)

Gość Reania
Te zastrzyki na pęknięcie źle na mnie wpływają. Boli mnie głowa mdło mnie i jakąś taka rozbita jestem. Jutro jadę sprawdzić czy pękł.

Gość kkk2891
i juz po wizycie. jest jeden pecherzyk na prawym jajniku 1.89. wieczorem na izbe podjade zrobic zastrzyk. tylko teraz zdałam sobie sprawe ze meza nie bedzie w weekend.w sobote rano jedzie i wraca w niedziele w nocy. ale damy rade;)

Gość Just_us
Na pewno dam :) Generlanie siedze jak na szpilkach...wizyte mam za 2 godziny, mam wrazenie ze pecherzych chyba pekl...bo dzis nic nie czuje jajnikow - ale to moga byc tylko moje przypuszczenia. Jako ze jest to moj pierwszy cykl z clo to jestem ciekawa czy Pan doktor da mi zastrzyk na pekniecie

Gość gość qaz
Kkk to teraz tylko działać z mężem ;) juz przy takim pecherzyku dostajesz zastrzyk ?ja ostatnio mialam 19mm i dopiero za dwa dni kazał zrobic zastrzyk. Just i jak tam wizyta ,owu potwierdzona? A mnie po wiesiołku mdli blee:( ja monitoring planuje na 10dc czyli 7czerwca .

Gość gość qaz
Hej :) Kkk to teraz tylko działać z mężem i czekać na efekty :) Just jak tam wizyta , owu potwierdzona ? A mnie mdli wiesiołek bleee:( ja planuje monitoring w 10dc .

Gość kkk2891
chyba dziewczynki znowu wpisy zaczynaja sie zawieszac. mam ze dodany a na forum nic. Just_us i co tam u ciebie

Gość gość qaz
Hej Kkk to teraz tylko działać z mężem i czekać na efekty Just jak tam wizyta , owu potwierdzona ? A mnie mdli wiesiołek bleee:( ja planuje monitoring w 10dc .

Gość gość aaaa
KKK to teraz musisz męża napaść i w sobotę rano i wieczorem w niedzielę. Będzie akurat, plemniki będą miały czas na regenerację.

Gość kkk2891
tak dostałam przy takim, ale zanim zastrzyk zadziała to jeszcze podrosnie( chyba ze sie zmniejszy , tak w poprzednim jeden pecherzyk). działac to trzeba juz jutro wieczorem( gin. tak mowił)

Gość gość aaaa
Działaj, działaj. My tez dzialamy, uszy dorabiamy ;)))))))).

Gość kkk2891
gość aaaa uszy sa bardzo wazne , wiec dorabiaj ;) juz jestem po zastrzyku, najgorzej ze w tamtym tymtym cyklu miałam ochote bardziej niz zwykle na sex a teraz nie mam.

Gość Just_us
U mnie owulacja na calego...tak jak podejrzewalam juz wczoraj jakis pekl bo na usg lekarz widial jakis plyn...plus mam jeszcze jeden pecherzyk 24mm i reszta po 14mmm dzisiaj mam zrobic sobie zastrzyk :)

Gość gośćAla
Działajcie dziewczyny! ;)

Gość kkk2891
Just no to u ciebie superowo.tyle pecherzykow. Ktory to dc twoj. Moj gin mowi ze lepiej jak wczesniej pekaja.a od ktorego dc cyklu bierzesz.

Gość Just_us
Dziś jest 11dc. Clo brałam 4dni od drugiego do piątego dnia cyklu. Mój lekarz powiedział ze jakby sie teraz nie udało to będę brać pózniej bo bardzo dobrze na mnie działa. A zalecenia - dziś mąż zrobił zastrzyk Pregnyl 5000 a od niedzieli mam brać luteinę przez 7 max 10dni i po tym okresie mam iść na badania krwi

Gość kkk2891
Just_us przewznie luteine czy duphaston zalecaja brac 10 dni , mało kiedy sie spotkałam zeby krocej. a dlaczego ci lekarz chce zmienic dawkowanie clo( jakby sie nie udało) , skoro tak ładnie reagujesz to chyba powinnien zostawic tak jak jest. ale z tylu pecherzyków to musza byc 2 kreski. praktycznie 3 bedziemy testwały w tym samym czasie( ja , ty i reania)

