Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cala prawda o ludziach z korporacji pracujacych w tych mniej waznych dzialach

Polecane posty

Gość gość
No jak tam zusik opłacony? Deklaracja VAT wysłana? Lodzik mezusiowi zrobiony żeby w d***e nie kopnął?

Gość gość
23:37 z wywalonym jezorem? nie schlebiaj sobie, biedactwo umyslowe. Chcialam pociagnac temat myslac, ze sa jeszcze osoby myslace podobnie i majace podobne doswaidczenia, ale skoro kogos boli moj jezyk to niech s/p/i/e/r/d/a/l/a, a twoim poplecznictwem teraz juz gardze, bo nie jestes godna nawet spluniecia.

Gość gość
Laś... Cóż za elokwencja.

Gość gość
Pisz: "gardzę wami", "zyeby" a jednocześnie zarzucaj mu brak kultury i wywyższanie się :D Och kafe, kafe tu każda niespełniona frustratka może sobie ulżyć :)

Gość gość
23:38 Chyba ci sie pomyilo z twoim marnym zywocikiem, zwyrolko zarzygana :D moj maz zarabia porownywalnie do mnie i o nasz ZUS sie nie martw bo z palcem w d...go splacamy, mamy tyle hajsu ze moglibysmy kupic ciebie i twoje pedraki i sprzedac Arabusom, niem martw sie o nas ani o to ze ktos komus musi robic loda by nie zostac z niczym, zapewne znasz to z wlasnego zagnojonego podworka. Mierna palo niemyta osrana :D

Gość gość
szmaty z korpo w natarciu zrozumcie, że jesteście zwykłymi k/u/r/w/a/m/i ktornie mają pojęcia o kulturze i normalności

Gość gość
Mam takie pytanie do piszących. Dlaczego wy Qrde nie śpicie? Pracujące wstają do roboty, siedzące w domu chyba dzieci mają. Urlop bierzecie czy nad gazem dzieci będziecie trzymać żeby dłużej spali bo wy musicie odespać kafe przepychanki?

Gość gość
23:41 rozumiem ze mowisz o sobie :) ciekawe, ze na kafe kazde bluzganie jest poczytywane nie jako wk?urw danegodnia na dane zjawisko, nie jako normalne czyjes slownictwo, ale jako "wyraz niespelnienia", oczywiscie panie z korporacji..hmm ich to nie dotyczy, one zawsze sa SPELNIONE :D slychac to zwlaszcza rano w metrze :D

Gość gość
23:42 zaraz się posikam że śmiechu.

Gość gość
23:43 ja mam wlasna dzialnosc. P.s. prosze nie mylic mnie z kims kto zaczal sie pode mnie podszyac****isac o jakiejs pale niemytej :/ - autorka

Gość gość
Jak to dobrze że do swojego korpo dojeżdżam kolejką a nie metrem. Ufff co za ulga.

Gość gość
23:45 kolejka linowa? Ojej....jechalas kolejka gorska do korpo, a potem przyjechalas prosto do gabinetu pana dra (psychiatry - przypis autora)

Gość kosiarz umysłów mixt
Najlepiej to klepać dzieciory jak autorka dla pińcet plus i prosić Zdzicha o 10zł na rajstopy i nie ośmieszaj się już debilko z tym swoim sukcesem zawodowym, bo co w takim razie robisz na forum dla gorszego sortu i roboli z korpo wielce spełniona biznesmenko? takie kobiety nie mają ani czasu ani ochoty na tego typu dyskusje Naoglądalaś się "ukrytej prawdy" i brylujesz na saluuunach kafe :D Prawda jest taka,że jesteś zwykłym popychadłem w domu i śmigasz pomiędzy kuchenką, a pralką cały dzień i nawet nie masz do kogo ryja otworzyć poza jedyną twą przyjaciółką KAFETERIĄ :D

Gość gość
I co, śpicie, korpozyebki? Pewnie już szykujecie szpileczki do jutra do pracy, a ja jutro zostanę w domku, napiję sie wódeczki i będę latać po podwórku z gołymi cycami. I jak szmaty?

