Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gurella de Roneros

co myslicie o prezesie Jarosławie K

Polecane posty

Gość gość
19:13 popieram.

Gość gość
20.00, 20.19, w punkt, podpisuję się. Lewica i stara nomenklatura ma obsesję na temat Kaczynskiego, który ich rozgrywa jak chce:) Wybitny strateg, mądry polityk, kulturalny z kindersztubą gosc. Skromny i z poczuciem humoru. To tez swiadczy o poziomie oponentów, gdy nie mają nic merytorycznie do zarzucenia, to zaczynają się obelgi i oszczerstwa. Cóz...często to powtarzam na forum- jaka glowa, taka mowa.

Gość gość
Napiszcie co wam Jarosław zrobił złego osobiście w waszym życiu konkretnie?

Gość gość
Chyba gościu żartujesz :D Pisałeś o K.Wojewódzkim ? :D Albo leków nie wziąłeś :D

Ja sie na polityce nie znam i nie sledze wydarzen to nie wiem jak rzadzi ale jakbys probowal walczyc ze zlodziejami ktorzy jeszcze zrobia wszystko zeby sie ciebie pozbyc, zabili by ci rodzine, to ciekawe czy sam bys nie swirowal

Gość gość
Co nam zrobił?Zapierdolił księżyc :D !!!!

Gość gość
nic nie zmienił na lepsze Polska nie ma Króla! Ma kolektyw!!! To już było... nasze , moje dzieci się śmieją widząc jak dziadki z babciami udają , że budują przyszłość... awangarda 50+, 60+, 70+ , wojsko polskie, synonimy nowych czasów i nowoczesności

Gość gość
Jaka partia zmieniła na lepsze? nie mamy na kogo głosować, na pośmiewisko Nowoczesnej, ekonomiści a nawet zwykłego rachunku konta nie umieją zrobić. PO dla swoich przy układach i to wyselekcjonowane, PSL aby trwać byle z kim. SLD na gejów i odmieńców niby partia socialna która nie ma nic wspólnego. Korwina on by został Królem, i całował by Putina. Kukiz ale zaplecze ma słabe jego program to JOW i na tym się kończy.

Gość gość
Niestety masz rację :(

Gość gość
Niedorozwoje co sami o sobie mówili że ich rządy to państwo teoretyczne, chcą to przywrócić i te mongoły tutaj ujadają tak samo, nic nie zmądrzeli, wierzą że ich czasy wrócą, bezkarnego złodziejstwa i przepieprzania budżetu na nagrody dla największych niedorozwojów... Jak PiS zrobi porządek z kastą to zaczną się procesy kryminalne, niedorozwoje zapełnią więzienia, będą garowali z własnym elektoratem (tym wykształconym) z tatuażami na ryjach :classic_cool:

Gość gość
Najbardziej mnie cieszy wiek niedorozwojów, 15 lat w pierdlu to dla nich wyrok śmierci, nawet jak kiedyś wyjdą to dziady sami przez ulicę nie przejdą, będą się bali własnego cienia :classic_cool:

Gość gość
Kawał kretacza.

Gość gość
Jarek zrobił kawał dobrej roboty dla Polaków. Oczywiście ma atuty i wady jak każdy, nikt nie jest doskonały. Dla mnie atutem jest fakt, że zgromadził wokół siebie tylu wspaniałych ludzi, mądrych i oddanych sprawie. Jak wszędzie także i w takim zbiorowisku są czarne owce, ale ta partia nie toleruje takich i nie chowa na pół roku, rok czy dwa do szafki, tylko się ich pozbywa. Ale wracając, ten człowiek nie buduje swojego mitu, to mit prosi go oto by mu towarzyszyć. Jednym słowem jest medialnie intrygujący i zarazem fascynuje i ciekawi :D jest świetnym politykiem. Wady: cóż jestem z innego pokolenia... :P 🖐️

Gość gość
A cóż Polakom z tego, że połapią i rozliczą złodziei wsadzając do pierdla. Jeszcze do śmierci dać darmo im wikt i opierunek. Rozliczyć sumiennie, niech zwrócą co zagrabili ze Skarbu Państwa. Do Skarbu winno wrócić a jak nie to do przymusowej pracy, drogi łatać bo są w nie najlepszym stanie. Na stanowiskach najwyższy czas obsadzać ludzi psychicznie zdrowych a nie oszołomów, awanturników, kuglarzy. Każdy niech otrzyma wynagrodzenie za osiągnięcia w pracy co zrobił, a nie bo tak ustawa przewiduje.

Gość gość
Po raz kolejny popieram goscia piszącego o niedorozwojach:) Te wszystkie powiatowe,wojewódzkie, poznanskie, kijowskie, to resortowe dzieci i/lub wnuki. Nie nadarmo się mówi, ze wnukowie zolnierzy AK walczą dzis z wnukami zydolewactwa i spolonizowanych ze Wschodu, tych z lewymi papierami.

Gość gość
Ja jestem za demokracją jest jakaś społeczność niech będzie to np Kijowski płaci alimenty płacili na niego ze składek, widocznie chcą jego co popierają i lubią, nie obchodzi mnie to. PIS wszystkimi dostępnymi machinami chce go zniszczyć. Drugi przykład Stonoga akta dał mu Kurski za ułaskawienie, obiecał Duduś Podpadł Jarosław . chodzi o gejostwo , i afera Dudów i ściągają go uciekł za granicą, a za to co go ścigają kiedyś wygrał w sądzie lecz unieważnili i skazali. Interesuje mnie ta osoba jego matka zmarła jak poszła go kiedyś odwiedzić do więzienia 70 letniej kobiecie kazali się rozebrać i pogotowie zanim dojechało zmarła. Widać że państwo jest opresyjne. W mediach wszytko tuszują.

Gość gość
Macierewicz i jego doradcy też ciekawa osoba 20-letni Edmund Janniger a teraz młody Misiewicz aptekarz który nawet nie ukończył studiów robi karierę aby było szybciej skończy studia u Rydzyka w Toruniu. Coś jest na rzeczy czy to Macierewicz się lubuje w młodych chłopcach lub jego przełożony J.

Gość gość
wątpię, kumoterstwo, ale to tak wszędzie jest , znam bank w którym od dołu do góry cała rodzina pracuje, prezes z psl jest :)

Gość gość
Kaczu to chuligan polityczny

Gość gość
Jarosław rozupcza Polskę !

Gość gość
UE zjadła kaczkę ją w buraczkach

Gość gość
Minister środowiska Jan Szyszko wraz z innymi myśliwymi z Polskiego Związku Łowieckiego dopuścił się 11 lutego tego roku rzezi ponad 400 bażantów. Teraz twierdzi, że zapłacił za to "polowanie". Nieprawda. Wpłacił 1000 zł na fundację 11 dni po polowaniu, a wszystkie koszty ponieśli prywatni sponsorzy. Imprezka kosztowała 20,9 tys. zł

Gość gość
jarek to d**elek z paszczą rekina

Gość gość
kręci mnie bo jest mądry i silny

Gość gość
Niweątpliwie, Jarosław jest bardzo ambitny. Dla Polski byłoby najlepiej gdybyśmy zrobili go królem. Może wtedy przestanie doprowadzać kraj do bankructwa i izolacji od świata.

Gość gość
lepsi złodzieje z po knurze zdechły

Gość gość
te suche kawały wciskaj debilom swojego pokroju i nie jestem katoliczką :-) wasze gęganie nic nie da

Gość gość
dowiedz się kto wysprzedał wszystko co polskie smarku ,jak ci nie pasuje to wypad ,to były demokratyczne wybory :-)