Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was tez ma faceta, który nie uznaje dnia kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Trzeba to tempić! Komuna się skończyła. tempić? słownik ci zginął , czy z sam z siebie jesteś przygłupem?

Gość gość
Jeśli kobieta oczekuje, że facet zapłaci za kawę na którą ją zaprosił to dla was jest materialistką, a tu takie kwiatki? Ile trzeba mieć kasy, żeby być z facetem?

Gość gość
Mój partner powiedział, ze nigdy nie zrobi niczego wbrew swojej woli, ze jedynie matce tego dnia składał życzenia- bo to matka, ale swojej siostrze już też nie, mnie także nie, bo powiedział, ze nie chce robić niczego wbrew swojej woli, bo on nie uznaje takich świąt i tyle. słaba wymówka zeby tylko nie być miłym - matce jakoś ulegał mimo tych żelaznych zasad, a wątpię zeby go biła mokra ściera do podłogi gdyby zapomniał. Twój facet to burak i dorabia do buractwa, lenistwa głupią ideologię. Po prostu nie jesteś dla niego na tyle godna szacunku zeby dla ciebie to zrobić- bo dla matki mógł

Gość gość
A to już nie można wpaść na kafe? :D Oj prawiki, chcielibyście, żeby wszyscy mieli ciężko tak jak wy.

Gość gość
Nie uznaje ani walentynek ani dnia kobiet,ale mój mąż owszem,zawsze coś musi kupić. Na początku mnie to wkurzalo ale z biegiem lat machnelam ręką,chce niech kupuje,złoży życzenia i na tym się kończy cała celebra.

Gość gość
Z kim wy się umawiacie? :O Mój facet jest w delegacji, ale wysłał "kuriera" z różą, raffaello i małą paczuszką z liścikiem. Dostałam body z ciekawie wykrojonym dekoltem i naszyjnik.

Gość gość
noi dobrze, w normalnym związku w takich sprawach idzie sie na kompromisy- jednej osobie zalezy, a drugien nie ubedzie jak się trochę dostosuje. Lepsze to niż egoista, buraś kolezanki powyżej, co to ma ja w d.... bo on się nie nagina, to jak nie dorósł do związku to powinien razem ze swoimi zasadami w samotności trzepać gruche

Gość gość
20.19 A to miłe, ale dla mnie osobiście przesadne, to powinno być coś miłego , ale nie aż tak ostentacyjnego- tyle prezentów zostawiłabym na urodziny i gwiazdke

Gość gość
"Lepsze to niż egoista, buraś kolezanki powyżej, co to ma ja w d.... bo on się nie nagina, to jak nie dorósł do związku to powinien razem ze swoimi zasadami w samotności trzepać gruche" dokładnie ;)

Gość gość
"Dostałam body z ciekawie wykrojonym dekoltem i naszyjnik. " x czyli ta sprzedała dupę do związku z facetem za naszyjniki i ciuszki :) a inne zachęcają do kupowania im prezentów, bo one za darmo nie będą się oddawać :D facet który nie chce sponsorować kobiety powinien trzepać gruchę (słowa kobiety)

Gość gość
Dlaczego przesadne? Spotykamy się w weekend i z okazji dnia mężczyzn zrobię torcik z musem czekoladowym. Prezent już mam ;)

Gość gość
Oho no tak bo gdyby nie on to nie byłoby mnie stać na body i naszyjnik :D Zresztą ja też mam prezent. Myślisz, że mój facet da mi d**y za wodę po goleniu i sweter?

Gość gość
"Oho no tak bo gdyby nie on to nie byłoby mnie stać na body i naszyjnik smiech.gif " x byłoby ale jakby nie robił Ci prezentów to też byś mu kazała walić gruchę w samotności haha :D

Gość gość
Prawiku przecież pisałeś, że drobiazgi się nie liczą i prezent musi kosztować więcej niż 5 zł :D To jak to jest?

Gość gość
Chodzi o pamięć i szacunek. Jeśli facet myśli tylko o sobie to powinien walić gruchę w samotności. Najlepiej do swojego zdjęcia :D

Gość gość
Ja dostałam od męża bukiet tulipanów, w pracy były ciasta i czekoladki chociaż tylko kilku panow mamy na 50 kobiet :-) świętujemy wszystkie okaz*****ardzo miło coś dostać, nawet 1 kwiatka.

Gość gość
Ja i koleżanki dostałyśmy po bukiecie kwiatów w pracy od szefów (mamy 2 facetów), dodatkowo zamówili ciasto, były życzenia i przerwa się przedłużyła przy kawce:) Później od męża dostałam kwiaty i byliśmy na obiedzie na mieście. Jeszcze sąsiad dał tulipana :) Lubię 8 marca :) Walentynki też lubię i w ogóle uważam, że każda okazja do świętowania i dawania prezentów jest dobra. Na walentynki ondarowujemy się wspólnie z mężem, a ja jemu z kolei robię prezent na dzień chłopaka we wrześniu :) Nie mogłabym być z facetem, który nawet głupiego kwiatka nie da, byłoby mi zwyczajnie przykro. Zresztą np.mój czułby się na pewno głupio, gdybym przyszła z pracy z bukietem kwiatów, a on z pustymi rękami...