Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak.można niebustapic starszej pani albo dziecku miejsca w tramwaju

Polecane posty

Gość gość
20:52/21:07/21:09 - Ileż w tobie agresji, nienawiści i prymitywnych zachowań. To z pewnością skutek złego wychowania, poniżania od najmłodszych lat przez rodzinę, rówieśników w szkole i na podwórku. Jestes typowym przykładem, że brak miłości skutkuje całkowitym upodleniem człowieka. Psycholog, psychiatra, terapia, leki tylko taka jest szansa dla ciebie.

Gość gość
21.18 nie opisuj mi tu swej historii buja mnie to co robisz i jakie leki bierzesz. Starzy cie linczowali bo byłaś mała k***wka

Gość gość
21.18 takie małe d***** jak ty od najmłodszych lat trzeba tepic

Gość gość
Zrobta se palcuwke głupie suki bo widzę że facet się was brzydzi

Gość gość
To straszne no jak można nie ustąpić dziecku. Staruchy pamiętajcie jak matka z dzieckiem wsiądzie to wstawajcie

Gość gość
21:20 zapraszam do ośrodka na terapię. Zacznij się leczyć póki nie jest za późno, ta agresja, nienawiść zniszczy cię doszczętnie. Już jesteś wrakiem człowieka, nawet w świecie internetowym sobie nie radzisz z negatywnymi emocjami. A świat realny musi być dla ciebie piekłem. Nawet boję się pomyśleć co robili ci rodzice :( Zapraszam na terapię "LECZENIE AGRESJI – KLINIKA ZDROWEGO UMYSŁU WROCŁAW" dr. A. Nowakowska.

Gość gość
21.31 a ja zapraszam cie na terapię ludzi gwałconych i sponiewieranych

Gość gość
21.31 21.34 weźcie idźcie żeby was w******** głupie sucze gwałcone przez starych

Gość gość
21.27 nie dziecku tylko matce z małym dzieckiem. Małym tzn do roku

Gość gość
Fakt jak się zdarzy sytuacja że nikt mi nie ustępuje. To i ja nie będę ustępował jak kupiłem bilet zająłem miejsce to z jakiej paki ja mam ustępować. Tylko nie piszcie do mnie "też kiedyś będziesz stary i ciekawe co będziesz czół". Otóż na razie cieszę się młodością a jak będę stary to będę miał samochód i wszyscy będą mogli mi naskoczyć.

Gość gość
21.39 wtedy to będziesz jak jeżdżąca trumna kogo stukne to zabiorę ze sobą

Gość gość
Dziecko do roku, czyli kilkumiesięczne powinno być we wózku, dla bezpieczeństwa i wygody. A jak któraś nosi je na rękach, albo co gorsza w chuście na plecach jak toboły u cyganów, to sama naraża je na niebezpieczeństwo.

Gość gość
21.40 tobol to jesteś ty kurefffko.

Gość gość
Dramat no jak można nie ustąpić miejsca? Normalnie to że ktoś młody siedzi to nie znaczy że zdrowy, to że facet to nie znaczy że ma siły, bo może wraca z nocki. Ale co niektóre tu tylko wyzwiska i postawy roszczeniowe. A ty gościu co obrażasz i nawet o gwałcie! w tym temacie piszesz, zostałeś zgłoszony. Albo jesteś dzieciakiem albo głupim niedojrzałym dorosłym.

Gość gość
21.40 ale dlaczego obrażasz kobiety które noszą dziecko w chuscie czy nosidle na szelkach? To jest wygodniejsze niż wózek bo ma się malucha przy sobie.

Gość gość
21.44 i co z tego że z nocki? Praca jak każda inna

Gość gość
21.44 zresztą zgłaszaj możesz sobie gale wylizac

Gość gość
Jej moze wygodnie, ale jak ma pół rocznego malucha na plecach to nawet nie widzi co się z tyłu dzieje. nie ochroni dzieciaka jak ktoś czymś go zawadzi, uderzy , coś poleci na niego, bo nawet nie zobaczy tego momentu żeby zrobić unik, czy ręką zastawić. Ale spoko to takie luzackie jak dzieci kwiaty za komuny lat 60tych.

Gość gość
Wozek jest bezpieczny tak? Przy wypadku latał by jak szmata po autobusie zresztą gondola nie jest zabezpieczona pasami by dziecko nie wypadło

Gość gość
21.49 jeszcze nie widziałam żeby ktoś z tyłu nosił dziecko zazwyczaj z przodu jest noszone. Starsze ok z tyłu ale taki maluszek to zawsze z przodu noszony

Gość gość
do 21:44 ja mam 2 dzieci i sobie nie wyobrażam miec malutkie dziecko w szelkach, nosidełku, czy chuście z tyłu na plecach. To tak jakby mi ktoś oczy zawiązał i nie widziała bym własnego dziecka.

Gość gość
21.55 nie z tyłu tylko przodu

Gość gość
21:50 a to chyba nie masz dzieci i nie jeżdzisz komunikacją. Bo właśnie na podestach gdzie jest wyznaczone miejsce dla wózków są PASY :) takie same jak w samochodach, po to by przepiąć nimi wózek dzeicinny, bądź inwalidzki. I tak się robi, to wtedy wózek nie fruwa po autobusie :)

Gość gość
Niestety bywają i takie matki, co noszą dzieciaka z tyłu i wtedy wszystkie milusie panie w kolejce "dziubkują" takiemu dzidziusiowi.

Gość gość
Piszecie ile niebezpieczeństw czeka na dziecko co stoi, albo we wózku (bo może pofrunąć) a nie pomyślałyście że jak tak siedzi na kolanach a autobus nagle zahamuje to przywali głowa o uchwyt siedzenia przed, które jest wtedy dokładnie na wysokosci jego głowki, albo poleci na bok i o rurkę. Wiec i siedząc na kolanach matki, też nie jest bezpieczny. Przecież nawet ktoś może się przewrócić na niego itd. Wiecie co w kazdej pozycji i wszędzie może mu sie stac krzywda, nawet jak go matka wnosi po schodkach.

Gość gość
21.59 nie wiem nie widziałam takiego maluszka noszonego tyłem. Nosiłam ale przodem i nigdy nie chciałam siadać bo to nie wygodne było wolałam stac