Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość AAABBBAAA

Znowu wracam z pracy kolo atabskiego kebaba i znowu widze Polakow w srodku

Polecane posty

Gość gość
nie lubię i nie jadam.

Gość gość
Podróżowałem trochę po świecie i muszę przyznać, że nauczyłem się unikać Polaków za granicą. Oczywiście polska mowa zawsze sprawia mi przyjemność :), ale zanim odezwę sam odezwę się do człowieka jej używającego, to długo go obserwuję. Znajomy "Arab" wykładający na polskiej uczelni, myśli tak samo o obecnych imigrantach.

Gość gość
Ja rownież mieszkam za granica i popieram to co napisała osoba wyżej.Polacy zwłaszcza za granica nie trzymają razem ,wszyscy sa roszczeniowi ,kombinatorzy,zazdrosnicy ,wywyższają sie , a sa nikim .mężczyźni to piwosze wiecznie śmierdzący na piwsko ,Tu za granica wole znajomych tubylców - jeszcze nigdy mnie nie zawiedli ,a na Polaka nigdy nie można liczyć

Gość lewactwo to zaraza
Lewactwo jakos nie kwapi sie do skomentowania zlodziejstwa arabusow. O, gdyby to Polak kradl, to nastychmiast lewactwo plulo by na polskosc. Wsrod lewactwa panuje dziwna schizofrenia w postrzeganiu swiata. Pisze taka glupia lewaczka, ze np. unika Polakow za granica. Nawet slowe sie nie zajaknie o islamskich strefach szariatu, o patrol-szariat, o biciu i gwal/ceniu "niewiernych". Nie, dla niej najwiekszym zagrozeniem jest stojacy spokojnie Polak. To podobnie jak u maturzysty Bartoszewskiego, ktory w jednym z wywiadow tak sie zagalopowal w opluwaniu Polski i Polakow, ze stwierdzil, iz w czasie wojny bal sie wcale nie Niemcow tylko Polakow :O Naturalnie glupiec zapomnial, ze jemu jak i innym Geremkom zycie uratowaly polskie rodziny. Tak, zydzi maja krotka i wybiorcza pamiec.

Gość gość
:D

Gość gość
lewactwo to zaraza dziś Podobni tobie szmaciarze denuncjowali w czasie wojny żydów i jako NSZ mordowali ich po lasach. Dla was każdy żyd był zawsze wrogiem, jak dzisiaj arab. Nie łżyj więc pusty łbie, że ratowaliście w czasie wojny życie żydom. Byliście, jesteście i niestety będziecie tylko smrodem, za które Polacy muszą się wstydzić :(.

Gość gość
Żydzi wydawali Polaków Sowietom w 1939 roku, a po wojnie mordowali Polaków, będąc w UB.

Gość gość
gość dziś Nie dyskutujemy o tym, co robili NIEKTÓRZY żydzi, ale o waszych KŁAMSTWACH i PODŁOŚCI.

Gość gość
O, roszczeniowa zydowka na linii :)

Gość gość
gość dziś Za Żydami nie przepadam, ale od takiego śmiecia jak ty, lepszy jest chyba każdy Żyd czujący się Polakiem :).