Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak.można niebustapic starszej pani albo dziecku miejsca w tramwaju

Polecane posty

Gość gość
Jestem Kazimierz, lat 78 a ja jak widze młoda mame, to zawsze chętnie zapraszam na kolanka

Gość gość
gość dziś "Ja mam 67 lat i bardzo nie lubię jak mi ktoś miejsca ustępuje. Czuję się młodo i nie widzę powodu by mi przypominać że jestem stary." No wlasnie. Tylko mamuski rozczulaja sie nad soba. Nie sa dzielne wogole. Wyzej d**y maja niz sraja. Ja tylko ustępuje gdy ktos potrzebuje. Na tyle w temacie

Gość gość
Do Pana ktory ma 67 lat. Co Pan mysli o tych kobietach co sa w ciazy albo z dziecmi i uwazaja ze w kazdej sytuacji powinno im sie pomagac. :)

Gość gość
Hahaha na kolanka :) Tutaj tacy starsi panowie sa na kafeterii? Fajnie , milo :)

Gość gość
To teraz poważnie, moja babcia 73 lata, dziadek 78 lat i jakos im stanie nie obce, ale nie słyszałem zeby kiedykolwiek powiedzieli oburzenie, że nikt im nie ustąpił. Jest wolne to siadają, ustąpi ktos to podziękują i siądą, nie to trudno. Od gwarantowanych siedzących są taksówki.

Gość gość
20:39 :):)

Gość gość
Ty kretynie nie dziecku tylko matce z małym dzieckiem naucz się czytać wiesniaku ty

Gość gość
Ty sie naucz szacunku do ludzi

Gość gość
gość 20:43 Ty kretynie nie dziecku tylko matce z małym dzieckiem naucz się czytać wiesniaku ty xxx jak z małym dzieckiem, to dlaczego w wózku go nie wozi?

Gość gość
Kobietom w ciąży, albo z małym dzieckiem na ręku, powinno się ustępować.

Gość gość
Duzo młodych bab ma nasrane.

Gość gość
Sama ustępuj i nie każ innym. Rob swoje.

Gość gość
Ja raczej ustępuje kobietom w ciąży, matkom, czy starszym ludziom. Ale te nagminne tłumaczenie, że staruszkom należy się szacunek trochę mnie drażni, bo niektóre stare mohery to są tak wrednymi plotkarami,aż strach wyobrazić sobie jakie były w młodości.

Gość gość
Po co trzymają te małe dzieci na rękach? Jak małe, to do wózka, chyba od tego są wózki.

Gość gość
A gdzie tatusie? Tez was olewaja ;) Samotne matki sa najgorsze. Kobiety zawsze sa wszystkiemu winne.

Gość gość
A gdzie jest powiedziane że dziecko trzeba w wózku wozić? Szacunku się nauczę jak ty się nauczysz bo ustapienie miejsca komuś to również szacunek. Ciekawe jak twoja matka była w ciąży czy traktowali ja jak szmate a ciebie nazywali bachorem, bekartem,dzieciorem itp

Gość gość
Kilka razy miałem tak ze starsze osoby odmowily miejsca. Potem stałem jak tluk i glupio mi bylo. I wez tu dogodz ludziom. Nie ustąpisz zle, ustąpisz jeszcze gorzej.

Gość gość
A ja często obserwuje jak te dzieciaki sa wytresowane przez te młode matki, żeby przelecieć między nogami i szybko zająć mamusi miejsce. A jak jest sytuacja, że wszędzie już zajęte, to zaczyna się przedstawienie. Dzieciak nagle lament na cały autobus, "mamo! nie ma siedzących co teraz? a ja chce siedzieć!!!" i ryk w niebogłosy, az wymusi ze ktoś już ma dosyć i ustępuje. A potem matka sadza d)pe, a dzieciak gdzieś bokiem przysiada.

Gość gość
20:52 to źe ty jesteś z patologi i zeszmacili cię i twoich starych to już wiemy, ale że pier%olisz o szacunku to masz najepane.

Gość gość
gość 20:52 A gdzie jest powiedziane że dziecko trzeba w wózku wozić? Szacunku się nauczę jak ty się nauczysz bo ustapienie miejsca komuś to również szacunek. Ciekawe jak twoja matka była w ciąży czy traktowali ja jak szmate a ciebie nazywali bachorem, bekartem,dzieciorem itp ...x... bo kufa właśnie od tego jest wózek, zeby dziecku było wygodnie i bezpiecznie, a jak taka mamuśka bierze dzieciaka na rece to niech go nosi, skoro nie chciało jej sie wózka pchać.

Gość gość
Was to stary chujem po głowie n*******lal dlatego takie glupki jesteście. Zresztą stary nocami do was przychodził i w d***la zapinal

Gość gość
20.56 twoja stara to po mordzie Alfonsi lali że c*****o swoją pracę wykonała bo nabyła bekarta

Gość gość
21:07 - nie opisuj mam swojej rodziny, już i tak po tobie widac jaki zryty patologiczby ryj :D:D:D

Gość gość
Autorka ma problem bo sie puszczala i nie ma mezczyzny u boku co zalatwi sprawy wracajac z pracy do domu.

Gość gość
21.09 no przecież pisze ze TWOJA naucz się czytać ty nieuku

Gość gość
do 21:07 Jestes jedna z tych matek co wymuszają pchaniem się i wyzwiskami, zeby ktoś im ustąpił. Właśnie dlatego mam na takich jak ty wywalone

Gość gość
21:09 Wiem że pisałes o swojej starej :D:D:D

Gość gość
21.13 kozak w necie p***a w świecie :D stary robił cie miękkim chujem :D

Gość gość
inaccessible89 co ty k***a p********z nikomu się nie ustępuje niech zdycha na podłodze a ty podejdź i go z buta jebnij

Gość gość
21.11 takie jak ty to tylko z buta w ryj żebyście zdychaly suki