Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielodzietni uprawiają seks w kiblu, piwnicy, w krzakach, na strychu

Polecane posty

Gość gość

bo niby gdzie jak bachory wszedzie patrzą i slyszą :D

Gość gość
A jedynaczek sraczek spi z rodzicami bo jest centrum wszechswiata i dlatego rodzice nie maja wiecej dzieci bo nie wiedzą co to seks

Gość gość
w takich patologiach rypią się zwykle przy dzieciach, a potem dzieci powielają wzorce pomylonych rodziców

Gość gość
pieprzą sie przy dzieciach, gdzie te dzieci klaszczą w ręce i krzyczą - chcemy brata, chcemy siostrę,

Gość gość
Ale wy posrani jesteście :D dzieci mają swoje pokoje w nie patologiach

Gość gość
W takich miejscach to my uprawialiśmy seks zanim się dzieci pojawiły. Mieliśmy chęć zawsze i wszędzie a do tego czas na realizację szalonych pomysłów typu numerek w miejscu pracy. Teraz przy trojaczkach mamy siłę tylko na seks po bożemu pod kołderką. Tak więc nie popisałaś się, dziewczynko.

Gość gość
my przed chwilą bzykalismy się w kuchni na stołku ;) mamy jedno dziecko i choć 12 lat małżeństwa za nami to bzykamy się również w aucie, garażu... W krzakach to nie bo nie lubię mrówek itp, ale nasz seks nie jest nudny ;)

Gość gość
my mamy 5 cioro dzieci i powiem szczerze ze w" kiblu"sie jeszcze nie zdarzylo ale w piwnicy to już tak .....na stole do pimponga było swietnie i bardzo zabawnie ,ale my eksperymentujemy żeby nie było nudy bo ilez można w sypialni czy w salonie .Poza tym w salonie faktycznie jest większe prawdopodobiensto ze zostaniemy nakryci bo caly dól mamy otwarty bez drzwi itp...a starsze dzieci 12-13 lat zdarza się ze ida się napic w srodku nocy .Ale to chyba kłopot nie tylko rodzin wielodzietnych....

Gość gość
Oj autorko, ty to pewnie jak palcówke strzelasz to nasłuchujesz czy mamusia nie wchodzi. Lekcje odrobione?

Gość gość
Ja mam jedno i uprawiałam seks w każdym z wymienionych miejsc, czy to mając już dziecko czy przed.

Gość gość
do gość dziś - to wielodzietne wysiadają fizycznie, myślałam, że to baby są nie do z***bania przez facetów, ciąże itp. bo jeżeli byłoby to aż tak wykańczające to nie decydowałyby się mieć po kilkoro dzieci i to jeszcze na dokładkę jedno po drugim bo by padły na pysk jak pies pluto