Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta 39 lat, facet 28 lat

Polecane posty

Gość gość
Sex jak najbardziej tak, zwiazek odpada.

Gość gość
On nie chce więcej dzieci :)

Gość gość
One naprawdę wierzą że młodzi faceci marzą o starszych kobietach, że gdy będzie mógł wciąż wyrwać 20 latkę wybierze mamusie po menopauzie, która będzie mu mamusiować i babciować wnukom jeżeli miała wcześniej dzieci, no każdy facet o tym marzy, to oczywista oczywistość przecież :-) ...ci co o tym nie wiedzą to naiwne cymbały złośliwe i zazdrosne

Gość gość
gość dziś Wiesz, ja naprawdę wierzę, że... faceci marzą o kobietach, z którymi będą mieć wspólne pasje i które ich docenią, a wiek nie gra aż tak wielkiej roli. Zawsze jesteś taka zgryźliwa, czy to tylko przejściowo z powodu problemów z facetami?

Gość gość
Taaak dwudziestolatki wiedzą ile chcą mieć w życiu dzieci, tak jak kobiety mają ich dokładnie tyle ile planowały sobie w tym wieku, płeć, wyglad i z kim też dokładnie realizują, normalna sprawa, każda tak ma :-P ...no i chłopcy też

Gość gość
Przecież to sfrustrowany koniotrzep, nie widzisz tego?

Gość gość
gość dziś do gość dziś

Gość gość
Pomyśl kobieto ile się na tym przejechało, czekały z dzieckiem, albo w ogóle rezygnowały bo on przecież nie chce, ustalone... a później się dowiadują o innej... zaciążonej, no i pasja nagle nie ma znaczenia, a facet dzieci lubi i chce 4 ;-) ...pozamiatane, czasu nie cofniesz, na dzieci za późno, nawet z innym. Pozostają szachy w świetlicy z wdowcami, wycieczki :-P

Gość gość
Jesu jakie to szczęście, że nigdy nie miałam instynktów macierzyńskich :P

Gość gość
Polska to na prawdę zaściankowy i wieśniacki kraj, co was obchodzi kto z kim i dla jakich powodów, zajmijcie się swoim nędznym życiem i nie wpieprzajcie się innym do łóżek.

Gość gość
gość wczoraj sam jesteś niedorozwiniętym koniotrzepem marzącym o starszych babach, albo idiotką żyjącą w jakiejś swojej iluzji, którą znów skrzywdzą niedobrzy faceci, dopek niechcący się seksić z 50latką :-D

Gość gość
Debilu ktoś temat zakłada żeby usłyszeć zdanie innych, no chyba że jest debilem i liczy na oklaski, fanfary i medal :-D No co debilu za trudne, co ma do tego Polska?

Gość gość
Stare niemry latają do Afryki po miłość, faktycznie są kochane jak ch.. nie to co zacofane Polki ;-) ...z wyjatkiem tych nowoczesnych i mądrych

Gość gość
Nie jestem stara :o co najwyżej w średnim wieku. Co jeszcze wymyślisz?

Gość gość
Nic, to twoje życie i jak zechcesz to zrobisz to nawet z psem, ale zakładajac temat o psie nie licz na medal ;-)

Gość gość
Taaa, kolejki dwudziestoletnich chłopaków ustawiają się do starych bab po trzydziestce. Każdy marzy o takiej przynajmniej 10 lat starszej, he he he he.

Gość gość
Primo, nie założyłam żadnego tematu i jestem młodsza od autorki. Secundo, jeśli sam/a w wieku 36lat będziesz uważać się za relikt, to "gratulacje". Tertio - żadne kolejki się do mnie nie ustawiały ani jak miałam 20 lat ani teraz się nie ustawiają, ale poznałam kilku ciekawych facetów, ostatnio większość była młodszych i takiego mam partnera, choć nie szukałam specjalnie. On też nie szukał starszej, ale nie wykluczał takiej możliwości.

Gość gość
czy 26 latek w 32 letniej kobiecie zakochany po uszy musiałby być zdesperowany?

Gość gość
Może mieli jednopokojowe mieszkanie i całe życie spał z matką, tak też mogło być, to nie desperacja a ...hm sama sobie odpowiedz :-P

Gość gość
Umnie zona jest starsza 4 lata ijest super. 10lat razem juz

Gość gość
Dlaczego jestem z moja dziewczyna? Bo jest - madra - zabawna - wesola - piekna - ma dobre serce ...a to, ze jest starsza? Mlodszej z takimi zaletami nie znalazlem ;) Gdzie desperacja?

Gość gość
Miałeś pecha bo są takie młodsze.

Gość gość
Dlaczego pecha? Ja akceptuje ja taka jaka jest - a jest starsza ;) Ciesze sie, ze na nia trafilem. I nie ma wielu takich kobiet. Potwierdza to moj brat, koledzy z pracy. Moja mama ja bardzo lubi.

Gość gość
Z braku laku i to dobre jeśli nie miałeś porównania.

Gość gość
Mialem porównanie :) Mam dobry kontakt z kobietami i od zawsze obracam sie w damskim towarzystwie. Zresztą wyraznie widać to w tym temacie. Moja dziewczyna (kobieta :P) jest wywazona, optymistycznie podchodzi do zycia i umie sie nim cieszyc. Nie ocenia pochopnie innych. Nie stara sie zdyskredytowac czyich uczuc. gość dziś Z braku laku i to dobre jeśli nie miałeś porównania. - Ty wlasnie jestes taka typowa kobieta. Zgryzliwa, niezadowolna z zycia, zazdrosna i wiecznie nie-wyluzowana. Jestes stara mentalnie i emocjonalnie i juz nie umiesz szczesliwie zyc. Bo gdybys umiala, nie docinalabys innym bez powodu. Jestes sztandarowym przykladem kobiety, ktorej unikam.

Gość gość
To i tak obciach dla faceta. To są fakty i realne podejście a nie złośliwość. A ty jesteś taki nadwrażliwy chłoptaś.

Gość gość
Wiek tu nie ma nic do rzeczy ważne jest to żebyście do siebie pasowali i dobrze się czuli w swoim towarzystwie. Otoczeniu nic do tego to wy macie być ze sobą szczęśliwi.

Gość gość
Na oddziale psychiatrycznym mojego kolegi, leży od pewnego czasu facet koło trzydziestki. Z charakteru jest to pierdoła życiowa. Wpakował się kiedyś w związek ze starszą o ponad 10 lat babą. Ropucha manipulowała nim do tego stopnia, że nie widział możliwości ucieczki. Zdesperowany wjechał samochodem w ścianę. Teraz siedzi w tym wariatkowie. Ta raszpla odwiedza go często. Po każdych odwiedzinach jego stan pogarsza się i facet przestaje zupełnie kontaktować. Stara raszpla straszy lekarzy, że wykorzysta swoje koneksje i poda ich do sądu. Lekarze są pewni, że jeżeli go wypuszczą, to znowu sobie coś zrobi. Przez ciągłe odwiedziny starej raszpli, facet może tam spędzić nawet kilka lat. Tak czasem wygląda finał takiej "miłości" :(.

Gość gość
Sam jestem zakochany w Kobiecie, której w tym roku stuknie 40stka. Ja mam 25 lat. Nic z tego nie będzie, bo niestety to niemożliwe, ale dużo razem przeżyliśmy przez wiele miesięcy. I szczerze, gdyby była możliwość bycia razem, to bym się nie wahał. Mega atrakcyjna, wogóle wszystko jakieś takie inne, lepsze niż z młodszą! Daj mu szanse, jeśli macie taką możliwość! ;)