Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet narzuca mi jak mam wyglądać

Polecane posty

Gość gość
Prawda z tymi Januszami

Gość gość
z domu to wszystko wyniósł

Gość gość
On nie ma oporów do o******lania jej a ona martwi sie jego moczem. Powiedz hujowi : wez sie w koncu k***a umyj j****y smierdzielu . Mi to umiesz wypominac i czepiac sie a sam cuchniesz jak szczur brudasie j****y.

Gość gość
nie wyniósł, jego siostra o higienę dba. Podobnie rodzice, no może poza ojcem, bo i od ojca czuć czasem pot On jest ze wsi, może to zabrzmi małostkowo, ale mam wrażenie, że mentalność też jest inna przez to

Gość gość
Teraz się trochę wstydzę,że połykałam jego penisa i spermę...

Gość gość
Haha

Gość gość
Wstyd taki facet, poszukaj czystego. Jak śmie wogole czepiac sie ciebie. Najwiecej wlasnie czepiaja sie ci ktorzy sami powinni zajac sie soba. Co za tupet by tak jezdzic po dziewczynie.

Gość gość
i jak sobie pomyślę że wysikał się , nie wytarł pena a ja go połykałam:o

Gość gość
tak dba o siebie że jest gruby, śmierdzi moczem, ubiera się jak janusz z lat 80 i chce jeszcze piekną kobietę hahaha

Gość gość
widziały gały co brały.

Gość gość
Autorko w*******l go z domu.

Gość gość
16:52 Podszyw

Gość gość
Razem nie mieszkamy :P

Gość gość
karyna i janusz się dobrali tylko karyna mysli że jest kims lepszym jestes pustym niedojrzalym bachorem autorko

Gość gość
JA jestem niedojrzała? On jest dojrzały, bo mi mówi, że muszę sobie hybrydę na paznokciach robić? :D

Gość gość
to zerwij z knurem i weź mnie

Gość gość
JA mam w sobie aż za dużo samokrytyki. Teraz pierwszy raz od lat mam jakiekolwiek poczucie własnej wartości i mam pozwolić, żeby ktoś mi je niszczył z powodu takich rzeczy? gdyby to mi cuchnęło z ust i by mi o tym powiedział, o to na pewno bym się nie obraziła. Ale jesli ktoś mi narzuca jak się mam STYLIZOWAĆ, kiedy i tak normalnie wyglądam i się nie zaniedbuję... to przepraszam. Taki styl sobie wyrobiłam przez lata, eksperymentowałam, i w takim najlepiej się czuję i myślę, że też wyglądam (i to nie tylko moja opinia).

Gość gość
To już tapeta. Straszna wiocha. Wiecie jak Gigi Hadid dba o siebie? Przed nałożeniem kremu BB wciera w skórę olejek. Chodzi o to, żeby mimo makijażu wyglądać maksymalnie naturalnie. Brwi przeczesuje żelem, a usta maluje pomadką, która jednocześnie pielęgnuje. Oprócz tego używa tuszu do rzęs. Chłopak autorki jest typowym Januszem. Nie dziwię się, że chce zrobić z niej karynę, która podkład nakłada szpachlą :D Szkoda, że nie wie, że makijaż przyśpiesza proces starzenia. To dlatego mamy tyle 25 latek, które wyglądają staro.

Gość gość
Oczywiście jakbym nawaliła na siebie więcej tapety, tzn. tonę, zrobiła te rzęski 3d etc to może bym przypominała seksbombę do łóżka problem jest taki, że mi na tym nie zależy, a wolę sobie ubrać jakiś kobiecy ciuszek niż być sztuczna do granic możliwości

Gość gość
Ja nakładam podkład mineralny i dzięki temu moja cera jest w lepszym stanie niż jak dawałam sobie podkłady napakowane chemią. A chyba lepiej nie straszyć też bez makijażu niż tylko w makijażu wyglądać pięknie :D

Gość gość
Na brwiach do tego też zawsze mam hennę. Ale nie mam czarnych brwi jak sporo lasek bo to wyostrza rysy, a ja mam delikatną urodę i mi to nie pasuje trzeba się też stylizować zgodnie z typem urody

Gość 43 cm w bicepsie
Mam beke.Takie rozumowanie na poziomie "nie umyl dzisiaj zebów więc z nim zerwe" jest tak dojrzałe jak pięciolatek.To jest rozumowania na poziomie niedojrzalej dziwwczynki z toną kompleksów.

Gość 43 cm w bicepsie
Masz gp po prostu w doopie,wzielas pierwszego jaki się nawinał a teraz płacz.

Gość gość
Czy którykolwiek z wypowiadających się tutaj facetów a) przeczytał jaki jest problem dziewczyny w wątku b) miał do czynienia z brzydko pachnąca osobą oraz całował się z nią i robił różne inne rzeczy c) miał do czynienia z osobą narzucającą mu, jak ma wyglądać, i mówimy tu o stylizacji? chyba że sam tego chciał

Gość gość
Nie myj, k****, zębów, i oczekuj od laski pocałunków śmierdź moczem śmierdź potem płacz, że po jakimś czasie nie wytrzymała i cię zostawiła wy macie w sobie jakikolwiek krytycyzm czy zabrakło?

Gość gość
l

Gość gość
Moim zdaniem każda kobieta powinna wyglądać tak jak lubi. Wtedy czuje się najbardziej komfortowo.

Gość gość
o czym tu pisac, facet sie skarzy ze laska nie ma hybryd na paznokciach co za pustak