Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba przestane czytac ten dział dla matek czuje sie jak smiec bo nie mam takich

Polecane posty

Gość gość

osiagniec jak wy:(

Gość gość
Tzn. jakich???

Gość gość
Co? Co ty pierniczysz?? Przecież tutaj wyśmiewa się matki po studiach, matki pracujące, kobiety, które w podróżowały, realizowały się i zostały matkami w wieku 30+ za to gloryfikuje się bezrobotne wpadkowiczki, a i one same zachwalają taki stan, bo chciały, bo to ich marzenie i wszyscy mająmieć takie marzenia jak one - młode mamusie, a nie babcie na wywiadówkach, a jak już jesteś kasjerką w biedrze to w ogóle szacun ludzi kafe, bo kasjerka to jest ktoś, i musi być mądra, bystra i wykonuje najważniejszy zawód świata, nie to co dyrektorka w korpo albo lekarka - śmieć, szmata i co tam jeszcze.

Gość gość
gość dziś chyba czytasz zupelnie inny dzial niz macierzynski:D tutaj sie nienawidzi kasjerek, sprzataczek, biednych

Gość gość
12:20 genialne!!!!

Gość gość
12.20-- :D :D :D

Gość gość
gość dziś w punkt!

Gość gość
Tutaj wszyscy wszystkich nienawidzą i się hejtuja

Gość gość
gość dziś no i zobacz jak wyśmiewasz sie z pań pracujących w marketach . Obojętnie jakie masz wykształcenie to patrząc na twoje wypowiedzi jesteś g/ó/w/n/e/m . Ps nie pracuje na kasie bo nie dałabym rady psych ale brzydzi mnie jak ktoś wyśmiewa sie z ludzi uczciwie pracujących .

Gość gość
o losie przejmujesz sie kafeteria hahahahahah

Gość calineczkaaaaaaa
Tutaj najwięcej wyśmiewają sie z osób pracujących fiz , zarabiających najniższa krajowa . Niestety ja tez nie raz czytałam ze jestem nikim bo pracuje w markecie . No i oczywiście nie powinnam mieć dzieci bo nie mam skończonych studiów . Dlatego wiem co czuje autorka bo ja tez nie raz czuje sie jakbym byla śmieciem .

Gość gość
Tu się też gardzi matkami, które są na wychowawczym, bo niby wiszą na mężu. Zolzy wredne.

Gość gość
Tutaj po każdym jedzie się po równo po prostu jeżeli należysz do jakiejś grupy społecznej bardziej cie to dotyka i tylko to zauwazasz