Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cala prawda o ludziach z korporacji pracujacych w tych mniej waznych dzialach

Polecane posty

Gość gość
20:16 a sieczki ze strony atakujacej autorke nie bierzesz pod uwage? :) Wybiorczo, widze, jak zawsze. Odwrocic kota ogonem mozna, owszem, ale zakladajac ze ten temat mogl byc celowa prowokacja DLA BEKI :) (nie mozesz mi udowodnic czy tak nie bylo) to faktem tez jest ze tylko SFRUSTROWANE osoby sie spalaly w odpisywaniu mi bez konca :) spelniona by sie usmiechnela pod nosem :P

Gość gość
ale anstrahujac - nie mialam racji z tzw. bufonada z korpo? kazda moja znajoma stamtad oprocz tych 2 wrednych uwaza to co ja, ze szpanuja. wy nie szpanujecie, nie jestescie aroganckie? na kafe widze co innego. ustosunkujcie sie po kolei do kazdej cechy jaka wypisalam, to bede sklonna uwierzyc :P

Gość gość
abstrahujac****

Gość gość
gość dziś 20:16 a sieczki ze strony atakujacej autorke nie bierzesz pod uwage? usmiech.gif Wybiorczo, widze, jak zawsze. Odwrocic kota ogonem mozna, owszem, ale zakladajac ze ten temat mogl byc celowa prowokacja DLA BEKI usmiech.gif (nie mozesz mi udowodnic czy tak nie bylo) to faktem tez jest ze tylko SFRUSTROWANE osoby sie spalaly w odpisywaniu mi bez konca usmiech.gif spelniona by sie usmiechnela pod nosem jezyk.gif x Biorę pod uwagę. Agresja rodzi agresję. Jak przeczytałam pierwszy wpis autorki to też się zastanawiałam, czy to nie prowokacja. Bo aż oczy przecierałam ze zdumienia, że ktoś mógł coś takiego napisać! Przecież właśnie o tym pisałam - o frustracji obu stron.

Gość gość
o, kafe mysli ze to sie pisze przez 'ch' i ze tam jest bluzg. brawo kafe...

Gość gość
gość dziś 20:16 a sieczki ze strony atakujacej autorke nie bierzesz pod uwage? usmiech.gif Wybiorczo, widze, jak zawsze. Odwrocic kota ogonem mozna, owszem, ale zakladajac ze ten temat mogl byc celowa prowokacja DLA BEKI usmiech.gif (nie mozesz mi udowodnic czy tak nie bylo) to faktem tez jest ze tylko SFRUSTROWANE osoby sie spalaly w odpisywaniu mi bez konca usmiech.gif spelniona by sie usmiechnela pod nosem jezyk.gif x Jesteś autorką tego wątku?

Gość gość
gość dziś ale anstrach*jac - nie mialam racji z tzw. bufonada z korpo? kazda moja znajoma stamtad oprocz tych 2 wrednych uwaza to co ja, ze szpanuja. wy nie szpanujecie, nie jestescie aroganckie? na kafe widze co innego. ustosunkujcie sie po kolei do kazdej cechy jaka wypisalam, to bede sklonna uwierzyc jezyk.gif x Niektórzy tacy są, że jak mają troszkę lepiej, niz inni, to im odbija (wspomniana bufonada). Będzie to dotyczyło Mariana, który kupił sobie od niemca używanego mercedesa i chodzi po wsi dumny jak paw, czy jakiejś Jolki, która dostała pracę w korpo i stać ją na torebkę za 1000 zł. Albo pani domu, której mąż wybudował największy dom w okolicy i zadziera teraz nosa przed sąsiadkami. Kurcze, kobieto, bufony są wszędzie. To nie zależy od miejsca, w którym pracują. "wy nie szpanujecie, nie jestescie aroganckie?" - naprawdę uważasz, że każda osoba pracująca w korpo jest arogancka?

Gość gość
20;;33 wiekszosc z tych ktore pracuja w HR np., tak. im mniej ambitny dzial tym to szerzej wystepuje

Gość gość
Autorce sie wydaje ze jest taka smieszna i podstepna szczujac korposzczury do polemiki z nia. Nic nie zmieni jednak twojego brzydkiego charakteru. Kolezanki cie obgaduja? Nie dziwie sie czytajac co tu fabrykujesz;) zarabiasz kokosy w dg wypisujac od 2 dni pewnie z pol setki postow? Watpie, bo zaden z moich znajomych na wlasnej dg nie ma na to czasu. Ludzie sa wszedzie tacy sami bez wzgledu na rodzaj wykonywanej pracy. Ty akurat nie pracujesz nigdzie siedzac w domu, ewentualnie jestes biurwa na najnizszej, z aspiracjami. To wszystko;) gul ci skacze ze dziewczyny w korpo biegaja w najnowszuch adidasach na silownie, stac je na kolorowe paznkocie i porzadne torebki. Tobie zostaje konfabulowanie w sieci o swojej sytuacji zyciowej:)))

Gość gość
Autorce sie wydaje ze jest taka smieszna x Bo jest śmieszna. Tak jej przeszkadza, że te laski jedzą jarmuż, bo sama nie może się opanować, żeby nie zjeść 10 kanapek z kiełbasą. I sama nie ma okazji, żeby gdziekolwiek założyć szpilki, skoro 24/h ma dyżur przy dziecku i komputerze. Poza tym, dlaczego ten wątek jest w dziale "Ciąża poród.."? Później wielkie zdziwienie "dlaczego kobiety niemające dzieci wchodzą do tego działu".

Gość magistrant_korpo
Szanowne Panie i Szanowni Panowie, w ramach pracy magisterskiej przeprowadzam badania nad satysfakcją z pracy wśród kadry specjalistów korporacji międzynarodowych. Temat jest pokrewny dyskutowanemu tutaj. Serdecznie proszę o wypełnienie anonimowej ankiety (zajmie ok. 10-15 minut) - każdą osobę zatrudnioną na stanowisku specjalisty dowolnego działu korporacji. Zachęcam do refleksji nad stanem własnej motywacji do pracy! http://www.ankietaplus.pl/s/63522YHX Dziękuję

Gość gość
Polki sa zwyczajnie glupie,po tym co tutaj czytam utwierdzam sie tylko w przekonaniu, ze niedorastamy Europie do pięt

Gość gość
Zgadzam się z autorką bo też zaobserwowalam to zjawisko. I tez niestety pracuję w korpo. Wydaje mi się ze te osoby co tak szczują na autorkę same się wpisują w ten opis bufona. Brawa tez dla laski która twierdzi ze tylko pracując w korpo można mieć kasę na paznokcie, torebki, adidasy..no idiotka :D właśnie po tym wpisie widzę dokładnie ludzi z mojego korpo ...tez im się wydaje ze są bogatsi od innych i wydaje im się ze nie wiadomo ile zarabiają na tle innych. No śmiechu warte :)

Gość gość
"Autorka się śmieje z jarmużu bo sama je kielbase" - kolejny dowód ze autorka ma rację :D ze macie sie za uj wie kogo ze niby lepiej jadacie i nosicie sie lepuwj. otóż uważasz ze kiełbasa to obciach i wszystko co tradycyjne to obciach :) typowe dla snobow :/ ciskają się haerówenie oj ciskają :p

Gość gość
mam własną działalność nigdyvw korpo czy dla korpo nie pracowałam a nie jadam kiełbasy... Milion razy wolę jarmuz. To tak apropos wpisu nademna. I nie chodzi tu o wysmiewanie tradycji. Bynajmniej. Kiełbasa jest obrzydliwa.