Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwZylam, ze kazda kobieta chce miec corke

Polecane posty

Gość gość

W sumie nie dziwie sie. Jakby nie patrzec corki cale zycie sa w bliskiej relacji z matką. A z syna to w przyszłości nic nie ma, nie ma wiezi, a do tego jest synowa z reguly uprzedzona do tesciowej.

Synowie tez bywają w bliskich relacjach z matkami Malo to.mamisynkow?:P A i wiele córek jest co nie maja dobrych relacji z matkamu! Raczej.nie ma regoly ze corka to będzie od razu bluzko bo corka!

Gość gość
Ja chcialam corke dopóki syn sie nie urodzil. Potem chcialam drugiego chlopca, mam córkę.

Gość gość
Ja sie nigdy nie zdecyduje na dziecko, ze wzgledu własnie ze moze sie corka trafić. Nie potrafiłabym jej pokochac :(

Gość gość
Jak nie tematy o jedynakach,synach,to teraz o corkach.Ludzie,co wy bierzecie?!

Gość gość
Ja zawsze chciałam syna i mam dwóch. Córki nie chciałam, bo miałam bardzo złe relacje z moja mamą i bałam się, że scenariusz się powtórzy.

Gość gość
"a do tego jest synowa z reguly uprzedzona do tesciowej." xxx rzekła ta która do nikogo nie jest uprzedzona :D wiesz jak to się nazywa kretynko? HIPOKRYZJA a w ogóle wzięłaś już leki? To weź bo te twoje tematy o córkach są coraz głupsze. molestował cię jakiś facet w dzieciństwie? ojciec cię nie kochał? a może mąż cię porzucił, że masz taki problem z płcią męską? Tonie jest normalne więc zacznij się leczyć.

Gość gość
Naprawde,problem z d**y.Niektore kobiety albo poronily albo urodzily martwe dziecko,jeszcze inne w ogole nie moga miec dzieci chociaz bardzo tego pragna,a tu takie debilne tematy sa zakladane.Jakby autorka sama przezyla ktoras z tych tragedii to nie wypisywalaby teraz bzdur.Niestety w mojej bliskiej rodzinie miala miejsce jedna z opisanych sytuacji.

Gość gość
gość dziś Naprawde,problem z d**y x Poroniłam 2 razy. Nadal nie chce córki...

Gość gość
do 21.49 Dla niektórych to nie są problemy z d**y. Nie oceniaj i nie wrzucaj do jednego worka. Piszesz, że wielką tragedią jest poronienie lub brak możliwości zajścia w ciążę. A dla innych tragedią jest urodzenie córki. Mam przyjaciółkę, która została zgwałcona. Po latach wyszła za mąż i modliła się, żeby urodzić syna.

Gość gość
Ja chciałabym 2 dzieci syna i córkę

Gość gość
Też bym chciała córkę ale mam dwóch synów i raczej nie zdecyduję się już na dziecko.

Gość gość
21:53 To musisz miec jakas spaczona psychike bo dla normalnej kobiety i matki najwazniejsze jest aby dziecko urodzilo sie zdrowe.A jakbys urodzila ciezko chorego chlopca to tez bylabys cala happy?

Gość gość
Myślę że to wszystko zależy od osoby, ja od zawsze chciałam mieć córkę No i ją mam :-) więc marzyła mi się parka, ale niestety w głębi duszy pragnęłam drugiej córeczki, i tak się stało Mam dwie dziewczyny, nie chciałabym mieć syna :-) może jak bym miała to bym zmieniła zdanie :-) na pewno bym kochała bezgranicznie :-) bo to w końcu moje dziecko, ale jakoś od małego pragnęłam córki :-) każdy marzy o czym marzy ale wiadomo najważniejsze byle zdrowy dzidziuś :-)

Gość gość
A jakbys urodzila ciezko chorego chlopca to tez bylabys cala happy? x wole chorego chłopca, niż gówniare :o

Gość gość
22:04 Jestes naprawde rabnieta.Podejrzewam nawet,ze w ogole nie masz bladego pojecia o poronieniu bo inaczej nie wypisywalabys takich bzdur.Oby tylko los bardziej nie pokaral cie w zyciu.

