Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiurkabarburka

Do mam, które mają min. troje dzieci.

Polecane posty

Gość Basiurkabarburka

Witam, chciałam was zapytać jakie były wasze obawy gdy dowiedziałyście się o trzeciej ciąży. Otóż ja dowiedziałam się dziś. Jestem przerażona, nie chodzi mi o kwestie finansowe tylko raczej o przebieg ciąży porodu o zdrowie dziecka i moje, mam dwoje zdrowych dzieci, w poprzednich ciążach miałam obawy takie jak każdy ale teraz bardzo się martwię, wstyd się przyznać ale to wpadka, niespodziewałam się zwłaszcza że o pierwsze staraliśmy się ponad trzy lata, o drugie ponad rok a tu... Chwila zapomnienia i bum. Jak to było u was?

Gość gość
to trzeba było sobie drugie dziecko zostawić na wpadkę, a nie napieprzyła od razu dwoje a teraz będziesz zaliczać wpadki, a może będą jeszcze kolejne wpadki

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Boże, czy tu tylko jedna kobieta od drugiej może otrzymać obuchem w łeb zamiast potrzebnego wsparcia??? :-O Jak można być tak podłym? Autorko - nie mam trójki dzieci ale wszystko będzie dobrze, poradzisz sobie świetnie, dzieciątko urodzi się zdrowe i będzie kolejnym promyczkiem dla swoich Rodziców i Rodzeństwa. Życzę Ci wszystkiego dobrego.

Gość gość
Gratulacje. Mam 2 dzieci, dzis robilam test i nie jestem w ciazy. Bedziemy sie starac o trzecie za jakis czas, bo teraz zmieniam najpierw prace. A jak bedzie? Inaczej ale glowado gory, dasz rade. Pozytywne myslenie, zorganizowanie, zdrowa dieta i dobra opieka medyczna to podstawa.

Gość gość
Do autorki. Bo jak bardzo chce się mieć dziecko to się nie ma, a jak się nie chce to się ma :D :D. Śmieszą mnie staraczki, cuda wianki tworzą i nic, a jakby trochę odpuściły to zaraz by ciąża była .

Gość gość
Mam troje, dwójka planowana, trzecie wpadka ma 3,5 roku. Pozostali 9 i 7. Czy jest ciężko? Czasami tak, nawet przy dobrej organizacji może pójść coś nie tak, ale przy dwójce też to się zdarza. Zależy od tego czy możesz liczyć na pomoc męża czy rodziny. Ja byłam sama, mąż do 19 w pracy, moi rodzice nie żyją, teściowa chora, siostry rozsiane po całym świecie. I kurczę, dałam radę, czasami nie posprzątane, na obiad mrożonki ale ogólnie nie ma tragedii. Naprawdę.

Gość gość
Szczerze?byłam przerażona gdy dowiedziałam się o trzeciej ciąży. Ryczałam całe 9mc. Po porodzie mi przeszło, wcale nie było ciężko. Teraz mały ma dwa lata więc już w ogóle z górki ;) dasz rade. Powodzenia

Gość gość
U mnie 3 tez wpadka. Trafil mi sie spokojny egzemplarz i przyznam, ze nie odczulam wiekszej roznicy niz przy 2-jce. I tak sie rozkrecilismy,ze teraz jestem w 4 planowaej ciazy:-) od razu uprzedze docinki-nie korzystam z Mopsu, oboje mamy dosc dobrze platne prace.

Gość gość
Ja mam troje planowanych, upragnionych, więc mnie temat nie dotyczy.