Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać faceta jak się nie jest zbyt towarzyską

Polecane posty

Gość gość

A w necie nie chce, bo zależy mi na czymś więcej jak seksie.

Gość gość
czekaj, sam cie znajdzie

Gość dobra zmiana
jak wyżej zamknij się w wieży i czekaj cierpliwie na królewicza:classic_cool: pamiętaj że ci na białym koniu to są impotenci i można im ufać, jak będzie na gniadym, siwym etc. to jak ci w necie zalezy mu tylko na sexie :D

Gość dobra zmiana
tylko nie zapomnij machać chusteczką przez okno no bo jak cię znajdzie w tej wieży i wszystkim dokoła opoiwadaj że czekasz uwięziona na przybycie królweicza.

Gość gość
ja bym szukała w kanalizacji o !!!

Gość gość
Dzięki wszystkim poprawiliście mi humor i aż chce się żyć :D

Gość dobra zmiana
nie wiem jak inni ale ja cieszę sie bardzo zawsze, lepsza usmiechnieta krolwena w wiezy niz ta placzaca :D

Gość gość
kolejna zadowolona użytkowniczka forum ....#lubimy pomagać ;P

Gość gość
hahaha tez sie usmialam z tych wpisow, przynajmniej nie chamskie

Gość gość
W pracy? W klubie jakiegoś zainteresowania?

Gość gość
A w ciemnym i nie towarzyskim lesie ,dreszczyk ,adrenaliny a nóż wpadniesz na biegacza ,rowerzystę myszkującego pośród drzew,taka randka w ciemno :)

Gość gość
Moja rada: umów sie z jakimś niezbyt atrakcyjnym użytkownikiem kafeterii ktorego żadna inna nie chce i bedziesz miala chlopaka :)

Gość gość
dzieki za radę, to juz mam za sobą i nie polecam :D

Gość gość
przejdź na feminizm i znajdź kobietę która cie zrozumie i pokocha twoje nie towarzyskie życie ciebie i kota .

Gość gość
gość dziś A ja mam za sobą kilka pięknych miesięcy spędzonych z poznaną tu babeczką i bardzo to miło wspominam (jej gotowanie też :D ).

Gość gość
Ja poznałam właśnie w internecie, choć nie szukałam chłopaka tylko kogoś do pogadania, a że zaczęliśmy do siebie pisać codziennie i złapaliśmy bardzo dobry kontakt, to i na spotkanie w realu przyszedł czas i od przyjaźni przeszliśmy do związku i trwa to już ponad 3 lata :) Nie każdy w internecie szuka tylko seksu, w internecie są ci sami ludzie co na zewnątrz i nigdy nie wiadomo na kogo się trafi, a internet ma nawet pewną przewagę... ci którzy szukają wyłącznie rozrywki szybko przechodzą do tematów związanych z seksem.

Gość dobra zmiana
tego nie chcesz tamtego nie polecasz i nadal zdziwiona że nie moze znalezc :classic_cool:

Gość gość pijący herbatę
gość dziś Mylisz się. Normalni ludzie toczą swoje życie w realu i nie mają czasu pisać w internecie. Sam obchodziłem się bez niego przez 40 lat. Dopiero wypadek przykuł mnie na spory czas do łóżka i internet stał się przydatny do bieżącej wymiany informacji. Tutaj spędzają czas albo nieudacznicy, albo ludzie z pewnych powodów odizolowani od normalnego życia. Ja też piszę teraz, bo muszę dać odpocząć kręgosłupowi po dużym wysiłku, słucham Nohavicy i szukam zajęcia dla rąk. x Wszelkiej maści wykorzystywacze wiedzą doskonale o problemach siedzących tu ludzi i wykorzystują je bezwzględnie. Dlatego szansa na spotkanie w necie normalnego, bezinteresownego człowieka jest tu kilkaset razy mniejsza, niż w życiu realnym. Szczególnie widać to na tzw. portalach randkowych.

