Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

między nami

Polecane posty

Gość gość
Buziaczki kotku na dobranoc śpij dobrze

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Gorące buziaczk słonko i gorące przeprosiny że się nieodzywałem, ale miałem problemy z tym pofajdanym sprzętem.

Gość gość
Kurcze dopiero co przyszłym z działki musiałam ją podlać bo wszystko usycha u ciebie ładny deszcz popadał a u nas nic byłam dzisiaj w twojej miejscowości ale tu zbrzega na kawię z kotką u jej siostry buziaczki kotku na dobry wieczór a co tam u ciebie ? A z tym netem to tak jest czasem mi tak zamula że stronka nie wchodzi

Gość gość
No trochę popaało. Mnie to spotkało w drodze. Aż dziwne że u ciebie nie padało. A co do tego neta to ja z tym okienkiem kombinuję i jak coś namieszam to neta brak a ja szukam jak to odkręcić

Gość gość
A nie byłeś z tym numerem że przejść do mojej sieci ? Zapisałam się w twojej miejscowości do dętysty z tamtej zrezygnowałam doszłam do wniosku że to paprak a nie dętysta

Gość gość
Kotuś zmykam spać jestem dosłownie padnięta zawsze sobie powtarzam że pójdę wcześniej spać ale się nie obejrzę a tu już ta godz buziaczki kotku na dobranoc miłych snów i spokojnej nocki do jutra kotku dobranoc

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Wzajemnie słonko gorące buziaczki ślę i miłego dzionka życzę

Gość gość
No nareszcie w domku. Co za dzień. Dobrze że z rana będzie spokojniej. Aż mnie siedzenie boli. A co u ciebie słonko? Jak tam dzionek? Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Witaj kotku a dopiero wróciłam z miasta mamcia głowice od auta dawała do naprawy teraz marzy mi się kawka buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Głowicę z którego auta? Tego do pracy, czy ego do świątecznego? Odpukać. Ja narazie niemam takich problemów.

Gość gość
Nie to kociaka auto kociak pojechał naszym autem do Szwecji bo tam pracuje a tu zostawił swoje potem mu doprowadziły a wrócimy naszym

Gość gość
No to co innego. Myślałem że mamcia autko zajeździła. A jak tam mamci koleżanka? Rozliczyła się z mamcią?

Gość gość
Nie tak do końca jedną rzecz mamcia musi zabrać tylko musi umowę spisać tak to już jest jak się umowy nie spisze teraz mamcia się nauczyła na wszystko spisuje umowę

Gość gość
Kotku zmykam spać muli mnie już ty pewnie też jesteś padnięty miłej i spokojnej nocki kochanie i buziaczki na dobranoc

Gość gość
No widzisz słonko. Zawsze coś ktoś wymyśli by człowiek spokojnie po ludzku mógł odpocząć. Myślę że teraz już mogę zapapaść na płasko i odpocząć. Miłej i spokojnej nocki ci słonko życzę i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku ooooooooooooooooooooo kurczeeeeeeeeeee o której ty chodzisz spać ??? Toć ty się nie wysypiasz ! A pewnie już wstałeś przed kogutem ? Bo ktoś tam z rana pewnie zadzwonił i trzeba było jechać . Buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Witaj kotku jak tam minął dzionek? U mnie cały dzień padał deszcz więc i pracy nie było na działce teraz zrobiłam sobie kawkę i oglądam mecz buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Gorące buziaczki słonko. U ciebie cały dzień deszcz? U mnie cały dzień słońce i ciepło. Trochę się zanosiło, ale poszło bokiem i tyle. Ale chociaż kwiatki ci podlało

Gość gość
Haha a jest tych kwiatów jak byś domnie zajechał to byś się za głowę złapał . Mama pojechała do baru bo dawno nie była a ja Oglądam mecz i jestem zła bo przegrywamy buziaczki kotku

Gość gość
Ja to taki kibic że nawet niewiedziałem kto, z kim, gdzie i kiedy grają. A kwiatków to pewno masz sporo

Gość gość
W doniczkach 86 dziś liczyłam mamcia się śmiała czy jeszcze mi dokupić no co ja zrobię że lubię chyba nie ma kobiet które by nie lubieli kwiatów ostatnio mamcia mi przyniosła kwiaty bzu do flakonu uśmiałam się z niej

Gość gość
Znamy się słonko nie od dziś. Wiem że lubisz kwiatki.

Gość gość
No właśnie znamy się nie od dziś kotku tylko wiesz czego mi brakuje ? Ale moja nadzieja powoli umiera

Gość gość
Wiem słonko o co chodzi. Wcześniej było inaczej, a teraz to nawet pogadać niema jak.

Gość gość
No właśnie nie ma jak ale mam chociaż co wspominać tego mi nikt nie zabierze . Czasem chce mi się płakać wiedziałam że kiedyś kotku to nastąpi tylko nie wiedziałam że tak szybko . Zmykam spać kotku miłych i spokojnych snów życzę i ślę gorące buziaczki na dobranoc do jutra kotku

Gość gość
Jutro słonko dokończymy na ten temat. Narazie zmykajmy spać bo od rana oboje do boju. Jutro dam ci wcześniej buziaczka na dziendobry. A narazie ślę ci gorące buziaczki by spało się lepiej. Dobrej i spokojnej nocki słonko.

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Kotuś jak będziesz miał czas to przesłuchaj piosenki BOYS - JESZCZE JEDEN POCAŁUNEK