Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z zaufaniem młodszemu mężczyźnie.

Polecane posty

Gość gość

Obecnie mam 32 lata, od kilku miesięcy stara się o mnie 25 latek. Niestety, mimo tego, ze dobrze się dogadujemy, ja nie potrafię mu zaufać. Problem w tym, ze po prostu boję sie, że to teraz tak fajnie wygląda, on zauroczony, wiek nie stanowi przeszkody, ja ponoć także na swoje lata nie wyglądam. Ale jednak jestem starsza i mam tego świadomość. Minie mu zauroczenie, to będzie sie rozgladał naturalnie za młodszymi kobietami. Czy ktoś z Was zna przypadek, ze kobieta jest duzo starsza od męzczyzny, tworzą udany związek, on jest jej wierny?

Gość gość
ciotka moja 50, wujek 42 i kevin 16 już skończył i tworzą szczęśliwą rodzinkę

Gość gość
Ja bym się też na twoim miejscu obawiała zdrady.

Gość gość
Moja koleżanka jest 10 lat starsza od męża. Trwaja razem, maja nawet kilkoro dzieci, ale pełne napieć jest to małżeństwo, bardzo sie szarpią. Ww sumie nie wiem do końca o co, ale takich ich znam, bardzo podkręconych.

Gość gość
Ja mam 37 a mój ma 34 i co się poklocimy to mnie zostawia i jedzie pić i imprezowac a ja siedzę zaplakana w domu

Gość gość
Nie, zostawi cie dla młodszej jak mu się znudzisz, już to przerabiałam

Gość gość
moze byc problem jesli np marzysz juz o rodzinie, dziecku. On ma jeszcze na to kilka lat a Ty...

Gość gość
Ja narazie marzę o związku, dziecko planuję dopiero po 40, więc miałby jeszcze trochę czasu, by się wyszumieć.

Gość gość
młodziak może być dojrzalszy od twoich równolatków.. próbuj, wtedy dajesz sobie szansę na szczęście, nie spróbujesz to do końca życia gryźć się w brodę że nie spróbowałaś... no i uszy dogóry :)!

Gość gość
Up

Gość gość
Praktyka wskazuje, że w 9 przypadkach na 10 zostawi cię dla młodszej. Czy warto ryzykować oceń sama :).

Gość gość
Są tacy którzy nie zostawią.... Mam 40 i męża 35, jesteśmy razem 12lat i nasz synek już 10 skończył w tym roku. Rozumiem ciebie autorko że masz obawy ale warto zaryzykować jeżeli mogłabyś być z nim szczęśliwa

Gość gość
zdradzić to może starszy facet z młodszą

Gość fred flintstone jr
facet 25 lat to dzieciak, myśli tylko roohać a nie o związku, więc nie licz na to, przygoda ok ale nie związek

Gość gość
Autorko: nie pogniewaj się, ale jesteś już na równi pochyłej. Teraz twoich zmarszczek będzie tylko przybywać, a witalności ubywać. Ten facet zacznie to przeżywać dopiero za 10 lat. Za 8 lat, ty będziesz miała 40 i pierwsze lęki przed menopauzą, a on 33. Będzie w pełni sił witalnych. Jego koledzy będą zakładali rodziny z 28 latkami i pytali, co on robi z tym próchnem :(. Jesteś pewna, że tego chcesz od życia ?

Gość gość
a nie sądzisz że jemu już zauroczenie minęło? napisałaś od kilku miesięcy od 2-3 czy 10 miesięcy? zniknął by szybko jeśli by mu nie zależało.`

Gość gość
Autorko powinnaś być świadoma również że czas działa na twoją niekorzyść, nie wiemy ile dokładnie on się stara ale gdyby mu średnio zależało pewnie by już sobie odpuścił. Faceci są niecierpliwi więc nie czekaj aż straci zainteresowanie.

Gość gość
Up