Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak.można niebustapic starszej pani albo dziecku miejsca w tramwaju

Polecane posty

Gość gość
W tramwaju jak tramwaju ja ostatnio stałam z 3 msc dzieckiem na ręku w przychodni bo gruba locha nie mogła stać bo palec u ręki miała polamany.

Gość gość
Normalnie, kto pierwszy ten lepszy, a jak ktoś chce sobie wozić d0pe na siedząco, to niech własnym autem jeździ albo taksówką.

Gość gość
JAkoś te ciężarne i z małymi dziećmi to potrafią godzinami stać na plotach, albo włóczyć się po marketach, a w autobusie nie wystoi 5 minut .

Gość gość
Ja tez nie rozumiem,dlaczego nie poprosicie o ustapienie miejsca?Tak ciezko jest zapytac?Jezyka w gebie nie macie?A pozniej wielkie zale na kafeterii.Acha,bo pasazerowie maja rozlozyc przed wami czerwony dywan i czynic honory,wtedy bedzie ok.

Gość gość
gość 17:40 W tramwaju jak tramwaju ja ostatnio stałam z 3 msc dzieckiem na ręku w przychodni bo gruba locha nie mogła stać bo palec u ręki miała polamany. xxx A co wózka nie masz, że nosisz 3miesieczne dziecko na rękach? To już twoja własna głupota trzymać takie maleństwo na rekach, jak od tego sa wózki. Chyba że jesteś jedną z tych cwanych mamusiek, co ma dzieciaka w wózku, a ledwo wejdzie do autobusu/tramwaju to wyjmuje dzieciaka łapie na ręce i rozgląda się kto jej JEJ! miejsca ustąpi, bo przeciez ma dziecko na rękach a wózek pusty stoi.

Gość gość
17.51 do przychodni jadę autem więc mam do tego nosidlo i jak dziecko ryczy to nie zostawię go w nosidle. Mało tego musiałam dziecko nakarmic butelka i też na stojąco bo gruba locha siedziała ze zlamanym paluszkiem. Mogła tyle nie zrec to mogła by stać a nie nogi nie wytrzymują ciężaru. Roz******la mnie też jak mamusia przyniesie nosidlo i p*****lnie na krzesełko obok a dziecko na kolanach trzyma. Mam ochotę podejść i jebnac jej to nosidlo na drugi koniec przychodni

Gość gość
Serio? trzeba się o takie rzeczy prosić? i dziwią się, że ciężarne idą na l4, a nie pracują do końca ciąży?

Gość gość
18:10 Ale mozna kulturalnie zapytac a nie pozniej obrazac sie na wszystkich.Cos sie stanie jak zapytasz o ustapienie miejsca?Acha,kultury wymagasz tylko od jednej strony,ale od siebie juz nie bardzo?

Gość gość
18.16 a gdzie ona jest nie kulturalna bo nie widze

Gość gość
(18:09) I to jest wlasnie podejscie niektorych chamskich,roszczeniowych matek.Bo ty masz dziecko to upowaznia cie do wyzywania innych,obrazania ich?Twoje dziecko jest wylacznie twoim problemem a nie otoczenia.I zeby nie bylo,sama mam dwojke dzieci,ale nie traktuje innych ludzi jak ty i nie zachowuje sie jak ostatnia chamka wyzywajac od "grubych loch", itd.

Gość gość
18:19 Prezentowanie postawy roszczeniowej na zasadzie "nie bede prosic bo mi sie nalezy i macie robic co ja chce" jest niekulturalne.

Gość gość
18:09 zamiast wyzywac wszystkich wokół, to powinnas zacząć od siebie i ruszyć mózgownica, jak masz małe chore dziecko i ci ciężko postać z nim przez chwile (po co się decydowąłaś na dzieciaka jak taka paniusia jesteś) to trzeba sobie wizyte domową zamówić, i cały czas bedziesz mogła d0pe trzymac na siedząco. I wbij sobie coś do głowy to twoje dziecko, a nie całego świata. I mamy wywalone na nie tak jak ty masz wywalone na innych.

Gość gość
Do przychodni raczej nikt nie przychodzi na pogaduszki,przychodza do niej ludzie chorzy.Dla kogos jego problemem moze byc zlamany palec bo boli go jak cholera a nie obce dziecko.

