Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham mojego psa do szaleństwa, czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość
To musisz być prostym człowiekiem. Widocznie nie masz pojęcia o tym czym są prawdziwe problemy czy prawdziwa depresja.

Gość gość
"prawdziwe problemy" to można miec jak się jest chorym na coś poważnego albo nie ma za co kupić jedzenia i utrzymać dachu nad głową. wszystko inne to wymysły.

Gość gość
Tu ja, autorka, wczoraj juz zasnelam nie spodziewałam sie takiego odzewu :) pozdrawiam wszystkie psiary :) ja tez osiagnelam szczescie i blogostan przy psie, malo pracuję, gdyz kondycja mi na to nie pozwala, ale im mniej przebywam z ludzmi tym lepiej. Na co mi pieniądze, pogon za kariera? Zeby miec wrzody i nerwicę? Mam niewiele, tyle by starczyło na opłaty, jedzenie dla mnie psa i ewentualne usterki albo wizyty u weta. Samotne? Dlaczego? Nie czuję sie samotna. Nieraz kolezanki zapraszaja mnie na imprezę lub na piwo, ale po co mam isc? Nie lubię alkoholu, a zresztą i tak będę myslala tylko o tym ny wrócić do domu i przytulić sie do psa :)

Gość gość
23:57 mozecie sobie na swoich hipsterskich spotkaniach przy koktajlu z jarmuzu dyskutowac o brzytwie Ockhama i innych paradygmatach, ale cóż z tego skoro brak Ci wyobrazni co do duszy zwierząt. Dla mnie zwierzęta to po prostu kosmos. Jak to jest, że te istoty tak różne od nas potrafia być tak blisko, zarówno fizycznie jak i mentalnie. Wielcy filozofowie nie potrzebowali tłumu by się rozwijać, sami sobie wystarczali. Durna paplanina z ludzmi nie rozwija. Przemyslenia dają więcej

Gość gość
To jest normalne zjawisko, że nie każdy ma potrzebę kontaktów międzyludzkich i woli zwierzęta, nic na siłę. Jakoś mnie nie dziwi takie zachowanie. Tylu jest ludzi zwyczajnie głupich i chamskich, że szkoda czasu dla nich. Mnie ludzie w pracy, a nawet własna rodzina tak niekiedy denerwują, że gdyby nie te psy to chyba bym zwariowała. Wolę wziąć rower, psy i spędzać czas aktywnie niż tracić go dla nic nie wartych znajomych, z którymi tylko można się opić. Psy nie gadają głupot i to też jest duży plus, na niekorzyść ludzi ☺

Gość gość
też tak mam "Gdy czuje jego delikatny zapach na brzuszku na lapkach" - uwielbiam ten zapach!! :D

Gość stulejarczyk
Drogie wielkie miłośniczki piesków, mam do was pytanie, mianowicie, ruch*cie psa jak s*a? Pozdrawiam.

Gość gość
Tak i zjadamy to ze smakiem. Czym większy pies, tym lepiej. Od czasu do czasu jakiś lodzik. Lepiej już psu, niż takiemu jak ty, nędzny trollu. Co, zadowolony z odpowiedzi? ☺☺☺

Gość stulejarczyk
Tak, taka odpowiedź w pełni mnie satysfakcjonuje, dziękuję.

Gość gość
Zaspokajasz go specjalnie ?

Gość gość
Sexualnie