Gość gość
gość dziś 23:45 kolejka linowa? Ojej....jechalas kolejka gorska do korpo, a potem przyjechalas prosto do gabinetu pana dra (psychiatry - przypis autora) xxx o kolejce miejskie jnie słyszalaś :D taka jesteś światowa na tej swojej wsi :D

Gość gość
kosiarz umysłów mixt dziś niestety nie trafiles zyebie, ale bede ci potakiwac, to dobrze robi na mozg schizofrenikom, trzeba ich glaskac po glowie i mowic ze maja racje, tak tak :D Ssij pale gnoju :D

Gość gość
23:53 ocdzywiscie ze slyszalam pustaku, nie schlebiaj sobie. ale robie sobie z ciebie jaja, zy****a idiotko. O ironii i sarkazmie tez nie slyszalas? No tak, z korpo niedoy****ie umyslowe to typowe. :P :D

Gość gość
gość dziś Potakiwać to będziesz głową, jak będziesz Zdzichowi jutro loda robiła, żeby ci łaskawie dał te 10 zł na rajstopy...

Gość gość
23:56 poy****a idiotko, ten twoj tekscik o rajstopach to tez jest staly motyw kafe i tez od osob wylacznie twego pokroju, pewnie wywodzisz sie z domu gdzie takie cos wystepowalo :D wspolczuje...zly widok boli na cale zycie :D nawet karta na silownie cie z tego nie wyleczy ani usmiech managera :D

Gość gość
o kuźwa, ale cie boli ta głupia karta na siłownię...

Gość gość
23:56 niezle masz fantazje, chcialabys by jakis bronek cie bral? :D twoje ukryte fantazje :D projektujesz je na kafeterianki

Gość gość
Karta, nie karta, oplacam sobie swoja, po prostu uzywam symboli typowych dla korpo, a jednym z nich jest karta multisport, miernoto :) dodatkowo godzina bezplatnego lunchu :d :) w sam raz dla frajerstwa

Gość gość
wow autorko ale przeżywasz chyba jednakczegoś zazdrościsz w sumie nie dziwię się - 5 koła za nic kontra twoje 30zł za gotowanie koryta i pranie gaci przez dzień w dzień - to musi boleć :D

Gość gość
ale się autorka rozkręciła, zaraz się zagotuje z tej wściekłości. takiego debila dawno nie widziałam idę po popcorn

Gość gość
dzis 00:02 psychopatka ktora sie uczepila jakiejs wersji...bo mysli ze jak ktos nie pracuje w korpo to na pewno jest bezrobotny i nie ma innej opcji. to wlasnie swiadczy o tym, jak bardzo ograniczne umyslowo osoby pracuja w takich miejscach. cos ty sie tak tego mietka i rajstop uczepila? mowisz o swoim tatusiu i mamusi? :P

Gość gość
tak, bo dlaludzi o inteligencji robaka istnieja tylko 2 opcje: korpo albo bezrobocie :) nie oczekuj zektos wymysli opcje nr 3

Gość gość
00:02 masz tylko 5 kola? O_O paaani, tym to ja sobie kafelki w wc tapetuje... i czym ty szpanujesz, dziewczynko...

Gość gość
gość dziś dzis 00:02 psychopatka ktora sie uczepila jakiejs wersji...bo mysli ze jak ktos nie pracuje w korpo to na pewno jest bezrobotny xxx tak, bo jak ktoś pracuje w korpo to jest debilem, wywyższa się i żre hummus - na tej samej zasadzie to jest

Gość gość
"psychopatka ktora sie uczepila jakiejs wersji" x O! popatrz to zupełnie tak jak ty :D

Gość gość
Ja uważam że autorka ma dużo racji. Jak czytam tematy jak wygląda praca w korporacji to tam styl pisania jest jeden i ten sam, taki ogólnikowy i lakoniczny a najbardziej przebija taka odpychająca arogancja