Gość dfgjjdstuggwtuh
17:40, skocz może do okulisty, kobieto, bo to, że w całym tramwaju widziałaś tylko grubą loche sugeruje poważne problemy ze wzrokiem.

Gość gość
Heh, źle zrozumiałam. Musiało być jedno krzesło na całą przychodnie, zwracam honor.

Gość gość
prymityw czy nie ale ja będę siedzieć a ty jak osioł będziesz stać smiech.gif aż sie nie zestarzejesz . A poza tym wolę stać niż być chamem :)

Gość gość
Raczej z poradni chirurgicznej chirurg do domu nie przyjedzie i wizyty na daną godz nie są umawiane i mówią ma pani być między godz 10 a 11 i czasem trzeba stać godzinę na nogach aż się wejdzie. I nie nie było jedno krzesło na całą przychodnie na innych krzesłach siedziały starsze panie bądź dzieci ze zlamanymi nogami a na dwóch innych dwie grube lochy jedna ze zlamanym palcem i raczej nic jej nie bolało bo smiala się i gadała a druga tak sobie przyszła potowarzyszyc. Pewnie ze mój problem bo to moje dziecko ale ja widząc matkę z małym dzieckiem zawsze zwalnialam miejsce.

Gość gość
18:55 Taa,bo jestes lekarzem,masz dodatkowo rentgen w oczach i wiesz co kogo boli lub nie boli.Nie rozsmieszaj mnie kobieto.Jakim prawem ty chcesz decydowac o tym czy kogos cos boli lub nie?

Gość gość
No chyba że z bólu to człowiek się nie śmieje a jak ty tak masz to przestań cpac albo zmień dawkowanie

Gość gość
Nie wyglądała, jakby ja bolało, więc można wyzywać. Bo na pewno, skoro miała złamany palec, nie mogła mieć problemów z nogami, to przeciez nie możliwe, żeby człowiek miał więcej niż jedną dolegliwość. Widocznie zbyt dobrze wyglądałas i gruba locha nie domyslila się że cię rączki bolą od dzwigania dziecka. Trzeba było się rozplakac.

Gość gość
19:01 Acha,to juz nawet usmiechnac sie nie mozna wedlug ciebie?Miala ta kobieta ryczec i krzyczec na cale gardlo abys zauwazyla laskawie,ze cos ja boli?Jestes tepa jak zuzyta zyletka Polsilvera

Gość gość
18.58 he he czepilas się tej z 18.55 bo pewnie sama żeś gruba locha w leginsach. Chyba matka karmiąca dziecko powinna mieć miejsce do tego nie sądzisz?

Gość gość
19.04 rączki mnie nie bolaly bo jestem do tego przyzwyczajona ale akurat musiałam dziecko nakarmic bo jeść chciało i było trochę nie wygodnie

Gość gość
19:04 Taa waze 53 kg przy wzroscie 164 cm.Jestem bardzo gruba.Dobrze sie czujesz?

Gość gość
19.04 jeśli coś mnie boli to nawet nie chce mi się śmiać czy gadać. A takimi tekstami rzucaj do swojej matki albo ojca bo są tak stare i do d**y jak cała ty

Gość gość
19:07 Nie obrazaj moich rodzicow.Widac,ze twoi kultury nie nauczyli cie, chamko jedna.Pewnie ten sam brak kultury przekazesz swoim dzieciom.Kondolencje dla nich,ze maja taka matke.

Gość gość
19.06 czuje się dobrze. Dziękuję za zainteresowanie. A ja wyglądam jak Angelina Jolie i co też mi uwierzysz?

Gość gość
19:10 A co,wedlug ciebie ktos nie moze wazyc 53 kg przy wzroscie 164 cm bo ty tak sobie chcesz?Masz z tym jakis problem?Nie widzialas mnie a wyzywasz od grubasow chociaz napisalam ci swoja wage i wzrost.Lecz sie kobieto.

Gość gość
19.09 kondolencje to sobie składaj swojemu zdechlemu chomikowi. Ty się nie interesuj czego nauczyli mnie moi rodzice bo to nie twoja sprawa. Chamka jesteś ty. Takimi tekstami to ty dziewczyno świata nie podbijesz

Gość gość
19.12 kobieta chuda nie będzie bronić grubych loch tylko takie zawsze się odzywaja. Idź być brzydka i głupia gdzie indziej