Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna w związku

Polecane posty

Gość gość

Czuje się czasem samotna w swoim małżeństwie on po pracy zamiast przyjść do mnie i dziec***ije piwko z ojcem w stolarni mam czasem tego serdecznie dość przyjdzie obejrzy tv zje coś i idzie spać

Gość gość
no to zapraszam go do mojej miejscowości, gdzie facetów nie ma w domu do 22, czyli do momentu, w którym zamkną sklep.

Możesz powiedzieć coś więcej? Jak często rozmawiacie i w jaki sposób? Kłócicie się? Bo jeśli tak, to on może czuć pewien nacisk z Twojej strony, a to często nie skłania do żadnej zmiany. Może warto powiedzieć coś w stylu "Przykro mi, że tak się zachowujesz, ucieszę się jeśli spróbujesz zmienić, martwię się o ciebie, mogę ci pomóc". Warto powiedzieć, że taka sytuacja jest dla Ciebie ciężka, ale starać się nie mieć do niego pretensji. Być może ma jakieś problemy. Warto zapytać, czy wszystko u niego w porządku

Gość gość
On nie siedzi pod sklepem pije piwo dwa nie więcej ale wkurza mnie to strasznie Jak by nie dzieci to bym mu powiedziała co myśle

Gość gość
a co dzieci mają wspólnego z powiedzeniem mu co myślisz?

Gość gość
Rozmawiałam z nim i mówiłam że mi przykro że woli przesiadywać wieczorem przy piwie a nie z nami nawet mu mówiłam że może w domu sobie wypił Napewno nie ma żadnych problemów rozmawiam z nim często .Co do kłótni to czasem się kłócimy ale jak każdy chyba ,i prosiłam go i groziłam nic nie pomaga

Gość gość
Rozmawiałam z nim i mówiłam że mi przykro że woli przesiadywać wieczorem przy piwie a nie z nami nawet mu mówiłam że może w domu sobie wypił Napewno nie ma żadnych problemów rozmawiam z nim często .Co do kłótni to czasem się kłócimy ale jak każdy chyba ,i prosiłam go żeby to zmienił nic nie dociera ,a przy dzieciach nie chce się z nim kłócić