Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet narzuca mi jak mam wyglądać

Polecane posty

Gość gość
Stary 25 letni cap Długo już jej nie będzie miał :P

Gość gość
jak ktoś od kogo wali moczem może mieć dobry charakter?

Gość gość
to normalne że facet jest juz bardziej na luzie gdy juz zaliczy koczkodana.Dostał co chcial i niech się teraz koczkodan stara.

Gość gość
Kurwa, nie wali od niego moczem CZĘSTO. Drugi raz się to zdarzyło ostatnio. I powtarzam, poczułam to dopiero jak miałąm głowę na jego kolanach. Tak to nie było czuć. Ale to i tak nie jest normalne.

Gość gość
jeszcze gruby, opasły smieć niech weźmie też taką smierdzącą babe która j***e moczem

Gość gość
A moze tobie z pisdy wali rybą ?a facet nic nie mówi bo nie chce ci robić przykrosci.Idealna się znalazla ha ha

Gość gość
nie zmienia faktu że to śmierdziel, brzydal natychmiast z nim zerwij

Gość gość
Ja z nim nie spałam, koczkodanie. I tego też się boję pod względem higieny tak, ja wiem, że to jest chore. Ale uwierzcie, że gdyby od niego było tak mocno czuć na etapie spotykania się, tobym tych spotkań nie kontynuowała.

Gość gość
nieważne czy często czy nie - ważne, że krocze śmierdziało mu moczem i facet nie myje rąk po wyjściu z toalety. Jest po prostu brudasem!

Gość gość
jak można związać z gruby śmierdzielem ?

Gość gość
Ja jakbym miała choćby podejrzenie że mi czuć np. z buzi, to nie spoczęłabym, dopóki bym nie zrobiła wszystkiego, żeby się tego pozbyć nie wyobrażam sobie przebywać wśród ludzi z takim czymś nawet kiedyś pytałam rodzinkę czy mi nie czuć przypadkiem, tak kontrolnie a tutaj facet ma gdzieś takie rzeczy. Ja nie zrozumiem, dlaczego oni olewają takie rzeczy.

Gość gość
durny trolu ogól najpierw pisde a potem krytykyj innych i zakladaj durne tematy

Gość gość
Powtarzam, naprawdę był fajny z charakteru. Ma sporo cech, które doceniam w ludziach No ale niestety te kilka wad wszystko psuje Jeszcze trochę zraził mnie trochę do siebie tym gadaniem o wyglądzie i się zaczęłam zastanawiać, co jeszcze wymyśli

Gość gość
gość dziś ale jak mogłaś się związać z grubym brzydalem jak jesteś atrakcyjna? natychmiast z nim zerwij

Gość gość
A jak jeszcze poczułam ten mocz ostatnio, to też mnie odrzuciło

Gość gość
Wygląd to nie wszystko. Mi nie zależało na przystojniaku. Fajny charakter jest istotny.

Gość gość
nie farbujesz wlosow? dziwna jestes

Gość gość
nie pierdziel głupot że charakter jest istotny dla was liczy się tylko wygląd kosmetyczka, siłownia, odżywki do włosów, depilacja, twarz bardzo atrakcyjna bez tego ani rusz do związku sam wiem po sobie.

Gość gość
mnie żadna nie chce tylko dlatego, że nie wyglądam jak ciacho z rozkładówki mimo, że o sobie bardzo dbam do tej pory nie miałem dziewczyny mam fajny charakter.

Gość gość
Autorko dlaczego słuchasz tego tak spokojnie? Ja już dawno powiedziałabym, że osoba, która nie myje się i parę razy waliła moczem nie powinna pieprzyć o pomalowanych lub nie paznokciach.

Gość gość
Nie farbuję, bo nie mam potrzeby. Kiedyś miałam i czerwienie, i fiolety na głowie, ale robione henną czy tonerami Mi nie pasują sztuczne kolory, to raz dwa, mam na tyle ładny kolor, że nawet naturalniejszego nie mam potrzeby robić. Mam takie trochę naturalne ombre. Zawsze się fryzjerki zachwycają jak do nich idę i myślą, że są farbowane ja naprawdę nie mam potrzeby być taka jak większość tych dziewczyn, które chodzą bardzo wystylizowane. A przecież nie oznacza to, że jestem kocmołuchem. Jeśli ktoś ma mnie cenic zas to, że podrasuję się do granic możliwości, będę robiła rzęsy 3D, hybrydy, może jeszcze włosy sobie przedłużę i soczewki włożę, na solarę pójdę (chociaż solara nie jest zła jeśli dawkowana umiarkowanie) albo może jeszcze sięgnę po medycynę estetyczną i napompuję sobie usta (co wcale rzadkie nie jest, kiedyś na grupie hostessy modelki to się przeraziłam, bo co 3 dziewczyna była tak sztuczna i tak ewidentnie poprawiona...)

Gość gość
Bo nie mam takiego charakteru Prędzej odejdę od niego i z tym nie będę mieć problemu niż mu tak walnę prosto z mostu

Gość gość
Książę cię nie chce to zostaje ci knur

Gość gość
Wspolczuje autorko

Gość gość
jesteś taka idealna to pochwal sie miską cycków

Gość gość
16:39 i pewnie myślisz, że to dobrze o Tobie świadczy? Absolutnie NIE. Pozwalasz rozwijać się kolejnemu Januszowi. Zostawisz go, ale niczego nie nauczysz. Dlaczego sporo dziewczyn to takie sierotki?

Gość gość
C

Gość gość
Musisz mu powiedziec ze czujesz niemily zapach od niego. On tobie dowala a ty mu nic. Pozniej ci sie nazbiera i nie wytrzymasz psychicznie

Gość gość
No ja nie umiem być chamska wobec ludzi. Ale może masz rację.

Gość gość
przeciez autorka nie będzie go uczyć