Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak.można niebustapic starszej pani albo dziecku miejsca w tramwaju

Polecane posty

Gość gość
19:13 Nie mam chomika,wiec nie trafilas.A chamka i tak jestes skoro wyzywasz jeszcze czyjas matke i ojca.Nie bede juz dyskutowac z taka zalosna i chamska baba.

Gość gość
19:14 Bo co,mialam przyklaskiwac babie,ktora wyzywa inne od "grubych loch" i dlatego tez jestem gruba?Ja po prostu chamka nie jestem.Chyba pozamienialas sie z szympansem na rozumy aby takie p*****ly pisac.

Gość gość
19.15 nie masz bo ci zdechl. Bardzo dobrze ze nie będziesz dyskutować bo takie śmieci jak z twojej buzi lecą to szok

Gość gość
19.17 a ciebie stary chujem po głowie bił i temu żeś taka głupia i nie czula

Gość gość
19:17 Jak mogl mi zdechnac chomik skoro nigdy go nie mialam?Nie wiem co cpasz,ale bierz mniejsze dawki.

Gość gość
Normalnie. Jak miałam nogę po zwichnieciu nie mogłam długo stać. I co jestem straszna bo komuś nie ustapilam miejsca?

Gość gość
19.19 widzę że tej drugiej osoby teksty bardzo szybko lapiesz. Jesteś nie oryginalna.

Gość gość
Ciezarne i te z maluchami sa gorzej popaprane niz starsze osoby . Wszystko im sie nalezy .

Gość gość
Kobieta miala połamany palec a ty p*****lnieta babo p********z ze ci nie ustapila? Szok. Przeciez to straszny bol i miala prawo siedziec

Gość gość
19.22 mam dziecko i nie uważam że wszystko mi się należy. Jak trzeba to w autobusie przy dziecku stoję nie wyciągam go z wózka by usiąść. W przychodzi dziecko czasem miało 39 stopni gorączki i stalam z dzieckiem na ręku ale jak tu jedna dziewczyna pisze ze musiała nakarmic dziecko to ktoś mógł jej miejsca ustąpić przecież takiemu małemu dziecku nie wytłumaczy się że teraz jeść nie może bo nie ma na to miejsca i warunków

Gość gość
Napisze wam cos. Jechalam po zabiegu ze szpitala autobusem . Nie czulam sie dobrze. Caly autobus ludzi a ja nie patrzac na nic poprosilam kogos o ustapienie. Gdy wychodzilam z autobusu mloda dzuewczyna byla z wózkiem i obrocila sie i powiedziala bym pomogla jej zniesc wózek . Powiedzialam ze jestem po zabiegu i nie moge dźwigać a ta jaka obrazona.

Gość gość
19.24 no wręcz z bólu się zwijala. Tym bardziej że przyszła na sciagniecie opatrunku

Gość gość
Do tej powyzej : dziecko karmi sie w domu

Gość gość
gość dziś 19.24 no wręcz z bólu się zwijala. Tym bardziej że przyszła na sciagniecie opatrunku Alez ty kobieto jestes dziwna. Tamta miala prawo siedziec. Kazdy ma prawo a ty księżniczko moglas meza ze soba zabrac by cie na rekach trzymał w tej przychodni. Twoj problem

Gość gość
Rozkladac nogi to umiała jedna z druga ale radzic sobie w zyciu juz nie umiecie. Znam szlachetne dziewczyny . Ty tutaj nie jestes taka. Jestes zla kobieta i bedziesz uczyc swoje dziecko tego samego. Robicie z siebie meczennice . Wstydz sie. Bardzo dobrze ze ta pani z palcem sobie siedziala i miala cie księżniczko z****** gleboko w d***e

Gość gość
19.29 nie dziecko karmi się tam gdzie chce jeść. Czasem na badania i na konsultacje Lekarska czeka się więcej niż 3 godz i jakby nie patrzeć to trzeba doliczyć dojazd czekanie na swoją kolej u lekarza plus badania i jeśli chce jeść to się daje tempoto

Gość gość
19.36 spadaj rozklapciucho ciebie nie tkneli by patykiem a co dalej

Gość gość
19.36 ty osadzajac ją tak samo jesteś zła kobieta bo po jednym wpisie ludzi się nie osadza ;)

Gość gość
:D :D :D :D :D he he he he he :d jeszcze kurde czego że będe dziecku ustępowac miejsca :D:D:D:D:D

Gość gość
Normalnie, wóz albo przewóz.

Gość gość
No genialnie... Czyli jeśli przewiduje ze może mi być słabo lub ciężko w ciąży to poprostu nigdy dziecka se mam nie robić bo nie daj Boże będę potrzebowała usiąść w autobusie?

Gość gość
'kobieta chuda nie będzie bronić grubych loch' Kazdy biały jest rasista i nie będzie bronić czarnego. Każdy facet dyskryminuje kobiety. Tylko żydzi nie są antysemitami :)

Gość gość
19.45 dokładnie tak masz zdychac ale siedzieć ci nie wolno. Byczki rozplodowe mogą siedzieć głupie p***y tak samo ale ciężarna ma być cyborgiem

Gość gość
Zarloczne masz dziecko albo w domu nie dajesz mu zrec

Gość gość
Zycze ci zebys ty kiedys gruba byla i napewno bedziesz. Zawsze mówiono ze grubsze fajniejsze

Gość gość
Dziecko dziecko i k***a dziecko. Do roboty kurfy sie zabrac a nie n*******lac na kafe. Daj bachorowi zrec a nie na kafe czas marnujesz popaprancu . Ani dzieckiem sie nie zajmujesz ani mezem. Maz to napewno dawno cie zostawil , kto by taka chvial pusta leniwa suke

Gość gość
Siedzac na forumie napewno dupa ci urośnie i sama bedziesz lochom

Gość gość
19.53 widocznie nie masz dzieci skoro tak sądzisz

Gość gość
19.57 bachorem to byłaś ty trochę poszanowania do tak małego dziecka bo ono ci nic nie zrobiło głupia suko.

Gość gość
Juz trzecia strona ludzieeee Przecie to prowo , tu czesto ta durna zakłada ten temat. Uwielbia jak ludzie sie kloca, ten temat byl niedawno