Gość Just_us
Chyba nie jasno sie wyrazilam...lekarz chce abym pozniej zaczela przyjmowac clo nie od 2 dnia a moze os 3/4...ale to wszystko jeszcze sie wyjasni. A jezeli chodzi o luteine to powiedzial max 10dni, jak skoncze po 7 to tez bedzie ok....i powiedzial ze po tych dniach zadnych testow z moczu tylko krew :) Wlasnie sie pakuje i maz zabiera mnie na weekend nad morze...troche za bardzo nas to wszystko napina, musimy choc troche poczuc wakacyjnego luzy i zmienic otoczenie

Gość gośćChiara
Cześć dziewczyny. Widzę że część z was już po monitorongu. Trzymam kciuki za owocne starania. Oby kreseczki pojawiły się u każdej z was. Na mnie takie wiadomości działają motywująco bo wiem że i mi kiedyś się uda :) ja właśnie skończyłam Clo a jutro jadę na monitoring. Ciekawe czy są jakieś pęcherzyki bo w tym miesiącu wogóle nie czuję jajników.

Gość Just_us
Chiara czekamy na wieści :)

Gość kkk2891
Zdaje mi sie ze wczoraj popoludniu mogla dojsc do pekniecia , bo klulo mnie w prawym boku , a dzis juz nic (tak mysle bo bez usg nie mozna powiedziec na 100 ).od jutra duphaston

Gość Just_us
Kkk pewnie jest tak jak mówisz bo ja miałam podobnie. Powodzenia! Nie wiem jak Ty ale ja jakoś (na razie) podchodzę do tego wszystkiego na spokojnie (moze dlatego ze to mój pierwszy cykl z cło) nawet zakładam ze sie nie uda i wyliczam średnio kiedy bedą nadze następne starania aby zaplanować wakacje :)

Gość kkk2891
Just_us ja tez ogolnie spokojnie, jakos tak luzno podchodze. mysle wiekszosci o czym innym, miałam miec remont w domu , wiec w domu tez nie najczysciej( po co sprzatac jak zaraz bedzie syf konkretny) a tu ekpia w d.pie mnie ma jak to mozna powiedziec i nie odbiera. mam juz sciany pokute(rury były chowane), wiec kurzu pełno a oni 15 maja. teraz szukam kogos innego bo oni nawet telefonu nie odbieraja, a nie mozna nikogo znalezc , wiec zła jestem. na wakacje tez nigdzie sie nie wybierałam , no bo kasa poszłaby w ten remont. ale jak nie znajde nikogo to chyba posprzatam ,ogarne z grubsza sciany i pojade na wakacje.

Gość Roxi25
hej laski:D no niestety nie udalo se w tym cyklu:( ale ...ale nie lamie sie skoczylam wlasnie brac clo i teraz wizyta u gin na 12 i zobaczyny czy bedzie owulacja:):)

Gość gośćChiara
Juz po monitoringu. Jest jeden pęcherzyk 25 mm musiałam szybko jechać do apteki po Pregnyl. Dostałam podwójną dawkę. Teraz przede mną najdłuższe 2 tyg. Jeśli w tym cyklu się nie uda to zmieniamy Clo na Aromrec od 2 do 7 dc.

Gość gość qaz
Dziewczyny trzymam za was kciuki musi sie udać :) ja dzisiaj skonczylam brać clo gdzies tam zaczynam powoli czuć kłucie w lewym jajniku :) Mam nadzieje ze owu bedzie dopiero gdzies pod koniec tygodnia bo w środę dopiero narzeczony wraca.

Gość gość
Pozdrawiam

Gość gośćAla
A ja wczoraj rano miałam ciemnobrązowe plamienia.. :o dzis rano też, ale mniejsze. Biorę luteinę, za tydzień do gina i wszystko będzie wiadomo co i jak.. O ile nie wykituję z nerwów do tego czasu ;)

Gość kkk2891
Ala o moze to bylby ok termin miesiaczki z stad te plemienia. Jak sie denerwujesz to zadzwon moze do gin. I idz wczesniej na wizyte. Po co masz sie denerwowac.

Gość gość aaaa
Ala nie chcę cie straszyć ani nic. Ale ja bym się wybrała do lekarza. Lepiej oanikiwac i 10 razy latać do lekarza, niż raz coś zbagatelizować i potem mieć tylko do siebie pretensje jeśli coś jest jednak nie tak, a wizyta mogła to zmienić. Chociaż zadzwoń do lekarza.