Gość gość
Mylisz się. Normalni ludzie toczą swoje życie w realu i nie mają czasu pisać w internecie. Sam obchodziłem się bez niego przez 40 lat. x Co ty bredzisz człowieku? Po pierwsze to 40 lat temu ciężko byłoby ci z tego internetu korzystać :P nawet wielce prawdopodobne że telefonu w domu nie miałeś, tak więc porównywanie PRL z XXI wiekiem nie ma najmniejszego sensu :P A po drugie... internet jest czymś całkowicie naturalnym dla młodszego od ciebie pokolenia i jest dziś częścią życia realnego, dziś żadna firma bez dostępu do internetu internetu nie ma szans istnieć, więc i kontakty towarzyskie w sieci są dziś normą. A po trzecie... autorka nie należy do osób zbyt towarzyskich, wiec nie ma wyjścia, albo zacznie poznawać ludzi gdzie się tylko da, albo zmieni charakter i zacznie bywać, tylko że szansa trafienia na kretyna w realu jest taka sama jak w internecie. A jeśli według ciebie z internetu korzystają wyłącznie ludzie nienormalni, to gratuluję rozumku i witam wśród swoich :P

Gość dobra zmiana
przesadzasz obecnie internet jest immanentna cechą zycia człowieka, żyłeś/as w innej epoce gdy ludzie z niego nie korzystali i brak ci tego nawyku. obecnie każdy go uzywa czy ma jakieś życie poza nim czy nie, czy ma znajomych czy ich nie ma. internet jest jak telefon mają go i normalni i socjopaci popadasz w zbyt duże uogołnienie. a z portalami randkowymi to się bierze stąd że 10% ludzi z nich kumuluje uwagę reszty wiec ci nie mieszczacy się w tym górnym rpzedziale atrakcyjności skazani są na zainteresowanie głównie desperatów z odychłami i tyle.

Gość gość
Tak naprawdę zostaje tylko internet, albo liczenie na wyjątkowy przypadek, wiesz, jakaś gazetową historię w stylu: wpadliśmy na siebie na rowerach, upadłam, on spytał czy nic mi się nie stało i wziął mnie w swe ramiona :P Heh, można jeszcze jak najczęściej wychodzić z domu będąc odstawioną: na rower, na spacery, na wystawy, prelekcje w mieście i uśmiechać się do facetów :P byle się nie wystraszyć jak któryś się odezwie :D

Gość gość
W internecie są też mężczyźni szukający miłości i ciepła, niekoniecznie ci nastawieni na seks. Z tym, że spora część tych poszukujących miłości to nieźli desperaci, chcący koniecznie mieć dziewczynę. Jeśli należysz do tej samej kategorii spragnionych miłości, to bez problemu znajdziesz kogoś :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
W temacie - Czy uwazasz , ze tylko ludzie towarzyscy znajduja partnera ? Rozejrzyj sie dookola. Jest bardzo duzo ludzi malo towarzyskich , a jednak maja kogos. To nie tu lezy blad.

Gość dobra zmiana
wpadliśmy na siebie na rowerach, upadłam, on spytał czy nic mi się nie stało i wziął mnie w swe ramiona > to wspolczesna bajka o kopciuszki czyli coś dla autorki :D czyli nalezy czekac to najlepsza metoda :classic_cool: jak ktos wierzy w bajki

Gość gość
Ci mało towarzyscy mający partnera pewnie złapali go dosyć wcześnie, np. w czasie studiów, kiedy to bywali wśród ludzi niejako przy okazji.

Gość gość
Desperatem jest ten co w ogóle szuka miłości :) Bo tego się nie szuka, to się samo dzieje... co najwyżej to można szukać nowych znajomości w nadziej że trafi się na kogoś do kogo coś poczujemy.

Gość gość
wpadliśmy na siebie na rowerach, upadłam, on spytał czy nic mi się nie stało i wziął mnie w swe ramiona x No prawie jak moja historia z tym, że to ja wjechałam chłopakowi centralnie w kroczę :P Na szczęście chłopak miał refleks i zdążył złapać za kierownicę, bo zrobiłabym mu krzywdę, w zamian za uszczerbek na zdrowiu musiałam zaprosić go na kawę, a później już razem jeździliśmy sobie na rowerach i nadal jeździmy.

Gość gość
Desperatem jest ten co w ogóle szuka miłości usmiech.gif x Sama gotowość na miłość, świadomość, żeby nie przepuścić okazji nie jest desperacją. Jest nią stawianie tego szukania na bardzo ważnej pozycji w życiu, myślenie o tym jako o konieczności, jednym możliwym dopełnieniu człowieka. Poczucie nieszczęścia, że jeszcze się nie zdarzyło, nachalność w postępowaniu, aby się stało. To jest desperacja.

Gość gość
Ta historia o rowerach nie jest czymś, co się nie zdarza, ale to i tak rzadkość i zupełny przypadek ;) niejedna już zapewne wjechała w kogoś, kto był zajęty albo obrażony na sierotę niepotrafiącą jeździć ;)