Gość gość
Niektóre kobiety chcą mieć zdrowe DZIECKO z mężczyzną, którego kochają. Amen.

Gość gość
do 22.00 Spaczoną psychikę to ty masz. Daję konkretny przykład. Dlaczego ktoś świadomie woli urodzić chłopca. Bo boi się, że jej córkę też może spotkać tragedia. A łączenie tego z ty czy woli urodzić chorego chłopca niż kogo??? zdrową dziewczynkę??? Co to za porównanie. A co do poronienia. To co kobiety, które mają preferencje co do płci lub w ogóle nie chcą mieć dzieci a mogą, mają mieć wyrzuty sumienia do tych co poroniły??? Niech mają pretensje do Boga.

Gość gość
gość dziś 22:04 Jestes naprawde rabnieta.Podejrzewam nawet,ze w ogole nie masz bladego pojecia o poronieniu bo inaczej nie wypisywalabys takich bzdur.Oby tylko los bardziej nie pokaral cie w zyciu x Pisałam wyzej poroniłam dwa razy. Zdania nie zmienie.

Gość gość
22:12 Ty w ogole nie masz pojecia co znaczy poronienie dla kobiety!Jeszcze napisz,ze bylabys zadowolona z urodzenia martwego chlopca,w koncu bylby to syn i byle nie dziewczynka,chociaz bylaby zywa.Coz...Karma lubi wracac i obys nie urodzila zadnego dziecka,wtedy nie bedziesz pisala takich bzdur jak "wole chorego chlopca".

Gość gość
gość dziś 22:12 Wole martwego chłopca. prosze, na zyczenie tak pisze a teraz wypiertalaj nawracac innych :)

Gość gość
gość dziś czemu hipokryzja ? Poprotu sie zastanawiam nad tym, i tu na kafe tez zauważyłam ze wiekszosc chce córkę. A zadnych tematow o jedynakach nie zakladalam. Osobiscie mam i corke i syna..

Gość gość
22:20 J******a jestes i tyle.Ty chyba nie masz pojecia co dla kobiety oznacza opieka nad bardzo ciezko chorym dzieckiem,ze pieprzysz jak polamana.Obys urodzila takie chore dziecko skoro tak tego chcesz i ciekawe czy tez bedzie ci tak wesolo.

Gość gość
obys nie urodzila zadnego dziecka,wtedy nie bedziesz pisala takich bzdur jak "wole chorego chlopca". x Cisniesz dziewczyne, a sama zyczysz jej niepłodnosci. Karma wraca, więc uwazaj bo i ty mozesz nie zajsc w ciaze albo stracic dzieciaka :)

Gość gość
22:24 Mam juz dwojke,wiecej nie planuje.Takze nie trafilas.

Gość gość
gość dziś 22:20 J******a jestes i tyle.Ty chyba nie masz pojecia co dla kobiety oznacza opieka nad bardzo ciezko chorym dzieckiem,ze pieprzysz jak polamana.Obys urodzila takie chore dziecko skoro tak tego chcesz i ciekawe czy tez bedzie ci tak wesolo. x A ja nie bede taką żmiją jak ty dla mnie i zycze tobie i twoim dzieciom jak najlepiej :)

Gość gość
A co ma poronienie do tego ja poronilam dwa razy a teraz mam trojke dzieci. Poronienia to normalna rzecz, zdarza sie czesto. I po co to tak przezywac i jeździć po innych ze nie przezywaja.

Gość gość
gość dziś 22:24 Mam juz dwojke,wiecej nie planuje.Takze nie trafilas. x Jescze mogą zachorować na smiertelną chorobe. Nie mow hop poki nie przeskoczysz. Zycia nie znasz

Gość gość
22:26 Zmija i tak jestes bo wspolczulabym twojemu dziecku,ktore urodziloby sie dziewczynka choc tak naprawde nie pchalo sie na ten swiat.Biedne musialoby byc takie dziecko bo mamusi akurat plec nie spodobala sie.

Gość gość
Nawet nie probuj klamac. Nie ma kobiety ktora by nie chciala corki. I jest to udowodnione przez swiatowej klasy psychologów.